• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah canım :) nasıl geçiyor şuan günün ağrın var mı
Kasıklarım da ağrı oluyor ama hafifi öyle rahatsız edici değil sadece dün gece 1 gibi baya şiddetli ağrıdı ama kısa 3 dk falan sürmemiştir o kadar. Kabızlık sorunum yok şükür. Sabah 9 da iğne atıp kahvaltı ediyorum uzanıyorum oturuyorum Müge yi izliyorum 🤭 eşimde izin aldı evde bana hiç iş yaptırmıyor ipneme kadar hazırlayıp getiriyor elleme kaldırma 🙈 o yüzden istemsizce uzanıyorum genelde. 1 gibi öğle yemeği yiyiyorum. 3 te ceviz badem fındık kayısı yiyorum 5 5 buçuk gibi 2 adet meyve yiyorum sonra eşim oruç tutuyor iftar yapıyoruz akşamda birşeyler atıştırıyorum. 🤣🤣🤣 Hep yiyorum anlayacağın. Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor. Bu arada evin içinde yürüyüş yapıyorum.

Negatife hazırladım ben kendimi zaten 1-2 saate çıkarmış cnm🥺
Yaa canım benim üzme bu kadar Kendini her işte bir hayır vardır. Bekle bakalım bi sonucunu doktorlar eğer mantıklı olsaydı derledi ki evde idrar testi yapın sonra kan verin. Sen kan sonucuna bakacaksın E Evrendedust dediği gibi millet 6 aylık hamile anı kalsın istiyor da çıkmıyor idrarda

Yaa canım benim üzme bu kadar Kendini her işte bir hayır vardır. Bekle bakalım bi sonucunu doktorlar eğer mantıklı olsaydı derledi ki evde idrar testi yapın sonra kan verin. Sen kan sonucuna bakacaksın E Evrendedust dediği gibi millet 6 aylık hamile anı kalsın istiyor da çıkmıyor idrarda
Üzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırız🙏

Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Üzülme demek kolay biliyorum ama ilerde yaşanacak muhtemel olumsuz şeylerdense, direkt tutmamasını tercih ederim ben. Bizi birbirimizden başka insanların anlaması çok zor.
İnşallah olumlu ya da olumsuz,herşey bizim için güzel olur 🌺

Üzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırız🙏
Tabikide üzülmeden edemiyor ben bile her kimin negatif haberini okusam içim değişik oluyor. Emek diyorum umut diyorum. Ama bir şekilde bir hayır vardır diyorum. Sen iyi ol Rabbim elbet nasip edecek

• Beğen
Reactions: bbg
Back