• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım bende de nefesim yetmeyecekmis gibi bir şey oldu. Dün gece uyuyamadım, sanki uyursam nefesim yetmicek, ölür müyüm gibi garip birşey yaşadım. Aslında solunum normal ama yetmeyecek hissi oluştu. Progestan mı fazla geliyor acaba, şu an buna sebep olabilecek başka birşey kullanmıyorum çünkü.
Basimin altina ve dizlerimin altina iki yastik koyuyorum. Sicaklamamaya terlememeye dikkat ediyorum. Bir de gaz sancıları da kalp atimimi olumsuz etkiliyor ona da en iyi gelen sey yürümek benim icin. Siz de bedeninizin sesini dinleyip ona gore size iyi gelen önlemler alabilirsiniz.

Kızlar bugün net olarak keselerimizi gördük çok şükür. 443 , 1657 , 15 bin derken çook çook şükür ki keselerimizi gördük 🧿 Hatta yine çok şükür ki Allah’ıma keselerin ikisininde dolu olduğunu gördükten sonra bir tanesinin kalbinin attığını da gördük. Doktorum diğerinin atar duyular ama obirazcık daha küçük uyuyor şuan ama önünde atar stres yapma dedi :) keselerin boyları aynı ve yapısı çok iyiymiş maşallah 🧿 sadece bebeğimizin biri bir tık önden gidiyormuş ☺️ 15 gün sonrasına tekrar randevu verdi diğer bebeğimizin kalbini de duyabilmek için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu , forumu okumaktan artık neredeyse gözlerim bozulacaktı çok şükür okuduklarım , hayallerim bana da nasip oldu 🤲🏻🤲🏻💙💙🧿🧿
benimde aynı sen gibi birini duyduk diğerini bekliyoruz haftaya gideceğim inşallah duyarız ikimizde cnm

Kızlar ne olur yardım edın delırmek üzereyım 2. Kan testımin sonucu cok guzeldı 570 olarak ikiye katlamıstı ama 4 gün sonra baktırdım 1153 çıktı düşük mü oluyro
Merhaba, değeriniz olması gerektiğinden az artmış ama şimdiden doktora sormadan danışmadan kendinizi strese sokmayın bence. Bu şekilde düzensiz artış yaşayıp sonradan düzenli artışa gecen arkadaşlar vardı aramızda. Kan tahlilini aynı yerde yaptırmadıysanız aynı yerde tekrar bir tahlil yaptırın. Bazen merkezden merkeze değerlerde farklılık olabiliyormuş sanırım.

Merhaba, değeriniz olması gerektiğinden az artmış ama şimdiden doktora sormadan danışmadan kendinizi strese sokmayın bence. Bu şekilde düzensiz artış yaşayıp sonradan düzenli artışa gecen arkadaşlar vardı aramızda. Kan tahlilini aynı yerde yaptırmadıysanız aynı yerde tekrar bir tahlil yaptırın. Bazen merkezden merkeze değerlerde farklılık olabiliyormuş sanırım.
Aynı yerde hatta aynı saatte yaptım stres olmamak elde değil şuan 2000 olması gerekırken cok düşük geldı bana ne yapacagımı bılmıyorum

Kizlar kalcadan progestan iğneyi birakip prolutex göbekten igneye geçmiştim, prolutexi günde iki kez vuruluyorum.
Pembe kanamam geldi az önce çok korktum, doktoru aradim aninda ulaştim çok şükür. Hemen proluton depot yaptir bi tane ve fitil at uzan dedi.
Korkudan ödüm koptu 😞😞

Allahim yavrularimizi bize bağişlasin 🙏

inşallah cnm verdinmi kan yeniden? benim birinin kalp atışı duyuldu çok şükür diğerini bekliyoruz 6+4 haftalığım ben cnm
Canım benim daha gidemedim eşimin gelmesini bekliyorum ve çok heyecanlıyım ins iyi sonuç alırım 🥰 senin adına çok sevindim ne güzel mutluluk allahim hayirlisiyla ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş 🤲🏻💚

Kizlar kalcadan progestan iğneyi birakip prolutex göbekten igneye geçmiştim, prolutexi günde iki kez vuruluyorum.
Pembe kanamam geldi az önce çok korktum, doktoru aradim aninda ulaştim çok şükür. Hemen proluton depot yaptir bi tane ve fitil at uzan dedi.
Korkudan ödüm koptu 😞😞

Allahim yavrularimizi bize bağişlasin 🙏
Ne yapıcaz bu kanamaları ya, her tuvalette ilk yaptığım şey iç çamaşırımı kontrol etmek. Allahım şu 12 hafta bir an önce geçse de tek derdimiz bebeğin cinsiyeti ne? Olsa.

Back