- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.181
Hapina fitil kadar etkili olmuyor diyorlar. Ignesi de cok acitiyormus.. benim doktorum tutarsa 12. Haftaya kadar kullandirtacak, 3 ay devamli akinti, islaklik can sikici ama sonu guzel olsunBen de bu sefer ağız yoluyla kullansam olmaz mi dedim doktoruma. Olmaz dedi
Genel olarak 12. Haftadan sonra üretimi tam olarak atarmış vucutta progestanın o yüzden kullanıcaz tutsun hele de fitil beni zorlamıyor da hamile olduğunu bilerek göbeğinden iğne atmak biraz değişik geliyor.Hapina fitil kadar etkili olmuyor diyorlar. Ignesi de cok acitiyormus.. benim doktorum tutarsa 12. Haftaya kadar kullandirtacak, 3 ay devamli akinti, islaklik can sikici ama sonu guzel olsun
Bana hic igne yazmadi simdilik, belki transferden sonra verir.. kan sulandirici bisi de vermedi.. heralde en az ilac ben kullaniyorumGenel olarak 12. Haftadan sonra üretimi tam olarak atarmış vucutta progestanın o yüzden kullanıcaz tutsun hele de fitil beni zorlamıyor da hamile olduğunu bilerek göbeğinden iğne atmak biraz değişik geliyor.
Maalesef . iki gün yapmadım tezgah bulaşık doldu. Mecburen üçüncü gün başladım. Kimsem yok benim de. Eşim ölür de yapmazBen de bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum. Daha dün transfer oldum benden başka evde işleri yapacak biri de yok, bence sorun olmaz böyle
Ümit hoca size vitamini kaç ay kullandırttı acaba?Canım benim uzun protokol bugün yumurta toplaması oldu transfer eylülde lucrin diye bir ipne be bir ilaç verdi
Sen hangi aşamadasın şuandaBana hic igne yazmadi simdilik, belki transferden sonra verir.. kan sulandirici bisi de vermedi.. heralde en az ilac ben kullaniyorum
iğne bende de böyle yapıyordu. Üstüne yatamiyordum kalcamin.Var canım ben ben iğnesini hem de fitilini kullanıyorumiğnesi kalçadan oluyor ve bir gün boyunca bacağın felç (
Yağ dokusu çok kalın. PsikolojikGenel olarak 12. Haftadan sonra üretimi tam olarak atarmış vucutta progestanın o yüzden kullanıcaz tutsun hele de fitil beni zorlamıyor da hamile olduğunu bilerek göbeğinden iğne atmak biraz değişik geliyor.
Kaçıncı gün embriyosuyduBenimde 8. Günüm idrar testi yaptım negatif
En en derinlere itebiliyor musunBen progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak?en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
3.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu
Olmaz kuzum olmaz. Oturamıyorum bile bazen. Ama pozitifi gördüm. Doktorum demişti ki transferden hemen sonra kayaga giden hastam gebe kaldı. Abartma hasta değilsin dediBen de bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum. Daha dün transfer oldum benden başka evde işleri yapacak biri de yok, bence sorun olmaz böyle iş yapmak
Bence daha erken idrarda çıkması için. Bak benim de kızımda 10.gun 700kusur çıktı bunda 400lerde çıktı. Her gebelik farklı. Arkadaşımın 6 çıkmıştı değeri. Sonra 10 15 diye yükseldi. Düşer bu ilaçları kes dedi dru. Kesmedi. Şu an kucağında bebeği. Rabbim ol derse olur.3.gün embriyosu
Evet haklısınız işte geçen sefer 7.gün idrarda görünce busefer de heveslendim inşallah her gebelik farklıdır da kanda pozitif görürüm daha sonucu çıkaramadılarBence daha erken idrarda çıkması için. Bak benim de kızımda 10.gun 700kusur çıktı bunda 400lerde çıktı. Her gebelik farklı. Arkadaşımın 6 çıkmıştı değeri. Sonra 10 15 diye yükseldi. Düşer bu ilaçları kes dedi dru. Kesmedi. Şu an kucağında bebeği. Rabbim ol derse olur.
İnsan beklerken eli ayağı buz tutuyor dimi. Onca emek var çünkü, umutlar var, maddiyat var, hayaller.. İnşallah güzel bir değer göreceğiz inşallahEvet haklısınız işte geçen sefer 7.gün idrarda görünce busefer de heveslendim inşallah her gebelik farklıdır da kanda pozitif görürüm daha sonucu çıkaramadılar
İlk gebelikte 37 çıkmıştı 8.günde. Şimdi de 8.gün 1.82 çıktı negatif hayırlısı artıkİnsan beklerken eli ayağı buz tutuyor dimi. Onca emek var çünkü, umutlar var, maddiyat var, hayaller.. İnşallah güzel bir değer göreceğiz inşallah
Bence gününü bekleyin, artabilir ki büyük ihtimal öyle olur.İlk gebelikte 37 çıkmıştı 8.günde. Şimdi de 8.gün 1.82 çıktı negatif hayırlısı artık
İlaçlara yinede devam edip gününü beklicem inşallah dediğiniz gibi olurBence gününü bekleyin, artabilir ki büyük ihtimal öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?