• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kasıklarım da ağrı oluyor ama hafifi öyle rahatsız edici değil sadece dün gece 1 gibi baya şiddetli ağrıdı ama kısa 3 dk falan sürmemiştir o kadar. Kabızlık sorunum yok şükür. Sabah 9 da iğne atıp kahvaltı ediyorum uzanıyorum oturuyorum Müge yi izliyorum 🤭 eşimde izin aldı evde bana hiç iş yaptırmıyor ipneme kadar hazırlayıp getiriyor elleme kaldırma 🙈 o yüzden istemsizce uzanıyorum genelde. 1 gibi öğle yemeği yiyiyorum. 3 te ceviz badem fındık kayısı yiyorum 5 5 buçuk gibi 2 adet meyve yiyorum sonra eşim oruç tutuyor iftar yapıyoruz akşamda birşeyler atıştırıyorum. 🤣🤣🤣 Hep yiyorum anlayacağın. Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor. Bu arada evin içinde yürüyüş yapıyorum.
Ben de kahvaltı yapıyorum eşim işte 5 de gelecek inş :)güzel geçiyor sorun yok şuanlık bende de aynı geçiyor yiyerek :))) ama kabızlık sorunum var , kalçamdan yapılan iğneden dolayıymış. Kayısı suyu ve kayısı yiyorum inş geçecek :))) bende sürekli yatmıyorum kendimi o şekilde şartlamıyorum. İş yapmıyor normal hayatıma devam ediyorum :)

Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Üzülme demek kolay biliyorum ama ilerde yaşanacak muhtemel olumsuz şeylerdense, direkt tutmamasını tercih ederim ben. Bizi birbirimizden başka insanların anlaması çok zor.
İnşallah olumlu ya da olumsuz,herşey bizim için güzel olur 🌺
Bu konuda çok haklısınız ilk gebe kaldığımda ben ve eşim kendimizi öyle adapte etmiştik ki bu duruma aramızdaki espirilerin diyalogların konusu bile hep bebeğimiz üzerineydi düşük yaptığımdaysa aslında önemli olanın gebe kalmak değil sağlıkla kucağıma almak olduğunu özellikle tüp bebekte eve canlı bebek götürebilmek olduğunu anladım. Oysa insanlar tüp bebekle gebe kalıp hiç sorunsuz doğurup büyütüyor sanıyordum arka planda nice insanların hayal kırıklığını gözyaşını bilmeden hep herşey güzel olcak sanmıştım. Oyüzden inşallah gebe kalırız değil kucağımıza alırız diyorum hep tedaviye başlarken umudumuz birken hamile kalınca bin oluyor ve onun yıkımı daha kötü oluyor Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağımıza sağlıkla alabilmeyi nasip etsin

Ben de kahvaltı yapıyorum eşim işte 5 de gelecek inş :)güzel geçiyor sorun yok şuanlık bende de aynı geçiyor yiyerek :))) ama kabızlık sorunum var , kalçamdan yapılan iğneden dolayıymış. Kayısı suyu ve kayısı yiyorum inş geçecek :))) bende sürekli yatmıyorum kendimi o şekilde şartlamıyorum. İş yapmıyor normal hayatıma devam ediyorum :)
Ya bende acayip ayak ağrısı var ya dizlerimden aşağısı o kadar çok ağrıyor ki dayanamıyorum kesin alakası yoktur ama neden ağrıyor bilemiyorum kalçada ne iğnesi oluyorsun? Kabızlık bende yok ya her sabah 9 buçukta tuvalete gidiyorum hemde hiç zorlamadan birazda psikolojik canım bağırsaklar duygusal organ sonuçta düşünme hiç

Sonucum geldi kızlar 0.100 maalesef olmadı yine. Sizin için dua edicem inşallah pozitifi görürsünüz🙏
Dilerim şu mübarek günde seneye bayramı karnınızda veya kucağınızda bebeğinizle geçirirsiniz. Bi kapıyı kapatan Rabbim başka bi kapı açarmış bende sonuç bekliyorum fakat şuan inanın dualarım sizinle.

Sonucum geldi kızlar 0.100 maalesef olmadı yine. Sizin için dua edicem inşallah pozitifi görürsünüz🙏
Allahım seni yüzünü güldürecek zamanını bekliyor. Duana devam et en yakın zaman da verdiğin gayretin çabanın karşılığını alırsın canım benim. İnşallah burada çoook mutlu olduğun zamanları da beraber yaşayacağız 🤲

Ya bende acayip ayak ağrısı var ya dizlerimden aşağısı o kadar çok ağrıyor ki dayanamıyorum kesin alakası yoktur ama neden ağrıyor bilemiyorum kalçada ne iğnesi oluyorsun? Kabızlık bende yok ya her sabah 9 buçukta tuvalete gidiyorum hemde hiç zorlamadan birazda psikolojik canım bağırsaklar duygusal organ sonuçta düşünme hiç
Hayır canım piskolojik değil. Progestan kullanıyorum kalçadan. Yan etkisi kabızlık. Yumurtanın rahim içine tutulması için kullanılıyor. Siz iğne olmuyor musunuz canım.

Ben progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? 😔 en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.

Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bekletiyorsa daha güzelini vereceği içindir sözüne güvenip sabredelim. Hiç moral bozmayalım. Inşallah en yakın zamanda en güzel şekilde nasip etsin 🤲🏼

• Beğen
Reactions: bbg
Ben progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? 😔 en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
Bende günde 3 kere 2 şer tane fitil olarak kullanıyorum parmağımla en derine itelemeye çalışıyorum 20 dakika filan uzanıyorum ama sanki o ara değil de 45 dakika 1 saat sonra erimeye başlıyomuş gibi su gibi geri akıyor resmen bende anlamadım alacağını alıyo sanırım rahim fazlalığı haliyle akıcak geri ama yani kusura bakmayın iç çamaşırım öyle ıslanıyor ki günlük pedsiz dolaşamıyorum bazen takmayım hava alsın diyorum ama batıyo bildiğin heryerim

Bende günde 3 kere 2 şer tane fitil olarak kullanıyorum parmağımla en derine itelemeye çalışıyorum 20 dakika filan uzanıyorum ama sanki o ara değil de 45 dakika 1 saat sonra erimeye başlıyomuş gibi su gibi geri akıyor resmen bende anlamadım alacağını alıyo sanırım rahim fazlalığı haliyle akıcak geri ama yani kusura bakmayın iç çamaşırım öyle ıslanıyor ki günlük pedsiz dolaşamıyorum bazen takmayım hava alsın diyorum ama batıyo bildiğin heryerim
Aynen ben de öyle. Geceleri günlük ped takmayip çamaşır değiştirmeyi seçerek biraz olsun sağlıklı olanı yapayım diyorum ama gün içinde günlük ped şart 😔

Çarşamba günü OPU olacak başım çatlıyor geçmiyor 😭 parol içebilir miyim acaba ? Aspirin falan yasak kan sulandırır siye ama parola izin var mı ?
Canım benim de çarşamba yumurta toplama işlemim olacak. Seninle birlikte ilerleyeceğiz sanırım . Son kan testine baktırdın mı e2 ve progesteron nasıldı?

Canım benim de çarşamba yumurta toplama işlemim olacak. Seninle birlikte ilerleyeceğiz sanırım . Son kan testine baktırdın mı e2 ve progesteron nasıldı?
Transfer için bir şey dedi mi doktorunuz e2 2650 idi en son dün benim ohss riskim olduğu icin 1-2 ay ertelendik transferi . Sağlıkla oluşsun embriyolarda beklemeye razıyım

Back