• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlarım, dün benim de avuç içi kadar, çok afedersiniz silince gelen pembe akıntım oldu, çok korktum çünkü ilk defa başıma geldi. Doktorum hemen gel bakalım dedi, çok şükür bir sıkıntı yok, bebek iyi kalp atışı var, herhangi bir kanama alanı vs yok.. Doktorum da olabiliyor bu dönemde dedi.,sebep olarak da birşey demedi.. Bir daha gelmedi ondan sonra..
Sizlerin de böyle oluyor mu? Ne zaman telaş etmeliyim, böyle olacak mı arasıra?

Merhaba arkadaşlarım, dün benim de avuç içi kadar, çok afedersiniz silince gelen pembe akıntım oldu, çok korktum çünkü ilk defa başıma geldi. Doktorum hemen gel bakalım dedi, çok şükür bir sıkıntı yok, bebek iyi kalp atışı var, herhangi bir kanama alanı vs yok.. Doktorum da olabiliyor bu dönemde dedi.,sebep olarak da birşey demedi.. Bir daha gelmedi ondan sonra..
Sizlerin de böyle oluyor mu? Ne zaman telaş etmeliyim, böyle olacak mı arasıra?
Merhaba, bugün kontrolde detaylıca aklıma takılanları sordum. Benim sürekli pembe kahve lekelenmem var. Regl olacak kadar şiddetli ağrı ve bel ağrısı olmadıktan sonra kesinlikle endişelenecek bir şey yok dedi. Ben gebeliğimin çok başında hcg değeri 160 civarı iken düşük tehlikesinin geçirdim. Hala onun kalanlarıymış dediğine göre. Yoksa bebekte ya da kesede kanama alanı ya da herhangi bir sorun yok. Bel ağrısı önemli, geçmeyen bel ağrısı varsa o zaman endişelenebiliriz. Ben bi aydır herkese soruyorum bu kanama normal mi diye, hemen hemen herkesin başına geliyor tüp bebekte ve normal. Tüp bebek olmayanlarda bile bu şekilde hamilelik geçiren çok. O yüzden kanama +ağrı olmadığı sürece günlük hayatımıza devam

Çok güzel ben de 44. Nerde yaptırdınız amh FSH kac yunurta çıkıyordu sizden.Benim 0.26 amh fh 25-20 yumurta bir iki tane çıkıyor bir bar dolleniyor .İlk denemem yarın tahkil günüm.ama umudum yok yedinci günde ikinci gün emb neg çıktı Allah bağışlasın size evladınız kucagniza almayı nasib etsin
Canım fsh:5.99, amh: 1.97. 2 tane transfer edildi, 2 tane de donduruldu. Transferlerden biri tuttu, keseyi gördük, kalp atışını duyduk ama dokuzuncu haftamda muayeneye gittiğimizde kalbinin beş gün önce durduğunu öğrendik malesef. Bugün kürtaj oldum, genetiğe gidecek. Onun sonucuna göre ya dondurulmuslari transfer edeceğiz ya da garanti olması için bir deneme daha yapıp 4 embriyo daha elde etmeyi hedefleyecegiz. Şimdilik durum bu. Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın 🙏

Canım fsh:5.99, amh: 1.97. 2 tane transfer edildi, 2 tane de donduruldu. Transferlerden biri tuttu, keseyi gördük, kalp atışını duyduk ama dokuzuncu haftamda muayeneye gittiğimizde kalbinin beş gün önce durduğunu öğrendik malesef. Bugün kürtaj oldum, genetiğe gidecek. Onun sonucuna göre ya dondurulmuslari transfer edeceğiz ya da garanti olması için bir deneme daha yapıp 4 embriyo daha elde etmeyi hedefleyecegiz. Şimdilik durum bu. Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın 🙏
Nasılsınız, iyi misiniz şimdi? Çok geçmiş olsun. En kısa zamandaa Allah gönlünüze göre versin. Neşeniz hiç kaybolmasın 🙏

Nasılsınız, iyi misiniz şimdi? Çok geçmiş olsun. En kısa zamandaa Allah gönlünüze göre versin. Neşeniz hiç kaybolmasın 🙏
Canım, çok teşekkür ederim. Çok iyiyim, doktorum çok itinalı bir operasyon yaptı, şu an zorlasam basketbol maçına bile çıkarım, o kadar iyi hissediyorum. Psikolojimi de toparladı. Hemen iyilestiricem seni, yeniden mutlu olucaz dedi. O yüzden artık geriye bakmıyorum, yeni denemeye odaklandım. Operasyondan çıktık, hastanenin ilerisinde bir kafede kahve içtik, birbirimize "hadi bi daha' dedik eşimle. Hepimizin neşesi daim olsun, Allah acısın merhamet etsin bizlere, kolaylıklar versin, kucaklarimizi doldursun insAllah. İyi ki varsınız, cevap yazamadigim arkadaşlarim varsa nolur kusura bakmasın, morallerimizi yüksek tutuyoruz, mücadeleye devam ediyoruz. Hepinize sevgiler ❤️

Canım, çok teşekkür ederim. Çok iyiyim, doktorum çok itinalı bir operasyon yaptı, şu an zorlasam basketbol maçına bile çıkarım, o kadar iyi hissediyorum. Psikolojimi de toparladı. Hemen iyilestiricem seni, yeniden mutlu olucaz dedi. O yüzden artık geriye bakmıyorum, yeni denemeye odaklandım. Operasyondan çıktık, hastanenin ilerisinde bir kafede kahve içtik, birbirimize "hadi bi daha' dedik eşimle. Hepimizin neşesi daim olsun, Allah acısın merhamet etsin bizlere, kolaylıklar versin, kucaklarimizi doldursun insAllah. İyi ki varsınız, cevap yazamadigim arkadaşlarim varsa nolur kusura bakmasın, morallerimizi yüksek tutuyoruz, mücadeleye devam ediyoruz. Hepinize sevgiler ❤️
Çok sevindim, harika bir insansınız. Karşınıza da hep sizin gibi insanlar çıkar umarım. Bizleri Haberdar etmeyi unutmayın lütfen❤️💐

Cok geçmiş olsun canım ıyı olmana cok sevındım👏🏻

Çok sevindim, harika bir insansınız. Karşınıza da hep sizin gibi insanlar çıkar umarım. Bizleri Haberdar etmeyi unutmayın lütfen❤️💐
Canım benim, bal gibi tatlı bir insansın sen de. Allah karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın, kötüleri, kötülükleri uzak tutsun. Benim sonucum iki haftaya çıkacak canım, hem ne sonuç çıktığını hem de doktorumun ne önerdiğini paylasicam hemen, yeni transfer hedefim her durumda en erken Ağustos. İnşAllah güzel haberler paylaşırız hepimiz. Çok öpüyorum 😘❤️

Canım benim, bal gibi tatlı bir insansın sen de. Allah karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın, kötüleri, kötülükleri uzak tutsun. Benim sonucum iki haftaya çıkacak canım, hem ne sonuç çıktığını hem de doktorumun ne önerdiğini paylasicam hemen, yeni transfer hedefim her durumda en erken Ağustos. İnşAllah güzel haberler paylaşırız hepimiz. Çok öpüyorum 😘❤️
Cd56testını sordunmu canım

Cd56testını sordunmu canım
Bitanem kendi bahsetti, cd56 olarak değil de rahim yapabiliyor ama zayıf ihtimal, öncelikle kromozom ihtimalini araştıralım o değilse o zaman rahim mi yabancı algıladı, kan pıhtılaşma mi o olasiliklara bakarız dedi. İlk üç ay genelde kromozom kaynaklı duruyormuş çünkü.

Bitanem kendi bahsetti, cd56 olarak değil de rahim yapabiliyor ama zayıf ihtimal, öncelikle kromozom ihtimalini araştıralım o değilse o zaman rahim mi yabancı algıladı, kan pıhtılaşma mi o olasiliklara bakarız dedi. İlk üç ay genelde kromozom kaynaklı duruyormuş çünkü.
canım sen oksapar kullanıyomuydun

Anladım cnm ıns bır dha yasamayız ya

Anladım cnm ıns bır dha yasamayız ya
İnşAllah bitanem, Allah hiçbirimize yaşatmasın hepimiz sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizle bitirelim bu süreci. Bu arada aşımı pz.tesi olacağım ama doktorum yarından itibaren birkaç gün coraspin kullanmamı söyledi. Aşı olacak arkadaşlarım doktorunuza bu detayı sorun, olmadan önce. Bizde pıhtılaşma diğer insanlardan fazla heralde. Şu anda hepiniz kullanıyorsunuz büyük ihtimalle ama ben hatırlatayım istedim.

Kızlar merhabaa nasılsınızz ?? Ben keseyi gördüm daha cok minik ama 5 haftalık falanım herhalde kasık agrım gun ıcınde bazen cok bazen az olcak şekilde yokluyo benii doktora sordum olur ağrı dedi. Korkmalımıyım bilemedim size soruyim dedim 🤷🏻‍♀️😔

Maxijune ben d ekulkandim onda q 10 200 mg vardı askinda Dr mu verdi bu şekilde omepa da 100 mg var
Eczacı önermişti canım, doktoruma danıştım o da kullanabilirsin diyince kullandım. Çok da faydasını gördüm, bir önceki denemede bir embriyo olmuştu, bunda 4 olmuştu. Arı sütü bal polen karışımı da kullanmıştım.

Canlarım emriyolarina pgt yapılanlar, birkaç sorum vardı.
1. bu işlem ne kadar sürüyor,
2. yurtdışına gitmesi mi gerekiyor, Türkiye'de bakılıyor mu artık?
3. Fiyat nasıl?
4. Kaç embriyo gönderiliyor genelde? Pahalı da bir testmiş çünkü.
5. Hazırda bulunan dondurulmuş embriyolara yaptırdınız mı?
Şimdiden çok teşekkürler 🙏

Canlarım emriyolarina pgt yapılanlar, birkaç sorum vardı.
1. bu işlem ne kadar sürüyor,
2. yurtdışına gitmesi mi gerekiyor, Türkiye'de bakılıyor mu artık?
3. Fiyat nasıl?
4. Kaç embriyo gönderiliyor genelde? Pahalı da bir testmiş çünkü.
5. Hazırda bulunan dondurulmuş embriyolara yaptırdınız mı?
Şimdiden çok teşekkürler 🙏
Tekrar merhaba ☺️
Sisli Memorial Semra Kahraman'da yaptırmıştım toplamda ikişer ikişer 6 tane 5.gun embriyosu pgt' ye gitti... Memorial' de yurtdışına gönderilmiyor ve ortalama 2-3 haftayı buldu sonuç...evet bu tedavilerin pgt' kısmı da diğer aşamalar gibi fiyatlı ancak galiba diğer merkezlere göre biraz daha insaflıydi yanlış hatırlamıyorsam 300 💲civarı embriyo başına...benim dondurulmuş değildi direkt OPU sonrası pgt' ye uygun kalitede gördüklerini seçip işleme gönderiyorlar...
Biz teşekkür ederiz bugüne kadar her asamanizi bizimle hep paylaştiniz 🤗💜

Back