- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.581
4.5cm ve 2.5 cm . Fakat 2.5 cm lik olandan tam emin değilim her ultrasonda görünmüyor mesela. Bazen bakıyorlar yok olmuş diyorlar. Hatta kese için gittiğimizde de görünmedi 1 tane 4.5 cm lik göründü. Tek taraflı benimki.Sizinkisi kaç santimti peki?
Ayrıca düşüğe sebep olsa ; kisti tedavi etmeden tüp bebek tedavisine başlamazlar bence. Bu riski göze alırlar mı bilemedim.Geçmiş olsun, ben de aynı dertten müzdaribim malesef. Şimdi de düşüğe sebep olur mu olmaz mı onun telaşına düştüm. Bu konuda (düşüğe sebep olabileceği ile ilgili) sizin doktorunuz herhangi bir yorum yapmış mıydı?
Sağol canım cevabın için kimi doktor bu şekilde konuşuyor kimi doktor da tam tersini söylüyor. Bu sabah google baktigimda orda da düşüğe sebep olabilir yazıyordu o yüzden irdeleme ihtiyacı hissettim açıkçası. Inşallah dediğiniz gibidir, bundan önce bir düşüğüm var o yüzden biraz tedirgin oldum.Merhaba ;
belki moral olur ben gebe kalmadm henüz tedaviye yeni başladık ama benim de doktorum gebelik olursa kistler baskılanıyor otomatik olarak büyüme kesinlikle durur dedi bazen kaybolabiliyor bile dedi çikolata kisti gebe kalmayı zorlaştırıyor ama kaldıktan sonra beebk büyüdüğü icin bebege herhangi bir zararı yok yumurtalıklar baskılandıgı icin
Evet.Teşekkür ederim ben hiç öyle birşey duymadım açıkcası rahimdeki polip veya perde düşüğe sebep oluyor ama kistlerin öyle bir etkisi yok diye biliyorum sizin tüp bebek mi
Kisti tedavi edemiyorlar da tedavi öncesinde baskılıyorlar. Bana tedavi öncesinde uzun protokolle gelistirici uygulamadan 10 gün kadar baskılayıcı iğne tedavisi uygulandı. Ama doktorum biraz kapalı kutu; muanelerinde kist baskılanmış, şöyle böyle diye hiç bir yorum yapmadığı için acaba sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım.Ayrıca düşüğe sebep olsa ; kisti tedavi etmeden tüp bebek tedavisine başlamazlar bence. Bu riski göze alırlar mı bilemedim.
Progesteron hormonu çikolata kistinin baskilarmis ayrıca onu biliyorum. Bu sayede küçülebiliyormuş.
Korkma arkadaşım 3 cm kitle dogurdu. Bende şu an yok ameliyat ile alınmıştı. Ama kistle doğuran çokKızlar merhaba, çikolata kistinin düşüğe neden olabileceğini söylemişti doktorum. bu konuda sizin doktorunuz herhangi bir yorum yaptı mı? Bu süreçte uygulanması gereken extra bir tedavinin olup olmadığını bir sonraki gidişimde sorucam ama ondan önce size de bir sormak istedim.
adzeynep Melindanaz
Ben 1 kere lucrin kullandım o kadar. Oğlumda da vardı bu kistler hiç sorun olmadı. Bişey olmaz Allah 'in izniyle hiic kötüyü cagirmayalimKisti tedavi edemiyorlar da tedavi öncesinde baskılıyorlar. Bana tedavi öncesinde uzun protokolle gelistirici uygulamadan 10 gün kadar baskılayıcı iğne tedavisi uygulandı. Ama doktorum biraz kapalı kutu; muanelerinde kist baskılanmış, şöyle böyle diye hiç bir yorum yapmadığı için acaba sıkıntı olur mu diye düşünmeye başladım.
Ben günlük hayatıma drvam ettiğimde ara ara pembe akıntım oluyor o yüzden yatmak zorunda hissediyorum. Ağrıları ve akıntıları doktoruma sordum olabilir korkulacak bişey yok dedi. Benim doktor normalde %1’lik bir tehlike bile varsa pat diye suratıma söyler o yüzden sorun yok dedi içim rahatladıSürekli yatmaya gerek varmı ki?ben günlük hayatımdayim temizlik filan yapıyorum. Tabi kendimi yormayacak şekilde.
Bunda sonrası için bu ağrılar normal bence ama kontrole gittiğimizde soralım yine de.
. ..
Canım geç tutunmuş olabilir. 0 çıkmamış sonuçta. Moralini bozmamaya çalış tekrar kan verene kadar. Dondurulmuş embriyon da varsa olmazsa da hiç üzülme. Dondurulmuştan tekrar transfer yaparsın.Olmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . @galuska @Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorumAllah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Yok canım 4. Gün embriyosuydu. Opu günü sayılmıyor. Tuttu çok şükür. Sorun yoktu, yaş 44, bekleme lüksüm yoktu, o yüzden iki aşılama sonra iki tüp bebek yaptık. İkinci tüp bebek tuttu çok şükür, 5.b
Çok güzel ben de 44. Nerde yaptırdınız amh FSH kac yunurta çıkıyordu sizden.Benim 0.26 amh fh 25-20 yumurta bir iki tane çıkıyor bir bar dolleniyor .İlk denemem yarın tahkil günüm.ama umudum yok yedinci günde ikinci gün emb neg çıktı Allah bağışlasın size evladınız kucagniza almayı nasib etsinYok canım 4. Gün embriyosuydu. Opu günü sayılmıyor. Tuttu çok şükür. Sorun yoktu, yaş 44, bekleme lüksüm yoktu, o yüzden iki aşılama sonra iki tüp bebek yaptık. İkinci tüp bebek tuttu çok şükür, 5. Haftadayim.
Ne yaptin tatlimm? Gittin mi kontrole? Hersey yolunda mi?yarın gidicem inşallah hayırlı haberler alırım 2 gündür benimde yediğim herşeyin tadı zehir gibi geliyor su bile acıonunla uğraşıyorum çok tuaf birşey
Bu konuda doktoruna kesinlikle güveniyorumBen günlük hayatıma drvam ettiğimde ara ara pembe akıntım oluyor o yüzden yatmak zorunda hissediyorum. Ağrıları ve akıntıları doktoruma sordum olabilir korkulacak bişey yok dedi. Benim doktor normalde %1’lik bir tehlike bile varsa pat diye suratıma söyler o yüzden sorun yok dedi içim rahatladıAğrılar normalmiş korkmamıza gerek yok canım.
Maxijune ben d ekulkandim onda q 10 200 mg vardı askinda Dr mu verdi bu şekilde omepa da 100 mg varMaxijuno, omepa Q10, folidoce, devir damla. Ama bunları doktora danışmadan kullanmayınız, ör; bende d vit eksikti, onun için içiyorum. Folik asit veriliyor zaten. Diğerlerine yeni başladım. Arı sütü polen bal karışımı birşey de içmeye başladım ama yumurtalar ört 8 mm oldu bile belki de geç kaldım.
Çok üzüldüm canım benim rabbim sonrakilere can versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşOlmadı kızlar 7 çıktı beta hgc 5.gün embriyosu iki tane bugün 10.gün . Kısmet değilmiş hayırlısı buymuş insan tabi üzülüyor o kadar emek maddi manevi ama elden gelen bir şey yok. 0 çıksa da testi 2 gün sonra tekrar ettiriyorlarmış iğnelere devam ediyorum pazartesi tekrar test verip bitiricez artık . @galuska @Hazel9 ve isteyen herkese sağlıklı gebelikler diliyorumAllah hepimize daha fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın inşallah
Tam duyamadık küçük olduğu için ama doktor gösterdi ultrasonda pıt pıt atıyordu mucize resmenCanım nasılsın kalp atışını duydunuz mu bugün
gittim canım çok şükür herşey yolundaNe yaptin tatlimm? Gittin mi kontrole? Hersey yolunda mi?
Cok sevindimgittim canım çok şükür herşey yolundaisteyen herkese sağ salim sağlıklı evlatlar versin allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?