• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar hepinize güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim🙏😔 Yaşım 36 çok ara vermemem gerekiyor ama dondurulmuş embriyom da yok sıfırdan başlamak için hem bedenen hem manen dinlenmem gerekiyor. Sonra yine inşallah devam. Sizlere de hep dua edeceğim inşallah hayırlısıyla o bebişleri alıcaz kucağımıza🙏🙏🧡🧡

Ben progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? 😔 en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
İgne olarak vermedi mi doktorunuz fitil evet zor ne kadar yatarsan yat geri geliyor ben gece kullanıyordum sabah kalktığımda geri geliyordu suan igne kullanıyorum sabah aksam

Kızlar hepinize güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim🙏😔 Yaşım 36 çok ara vermemem gerekiyor ama dondurulmuş embriyom da yok sıfırdan başlamak için hem bedenen hem manen dinlenmem gerekiyor. Sonra yine inşallah devam. Sizlere de hep dua edeceğim inşallah hayırlısıyla o bebişleri alıcaz kucağımıza🙏🙏🧡🧡
Benimde sonucum negatif. 2 tane daha dondurulmuş embriyom var fakat onları kullanmak istemiyorum en baştan başlamak istiyorum belki 1 ay ara verip yumurtalarımın daha kaliteli olması için bitkisel bişeyler yaparım sonra tekrar başlıcam Allah’ın izniyle pes etmek yok hakkımızda hayırlısı buymuş❤️

Benim de transferim 2.gününden beri ara ara regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüs ağrım ama kullandığımız ilaçlara bağlı özellikle progestana bağlı olduğunu düşünüyoruz
Muhtemelen canım ya bakalım nasip kısmet inşallah tutar bebişlerimiz bugün sabah koyduğum progestan az önce wcde afedersin böyle erimiş gibi çıkmış acaba tekrar koysam mı yoksa dörtte tekrar koycam saatini mi beklesem

Maalesef . iki gün yapmadım tezgah bulaşık doldu. Mecburen üçüncü gün başladım. Kimsem yok benim de. Eşim ölür de yapmaz
Yapsalar bile evde değiller, yine biz yapmak zorundayız. Ama en azından birkaç gün temizlik yapmayalım bence. Sadece yemek ve bulaşıkla idare edelim

Estrofem yok mu sende diğer vitaminler şaşırdım
Suanda sadece gunde 3 kere estrofem kullaniyorum. 18. Gun progestana baslayacagim. Bunlar disinda herhangi bir ilac, igne yok..Bir de folbiol kullaniyorum, vitamini ozellikle sordum doktorum herhangi birsey kullanmani istemiyorum dedi 🤷🏻‍♀️

Suanda sadece gunde 3 kere estrofem kullaniyorum. 18. Gun progestana baslayacagim. Bunlar disinda herhangi bir ilac, igne yok..Bir de folbiol kullaniyorum, vitamini ozellikle sordum doktorum herhangi birsey kullanmani istemiyorum dedi 🤷🏻‍♀️
Tamam işte normal canım iğnelere bende 13. Gün başladım zaten 19. Günde transfer oldum herşey yolunda 🤗 hayırlısı ile bundan sonrası dua edicez 🤗🤲🤲

Bana hic igne yazmadi simdilik, belki transferden sonra verir.. kan sulandirici bisi de vermedi.. heralde en az ilac ben kullaniyorum 🤓
Insan bir kendini kötü hissediyor acaba doktorum önemsemiyor mu diye. Kendimden biliyorum 😄😄
En en derinlere itebiliyor musun
Yanı mümkün olan en uzağa koyuyorum. Parmaklarım da minik o yüzden mi acaba 😄
İgne olarak vermedi mi doktorunuz fitil evet zor ne kadar yatarsan yat geri geliyor ben gece kullanıyordum sabah kalktığımda geri geliyordu suan igne kullanıyorum sabah aksam
Iğne olarak prolutex verdi. Onu da günde 1 defa yapıyorum.

Muhtemelen canım ya bakalım nasip kısmet inşallah tutar bebişlerimiz bugün sabah koyduğum progestan az önce wcde afedersin böyle erimiş gibi çıkmış acaba tekrar koysam mı yoksa dörtte tekrar koycam saatini mi beklesem
Bende fitil kullanıyorum benim de öyle oluyor ilaç emildikten sonra kalanı dışarı atılıyor normal diye düşünüyorum

Günaydın inşallah çok amin 🤗 ben trasferim oldum 3.günüm bugün. Zeki hoca ilgili anlatan soruları yanıtlayan biri yani herkesin doktordan beklentisi farklıdır benim beklentimi karşıladı açıkcası en iyisi orası olduğu için oraya başladık. merkez çok temiz her çalışan ayrı ayrı güler yüzlü hemşirelerini övmeye kelimelerim yetmez ve bence laboratuvar olarak çok iyiler ellerinden geleni yapıyorlar embriyogları konuşkan anlatan biri. Açıkcası biz eşimle çok memnun kaldık. Yani şöyle söylüyeyim para verdiğini değerli olduğunu hissediyorsun. Tavsiyemdir. Toplamda ilaçlar ve operasyon dahil 24.500 tuttu.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı 🙈 umarım pozitif sonucunuzu duyarızz 🤲🏼🤲🏼

İlk 4 gün günde 1 tam, sonraki 4 gün günde 1 yarım, sonraki 4 gün günde 1 çeyrek şeklinde azaltarak kesti. Evet doğru olabilir bu ilaç kullanırkende insanı sarsıyor birden kesilince sıkıntı yaratmış olabilir size
Evet çok kötü oldum kestiğim gün. Transfer sonrası o kadar dikkat ederken tuvalette bayıldım kustum, ayakta olsam düşedebilirdim. Okuyanlara tavsiyem olsun prednolü azaltarak kesin 😊

Back