Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaşlar daha 5+6 oldum ama çok çabuk yoruluyorum çok yavaş yürümeme rağmen nefes nefese kalıyorum daha şimdiden çok erken değil mi ? Kalbimde çok hızlı ve sert atıyor. Normal mi bu durum benim gibi olan var mı aranızda?

Kullandıgınız ilaçlar yapıyor olabilir mi acaba? Ilaç kullanmaya devam ediyor musunuz?

Maşallah, gözünüz aydın kaçınçı haftanızdı acaba?

cnm ilaçlardan oluyor.benim transferden sonra 7.gün başladı 13.gün bitti.adet tarihime göre iki gün önce başladı bu akıntılar.çok şükür pozitifi gördüm kan da.kese için 5 temmuzu bekliyorum
İnşallh ben de bugün pozitif haberi alırım o akıntı olduğu gün hemşire bana coraspin ve oksaparı kestirtti sonra da progesteron iğnesi yaptılar her ihtimale karşı

Kızlar, bende de pembe - kahve lekelenme var. Her akıntı gördükçe yatmaya başlıyorum belki 10 gün oldu dışarı çıkmadım. Sonra şunu farkettim; ben yatıyorum ve akacak olan akıntı yine de akıyor ve vajinada birikiyor. Sonra da ayağa kalkınca vay aşırı akıntı geliyor diye panik. Yani bunu yatarak engelleyemeyeceğim kanısına vardım ve dün dışarı çıktım. Yürüdüm biraz.biriken ne varsa çıktı sanırım, şu an çok az var çünkü. Ağrım Yok.doktorum kırmızı ve ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruz ama inanın yapacak bir şey yok. Doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur. Söylemesi kolay ama rahat olmayı öğrenmemiz lazım
Bu arada anksiyete hastasıyım ve psikoloğum ile görüşmek bana çok iyi geliyor, imkanınız varsa mutlaka öneririm

Ben varim. Normalden hizli atiyor kalbim evet, kan sulandiricinin etkisi olabilir kanimiz daha sulu daha bol olduğu için daha hizli akiyor. Ama benim kalbim ekstradan gümbür gümbür.. onu da hormon ilaçlarinin çokluguna bağliyorum bilemedim. O kadar cabuk yoruluyorum ve o kadar halsizim ki işe devam edemicem bugun rapor isticem doktorumdan.
Eşim doksan yasinda nenelere döndün diyor

Aynı bende öyleyim hamilelik dedim ama korkmadım da değil ilaçları da bırakınca nasıl olucak bilmiyorum gerçi ilaçları bırakınca göbekte büyücek inşallah ama bakalım

Canım bende de nefesim yetmeyecekmis gibi bir şey oldu. Dün gece uyuyamadım, sanki uyursam nefesim yetmicek, ölür müyüm gibi garip birşey yaşadım. Aslında solunum normal ama yetmeyecek hissi oluştu. Progestan mı fazla geliyor acaba, şu an buna sebep olabilecek başka birşey kullanmıyorum çünkü.

Benden başka böyle bir şey yaşayan var mı acaba canlarım?

Çok sevinirim haber verirseniz. Bana da progestandan gibi geliyor. Havalar da ısındı, hepsi birleşince

Nisan ayındaki adaylar arasında da baya bir lekelenme ve kanama yaşayanların olduğunu duymuştum. Acaba onlar bu süreci nasıl (yatarak, dinlenerek mi) geçirmişler hiç kontrol ettiniz mi? O konuya bir yazın isterseniz.

Iyiyim canim iyiyim, okuyorum yazilanlari da yazamiyorum son gunlerde hem is kosturmacasi hem halsizlik.. 2 adim attigimda yoruLuyorum. Aksam 10’da uykum geliyor.. Oyle geciyor gunler. Sen nasilsin? Yarin mi gidecektin kalp atisina?
yarın gidicem inşallah hayırlı haberler alırım 2 gündür benimde yediğim herşeyin tadı zehir gibi geliyor su bile acı onunla uğraşıyorum çok tuaf birşey

Kızlar ne olur yardım edın delırmek üzereyım 2. Kan testımin sonucu cok guzeldı 570 olarak ikiye katlamıstı ama 4 gün sonra baktırdım 1153 çıktı düşük mü oluyro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…