• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

H Havar42 canı hoşgeldin🤗 bende her iki operasyonu da oldum laparoskopide sol tüpüm alındı histeroskopide polip alındı inşallah herşey güzel geçer canım 🤗

Hapina fitil kadar etkili olmuyor diyorlar. Ignesi de cok acitiyormus.. benim doktorum tutarsa 12. Haftaya kadar kullandirtacak, 3 ay devamli akinti, islaklik can sikici ama sonu guzel olsun 🙏🏻
Genel olarak 12. Haftadan sonra üretimi tam olarak atarmış vucutta progestanın o yüzden kullanıcaz tutsun hele de fitil beni zorlamıyor da hamile olduğunu bilerek göbeğinden iğne atmak biraz değişik geliyor.

Genel olarak 12. Haftadan sonra üretimi tam olarak atarmış vucutta progestanın o yüzden kullanıcaz tutsun hele de fitil beni zorlamıyor da hamile olduğunu bilerek göbeğinden iğne atmak biraz değişik geliyor.
Bana hic igne yazmadi simdilik, belki transferden sonra verir.. kan sulandirici bisi de vermedi.. heralde en az ilac ben kullaniyorum 🤓

Ben de bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum. Daha dün transfer oldum benden başka evde işleri yapacak biri de yok, bence sorun olmaz böyle
Maalesef . iki gün yapmadım tezgah bulaşık doldu. Mecburen üçüncü gün başladım. Kimsem yok benim de. Eşim ölür de yapmaz

Var canım ben ben iğnesini hem de fitilini kullanıyorum :KK43: iğnesi kalçadan oluyor ve bir gün boyunca bacağın felç :KK43:(
iğne bende de böyle yapıyordu. Üstüne yatamiyordum kalcamin.
Önlemini alınca rahat oluyor. Birincisi elinde beş dakika bekletip isitmak ikincisi 5 lik şırınga iğnesi değil de onun bir boy ufagiyla enjekte ettirmek .üçüncüsü de hemsireye ilacı yavaş vermesini tembihlemek .ne agrım oluyor artik ne sızım. Fitilden daha kolay geliyor bana

Yağ dokusu çok kalın. Psikolojik 😊

Ben progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? 😔 en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
En en derinlere itebiliyor musun

Ben de bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum. Daha dün transfer oldum benden başka evde işleri yapacak biri de yok, bence sorun olmaz böyle iş yapmak
Olmaz kuzum olmaz. Oturamıyorum bile bazen. Ama pozitifi gördüm. Doktorum demişti ki transferden hemen sonra kayaga giden hastam gebe kaldı. Abartma hasta değilsin dedi

3.gün embriyosu
Bence daha erken idrarda çıkması için. Bak benim de kızımda 10.gun 700kusur çıktı bunda 400lerde çıktı. Her gebelik farklı. Arkadaşımın 6 çıkmıştı değeri. Sonra 10 15 diye yükseldi. Düşer bu ilaçları kes dedi dru. Kesmedi. Şu an kucağında bebeği. Rabbim ol derse olur.

Bence daha erken idrarda çıkması için. Bak benim de kızımda 10.gun 700kusur çıktı bunda 400lerde çıktı. Her gebelik farklı. Arkadaşımın 6 çıkmıştı değeri. Sonra 10 15 diye yükseldi. Düşer bu ilaçları kes dedi dru. Kesmedi. Şu an kucağında bebeği. Rabbim ol derse olur.
Evet haklısınız işte geçen sefer 7.gün idrarda görünce busefer de heveslendim inşallah her gebelik farklıdır da kanda pozitif görürüm daha sonucu çıkaramadılar 🤦🏻‍♀️

Evet haklısınız işte geçen sefer 7.gün idrarda görünce busefer de heveslendim inşallah her gebelik farklıdır da kanda pozitif görürüm daha sonucu çıkaramadılar 🤦🏻‍♀️
İnsan beklerken eli ayağı buz tutuyor dimi. Onca emek var çünkü, umutlar var, maddiyat var, hayaller.. İnşallah güzel bir değer göreceğiz inşallah

Back