• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlarr merhaba eşim tese den çıktı sperm bulunduu ben de opu oldum 9 tane yumurta çıktıı çok mutluyum 🤲🧿 opu dan korkmayın hiç bişi hissedilmiyomuş uyanırken biraz sersem oldum o kadar 😘
Şimdi sıra döllenmelerini beklemekte inşallah tamamı gayet sağlıklı döllenir 🤲🏻

Hayır canım piskolojik değil. Progestan kullanıyorum kalçadan. Yan etkisi kabızlık. Yumurtanın rahim içine tutulması için kullanılıyor. Siz iğne olmuyor musunuz canım.
Canım ben transferden 5 gün önceden günlük
2 adet göbekten iğne progestan
2 adet fitil progestan olarak kullanıyorum
D vitaminş B12 estrofen alıyorum.
Oksapar günde 1 tane göbekten kullanıyorum.

Ben progestan 200 mg sabah akşam 2ser fitil olarak kullanıyorum ama resmen wcde geri çıkıyor ya. Hatta sanki tam kapsüller çıkıyor akıntı olarak bile değil. Acaba bir şeyi yanlış mi yapıyorum böyle nasıl faydası olacak? 😔 en az 30 dk da uzanıyorum hatta yaptıktan sonra.
Yok yaaa hep akıyor canım yaklaşık olarak 10 gündür kullanıyorum daima akıyor sorun yok bence alacağını alıyordur 🤗

Transfer için bir şey dedi mi doktorunuz e2 2650 idi en son dün benim ohss riskim olduğu icin 1-2 ay ertelendik transferi . Sağlıkla oluşsun embriyolarda beklemeye razıyım
Aynen ben de dün baktırdım e2 2952 benim de ohss'den bahsedilmedi ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum açıkçası. Benim de transfer için en erken haziran sonu olabilir dedi. Sağlıkla olsun da bekleyelim önemli değil

Aynen ben de dün baktırdım e2 2952 benim de ohss'den bahsedilmedi ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum açıkçası. Benim de transfer için en erken haziran sonu olabilir dedi. Sağlıkla olsun da bekleyelim önemli değil
OPUdan sonra antibiyotik ile tedavi veriliyormuş şişlik sıvı birikmesi oluyormus fazla yumurtalık uyarıldığı için . O yüzden tutmama ihtimali de oluyormus rahim 1-2 ay iyileşme durumuna göre dinlendiriliyormuş . Tamam dedik doktora siz ne derseniz o geç olsun da güç olmasın

OPUdan sonra antibiyotik ile tedavi veriliyormuş şişlik sıvı birikmesi oluyormus fazla yumurtalık uyarıldığı için . O yüzden tutmama ihtimali de oluyormus rahim 1-2 ay iyileşme durumuna göre dinlendiriliyormuş . Tamam dedik doktora siz ne derseniz o geç olsun da güç olmasın
Aynen canım. Sonuçta işin ehli onlar aceleye getirmenin anlamı yok. Aynı ilerliyoruz inşallah pozitiflerimizi de görürüz. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah 😇

Rahim dinlendirmesi daha iyi canim, iyice toparlanip en iyi haline gelince transfer yapmayi tercih ediyor cogu doktor artik. Ohss zaten riskli bir durum, zorlanmadan atlatirsin insallah.. benim ohss riskim yoktu ama opu’dan sonra doktor hoplayip ziplama, yumurtalarin uyarildi ters doner fln riskli demisti

Bu arada dün opu işlemim yapıldı. 30 yumurtam toplandi. Bekliyordum zaten çünkü pko var bende ve çok yumurta oluşuyor. Önemli olan Kalitesi ve tutması bizim için. O yüzden 2 ay ara vericez 2. Adetimde basliycaz inşallah herhangi bir yasak vs. Olmazsa .bakalım kaç embriyo oluşacak ve kaçıncı güne gidecek🤷‍♀️ hepimiz için hayırlısı olsun inşallah . Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın. Negatif sonuç alan arkadaşlarda şu mübarek günlerin hatrina ümitsizliğe kapılmasin yıkılmasın. Kaldığımız yerden devam edelim inşallah ne olursa olsun pes etmeyelim.😔😘

Back