• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bu değer çok düşük geldı bana ne olur bişi söyleyın 2000 falan olması gerekmıyormuydu
Moralini bozma canım benim değerim de düzgün artmadı ilk başlarda sonradan düzene girdi. Bende yerleşme halen devam ediyordu çünkü bir 8. Günde bir de 15. Günde lekelenmem olmuştu. 15. Günde olan lekelenmede değerim %75 artmıştı ve devamında düzenli artış gösterdi. Ondan öncesindeki 2 testimde %50’nin altında arttı. Çok şükür kalp atışını da 6+4 haftalıkken gördük. O yüzden hcg değer artışı kişiden kişiye değişebiliyor kendim yaşayarak gördüm. Stres yapma testlerini 2 günde 1 tekrarla düzelecektir.

evet olması gerekenden biraz az yükselmiş ama hiç belli olmaz moralini bozma canım doktoruna danış bakalım ne diyor biz ne desek eksik olur
Moralini bozma canım benim değerim de düzgün artmadı ilk başlarda sonradan düzene girdi. Bende yerleşme halen devam ediyordu çünkü bir 8. Günde bir de 15. Günde lekelenmem olmuştu. 15. Günde olan lekelenmede değerim %75 artmıştı ve devamında düzenli artış gösterdi. Ondan öncesindeki 2 testimde %50’nin altında arttı. Çok şükür kalp atışını da 6+4 haftalıkken gördük. O yüzden hcg değer artışı kişiden kişiye değişebiliyor kendim yaşayarak gördüm. Stres yapma testlerini 2 günde 1 tekrarla düzelecektir.
Yaa umut oldun bana cok stresli bir durum gerçekten umarım benimdd seninki gibi olur🤲🏻 Çok şükür kanama falan yok cumartesı tekrar bakılacak çok önemlı benım için o değer

@Hazel9 FlyingHummingbird FlyingHummingbird kızlaaar hamileyimmmm ❤️ 285.27 çıktı 10. Gün değerim☺️
Çok sevindimm 🤲🏻❤️ demiştim size rabbim sağlıklı bi şekildd kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah 🤲🏻 değer çok güzel 2 gün sonra aynı yerde ve aynı saatte vermeye özen gösterin sonra benim gibi üzülmeyin boş yere ❤️

yarın gidicem inşallah hayırlı haberler alırım 2 gündür benimde yediğim herşeyin tadı zehir gibi geliyor su bile acı 🤦‍♀️ onunla uğraşıyorum çok tuaf birşey 😬
Insallah guzel haberler alacaksin canim 🙏🏻 Yaa benimde boyle midem calkalaniyor hep..daha cabuk acikiyorum bi de mesela midemi bastirmak icin hep nisastali seyler istiyor canim sanirim, pilav gibi..duz salata sebze yedigimde fln bi garip oluyorum.. ama bulanmiyorda oyle, degisik ne bilim 😀

Ne yapıcaz bu kanamaları ya, her tuvalette ilk yaptığım şey iç çamaşırımı kontrol etmek. Allahım şu 12 hafta bir an önce geçse de tek derdimiz bebeğin cinsiyeti ne? Olsa.
Sormayin, yürek dayanmiyor bu kadar korkuya.. işe falan da gidemiyoruz gitsek belki vakit gecerdi. Tez gelse şu 12.hafta..
Neyse ki bu platform var da sık yaşandiğina şahit oluyoruz korkumuz bir nebze hafifliyor.
Allah sabir ve cesaret versin hepimize 🙏🙏

Yaa umut oldun bana cok stresli bir durum gerçekten umarım benimdd seninki gibi olur🤲🏻 Çok şükür kanama falan yok cumartesı tekrar bakılacak çok önemlı benım için o değer
Kanaman da yoksa hiç korkmana gerek yok bence. Benim doktorum da değerlerden dolayı hep kanamam olmasını bekledi ama birkaç kez peçeteye sildiğimde akıntı ile karışık gelen lekelenme dışında kanamam olmamıştı. Ve nihayetinde kalp atışını gördük. Sabırla bekledim ben stres yapmamak lazım bebeğin gelişimini etkiler. Nasibi varsa gelecektir tutunacaktır dedim ve tutunmayı başardı çok şükür. Sen de sabırlı ol stres yapmadan bekle. Düzelecek inşallah.

Insallah guzel haberler alacaksin canim 🙏🏻 Yaa benimde boyle midem calkalaniyor hep..daha cabuk acikiyorum bi de mesela midemi bastirmak icin hep nisastali seyler istiyor canim sanirim, pilav gibi..duz salata sebze yedigimde fln bi garip oluyorum.. ama bulanmiyorda oyle, degisik ne bilim
sağol canım inşallah sağsalim atlatalımda bugünleri 🙏

Kanaman da yoksa hiç korkmana gerek yok bence. Benim doktorum da değerlerden dolayı hep kanamam olmasını bekledi ama birkaç kez peçeteye sildiğimde akıntı ile karışık gelen lekelenme dışında kanamam olmamıştı. Ve nihayetinde kalp atışını gördük. Sabırla bekledim ben stres yapmamak lazım bebeğin gelişimini etkiler. Nasibi varsa gelecektir tutunacaktır dedim ve tutunmayı başardı çok şükür. Sen de sabırlı ol stres yapmadan bekle. Düzelecek inşallah.
İnşallah canım ya dediğin gibi nasibi varsa tutunacaktır inşallah. Sabırla bekliycem gerisi Allah a kalmış🤲🏻 İnsan ilk görünce üzülüyor ama yapacak birşey yok sabırdan başka

Kızlar ne olur yardım edın delırmek üzereyım 2. Kan testımin sonucu cok guzeldı 570 olarak ikiye katlamıstı ama 4 gün sonra baktırdım 1153 çıktı düşük mü oluyro
Degeri böyle düzensiz artıp şuanda ikizlere hamile olan arkadaşımız var aramızda. Böyle dalgalanmalar oluyor bazen. 2 gün sonra tekrarlayın o zman daha net belli olur. Doktorunuz ne dedi?

Kızlar Hcg'nin düzensiz artışının bir sebebi de yeterli su içmemekmiş. Hatta, eğer yeterince su içerseniz bir sonraki testte değerin yükseldiğini görürsünüz yazıyordu makalede. Susuz kalmaya bağlı bir düzensizlikte tabii. Deneyin bence 🤗

Degeri böyle düzensiz artıp şuanda ikizlere hamile olan arkadaşımız var aramızda. Böyle dalgalanmalar oluyor bazen. 2 gün sonra tekrarlayın o zman daha net belli olur. Doktorunuz ne dedi?
Doktorum ıkı gun sonra yenıden kan vermem gerektıgını söyledı artışı o da az buldu ama düzelme ihtimalide var dedı bakalım inşallah benımkide güzel sonuclanır

Kızlar selam 👋🏻 Benim gibi oksapar kullananlara bi sorum var. Her gün yapıyorum ve bir gün sağa bi gün sola yapıyorum göbekten 4 parmak olacak şekilde. Alt kısım çok acıyor diye yapmıyorum. Bugün sağ kısımda beze gibi kitle hissettim derinin altında korktum biraz. Sizde de oldu mu?

kızlar covid aşısı yaptıran yaptırmayı düşünen varmı bugün mesaj geldi bana asınız tanımlandı dıye ama ben yaptırmıycam çünkü iki şirkette bir garanti vermiyolar hersey olabilirmiş

Kızlar selam 👋🏻 Benim gibi oksapar kullananlara bi sorum var. Her gün yapıyorum ve bir gün sağa bi gün sola yapıyorum göbekten 4 parmak olacak şekilde. Alt kısım çok acıyor diye yapmıyorum. Bugün sağ kısımda beze gibi kitle hissettim derinin altında korktum biraz. Sizde de oldu mu?
Bende olmadı ama burda sertleşme yaşayanların oldugunu okumuştum. Ben hemşireye önlem amaçlı sertleşmeyi nasıl engelleriz diye sormuştum; o da iğneden sonra sıcak ıslak bir bezle oval hareketlerle göbeginize masaj yapin ki ilaç aynı miktarda dağılsın demişti. Sizinkisi dağılmamış, tek bir yerde toplanmış olabilir mi?

Ben oksapar kullanmıyorum ama kalçadan progestan yapılırken full beze doluydu popom. Alkollü pamukla yavaşça daire çizerek masaj yapmamızı söyledi hemşireler. Rahatladı biraz o şekilde

bende hergün göbekten yapıyorum ama yok beze cnm belki ilaç kalmıştır yaptıktan sonra ovman lazımdı iyice vurdugun yeri

Back