Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sizinkisi kaç santimti peki?
4.5cm ve 2.5 cm . Fakat 2.5 cm lik olandan tam emin değilim her ultrasonda görünmüyor mesela. Bazen bakıyorlar yok olmuş diyorlar. Hatta kese için gittiğimizde de görünmedi 1 tane 4.5 cm lik göründü. Tek taraflı benimki.

Ayrıca düşüğe sebep olsa ; kisti tedavi etmeden tüp bebek tedavisine başlamazlar bence. Bu riski göze alırlar mı bilemedim.
Progesteron hormonu çikolata kistinin baskilarmis ayrıca onu biliyorum. Bu sayede küçülebiliyormuş.

Sağol canım cevabın için kimi doktor bu şekilde konuşuyor kimi doktor da tam tersini söylüyor. Bu sabah google baktigimda orda da düşüğe sebep olabilir yazıyordu o yüzden irdeleme ihtiyacı hissettim açıkçası. Inşallah dediğiniz gibidir, bundan önce bir düşüğüm var o yüzden biraz tedirgin oldum.

Kisti tedavi edemiyorlar da tedavi öncesinde baskılıyorlar. Bana tedavi öncesinde uzun protokolle gelistirici uygulamadan 10 gün kadar baskılayıcı iğne tedavisi uygulandı. Ama doktorum biraz kapalı kutu; muanelerinde kist baskılanmış, şöyle böyle diye hiç bir yorum yapmadığı için acaba sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım.

Korkma arkadaşım 3 cm kitle dogurdu. Bende şu an yok ameliyat ile alınmıştı. Ama kistle doğuran çok

Ben 1 kere lucrin kullandım o kadar. Oğlumda da vardı bu kistler hiç sorun olmadı. Bişey olmaz Allah 'in izniyle hiic kötüyü cagirmayalim

Sürekli yatmaya gerek varmı ki?ben günlük hayatımdayim temizlik filan yapıyorum. Tabi kendimi yormayacak şekilde.
Bunda sonrası için bu ağrılar normal bence ama kontrole gittiğimizde soralım yine de.

. ..
Ben günlük hayatıma drvam ettiğimde ara ara pembe akıntım oluyor o yüzden yatmak zorunda hissediyorum. Ağrıları ve akıntıları doktoruma sordum olabilir korkulacak bişey yok dedi. Benim doktor normalde %1’lik bir tehlike bile varsa pat diye suratıma söyler o yüzden sorun yok dedi içim rahatladı Ağrılar normalmiş korkmamıza gerek yok canım.

Canım geç tutunmuş olabilir. 0 çıkmamış sonuçta. Moralini bozmamaya çalış tekrar kan verene kadar. Dondurulmuş embriyon da varsa olmazsa da hiç üzülme. Dondurulmuştan tekrar transfer yaparsın.

Kızlar bu pıhtılaşma ile ilgili bildiklerimi paylaşayım. Ağustos ayında kanamam durdurulamayınca üzerine Ocak ayında transferim negatif olunca o dönemdeki hocamın isteğiyle yaptırdım. Ankara'da olanlar gazı üniversitesi genetik bölümüne başvurabilirler. Aynı gün kan alındı ve 15 gün sonra sonucumu öğrendim. Herhangi bir ücrette ödemedim. Sonucunda ise kanım normal kişilere göre yoğun çıktı. Bence her bebek düşünen aileler yaptırmalı çünkü sizde belli olmayan ancak genetiginizde taşıdığınız hastalıkları da saptayabiliyorlar. Bulunduğunuz şehirde genetik bölümü varsa orada yaptırabilirsiniz

Çok güzel ben de 44. Nerde yaptırdınız amh FSH kac yunurta çıkıyordu sizden.Benim 0.26 amh fh 25-20 yumurta bir iki tane çıkıyor bir bar dolleniyor .İlk denemem yarın tahkil günüm.ama umudum yok yedinci günde ikinci gün emb neg çıktı Allah bağışlasın size evladınız kucagniza almayı nasib etsin

Bu konuda doktoruna kesinlikle güveniyorumkendisi en ufak bi ihtimali bile atlamiyor sağolsun
Rahim büyüyor aslında illaki ağrı yapar bencede.

Maxijune ben d ekulkandim onda q 10 200 mg vardı askinda Dr mu verdi bu şekilde omepa da 100 mg var

Çok üzüldüm canım benim rabbim sonrakilere can versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…