- 20 Şubat 2016
- 223
- 401
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
- #1.161
Ben de bu sefer ağız yoluyla kullansam olmaz mi dedim doktoruma. Olmaz dediBunun fitil olmayan bir çeşidi hapı iğnesi yok mu ? Bana da kullanamam gibime geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu sefer ağız yoluyla kullansam olmaz mi dedim doktoruma. Olmaz dediBunun fitil olmayan bir çeşidi hapı iğnesi yok mu ? Bana da kullanamam gibime geliyor
Aman ya olur deseler ölecekler sanki iğne falan bence daha basit hiç sevmiyorum fitil vsBen de bu sefer ağız yoluyla kullansam olmaz mi dedim doktoruma. Olmaz dedi
Var canım ben ben iğnesini hem de fitilini kullanıyorum iğnesi kalçadan oluyor ve bir gün boyunca bacağın felç (Bunun fitil olmayan bir çeşidi hapı iğnesi yok mu ? Bana da kullanamam gibime geliyor
Ozaman galiba böyle olması gerekiyor yanlış yapmıyoruz fitili demekkiAynen ben de öyle. Geceleri günlük ped takmayip çamaşır değiştirmeyi seçerek biraz olsun sağlıklı olanı yapayım diyorum ama gün içinde günlük ped şart
Şimdi sıra döllenmelerini beklemekte inşallah tamamı gayet sağlıklı döllenirKızlarr merhaba eşim tese den çıktı sperm bulunduu ben de opu oldum 9 tane yumurta çıktıı çok mutluyum opu dan korkmayın hiç bişi hissedilmiyomuş uyanırken biraz sersem oldum o kadar
Geçmiş olsun güzel güzel embriyolarınız oluşsun inşallahKızlarr merhaba eşim tese den çıktı sperm bulunduu ben de opu oldum 9 tane yumurta çıktıı çok mutluyum opu dan korkmayın hiç bişi hissedilmiyomuş uyanırken biraz sersem oldum o kadar
İğnesi var. İğne olanlarda bacak ağrısından yakınıyor. Progestan genel olarak yağlı bi ilaç ya yakıyor ya akıyor fitil olarak değil de hap olarak kullan derse doktorunuz o iyi işteBunun fitil olmayan bir çeşidi hapı iğnesi yok mu ? Bana da kullanamam gibime geliyor
Ben de bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum. Daha dün transfer oldum benden başka evde işleri yapacak biri de yok, bence sorun olmaz böyleBulaşık makinesi yerlestiriyorum bana niye demediler
Kalçadan da zor göbek olayına alışmıştım baya hiç bakmadan bile yapıyordum artık Allah kolaylığını verecek inşallah alışıyor insan her şeyeVar canım ben ben iğnesini hem de fitilini kullanıyorum iğnesi kalçadan oluyor ve bir gün boyunca bacağın felç (
Canım ben transferden 5 gün önceden günlükHayır canım piskolojik değil. Progestan kullanıyorum kalçadan. Yan etkisi kabızlık. Yumurtanın rahim içine tutulması için kullanılıyor. Siz iğne olmuyor musunuz canım.
canım çok üzüldüm ama umudu kaybetme lütfen pes etme olur mu? olucak hepimiz inanıyoruzSonucum geldi kızlar 0.100 maalesef olmadı yine. Sizin için dua edicem inşallah pozitifi görürsünüz
Yok yaaa hep akıyor canım yaklaşık olarak 10 gündür kullanıyorum daima akıyor sorun yok bence alacağını alıyordurBen progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
Aynen ben de dün baktırdım e2 2952 benim de ohss'den bahsedilmedi ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum açıkçası. Benim de transfer için en erken haziran sonu olabilir dedi. Sağlıkla olsun da bekleyelim önemli değilTransfer için bir şey dedi mi doktorunuz e2 2650 idi en son dün benim ohss riskim olduğu icin 1-2 ay ertelendik transferi . Sağlıkla oluşsun embriyolarda beklemeye razıyım
OPUdan sonra antibiyotik ile tedavi veriliyormuş şişlik sıvı birikmesi oluyormus fazla yumurtalık uyarıldığı için . O yüzden tutmama ihtimali de oluyormus rahim 1-2 ay iyileşme durumuna göre dinlendiriliyormuş . Tamam dedik doktora siz ne derseniz o geç olsun da güç olmasınAynen ben de dün baktırdım e2 2952 benim de ohss'den bahsedilmedi ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum açıkçası. Benim de transfer için en erken haziran sonu olabilir dedi. Sağlıkla olsun da bekleyelim önemli değil
Hayırlısı olsun inşallah kolay geçer ameliyatın Rabbim şifalarimizi versin.Amin canim bende amelitat olacam haziran da tup geçiş yapacak doktor
Aynen canım. Sonuçta işin ehli onlar aceleye getirmenin anlamı yok. Aynı ilerliyoruz inşallah pozitiflerimizi de görürüz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahOPUdan sonra antibiyotik ile tedavi veriliyormuş şişlik sıvı birikmesi oluyormus fazla yumurtalık uyarıldığı için . O yüzden tutmama ihtimali de oluyormus rahim 1-2 ay iyileşme durumuna göre dinlendiriliyormuş . Tamam dedik doktora siz ne derseniz o geç olsun da güç olmasın
Rahim dinlendirmesi daha iyi canim, iyice toparlanip en iyi haline gelince transfer yapmayi tercih ediyor cogu doktor artik. Ohss zaten riskli bir durum, zorlanmadan atlatirsin insallah.. benim ohss riskim yoktu ama opu’dan sonra doktor hoplayip ziplama, yumurtalarin uyarildi ters doner fln riskli demistiOPUdan sonra antibiyotik ile tedavi veriliyormuş şişlik sıvı birikmesi oluyormus fazla yumurtalık uyarıldığı için . O yüzden tutmama ihtimali de oluyormus rahim 1-2 ay iyileşme durumuna göre dinlendiriliyormuş . Tamam dedik doktora siz ne derseniz o geç olsun da güç olmasın
Hosgeldiniz, hayirli olsun tedaviniz. Guzel ilerler insallah sureclerinizSlm arkadaşlar yeni üye oldum bende mayisin26 da laparoskopi histereskopi olacam sonra tup bebeğe geçiş yapilacak