- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.401
Evet çok dua ediyorum Allah kabul ederse, beslenmem de iyi çok şükür, araştırmamaya çalışacağım stresten uzak durmak içinStres yapmayın biliyorum zor ama bol dua edin çok hareket etmeyin beslenmenize dikkat edin stres bebeği daha çok etkiliyor. Siz mutlu olursanız bebk de olur içinizi ferah tutun bakın o kadsr düşük değerden tuttunmaya çalışıyor minnoş
O zaman kesin görünüyor canım ben 6+1 de karından baktırdım, vajinal baktırmıyorumHaftaya cumaya gitsem görünür diye düşünüyorum sağlık ocağındaki ebede 7.haftada görülür dedi ama bilmiyorum cuma gidersem tam 7 haftalık olmuş oluyor. Sizin kaçıncı haftaydı
Kalıcak inşallah ,Evet çok dua ediyorum Allah kabul ederse, beslenmem de iyi çok şükür, araştırmamaya çalışacağım stresten uzak durmak içinMiniciğim benimle kalsın diye herşeyi yaparım onun için
Benim zaten 5+5 bugün cumaya görünür inşallahO zaman kesin görünüyor canım ben 6+1 de karından baktırdım, vajinal baktırmıyorum
Merhaba, yazdığınız paylaşımları okudum, aynı endişeleri ben de yaşıyorum şu anda, beta düşük başladı ve düzenli artış yyok gibi, ikişer gün arayla 40-70-169-495-1876-2947 en sonuncusu bugün çıkan sonuç ve bugğn keseyi gördük 4,4 mm. Haftaya cuma günü kontrol var, zaman nasıl geçecek bilmiyorum, inşallah herkes sağlıkla alır bebesini kucağınaHayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKaç haftalıkken gördünüz keseyi. Biz de bu gün kese gördük bizimki 4-5 gün geriden geliyormuş.
Hepimizin endişesi aynı sanırım. Ben de 8. haftaya yeni girdim 2 gündür bende de lekelenme var lavaboya gittiğimde peçeteye silince geliyor. Açık pembe veya akıntının içinde çizgi şeklindeBugün transfer sonrası 19.günüm. pozitif sonucumu almıştım. Biraz önce günlük pedim kahverengi lekelenmeyle dolmuş gördüm. İçinde çok az kırmızılık vardı. Sabah da kasık ağrım olmuştu. Bu zamana kadar hiç bir belirtim yoktu. Bu şekilde de bir şey yaşamamıştım. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Doktorum kanama olmadığı sürece problem yok dedi. Sizlere de sormak istedim 3 gün sonra kese görmeye gidecekken bu durum çok panikletti beni
Aynen. Çok korkuttu şuan devamı yok gibi uzanıyorum ama korkusu yetiyor işte.Hepimizin endişesi aynı sanırım. Ben de 8. haftaya yeni girdim 2 gündür bende de lekelenme var lavaboya gittiğimde peçeteye silince geliyor. Açık pembe veya akıntının içinde çizgi şeklindeNormaldir diye düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. Öyle yapmaktan başka şansımız yok.
Dikkatli olmamız gerektiği sinyali bu akıntılar bence. Ben de biraz fazla hareket etsem akıntı geliyor. Çok sıkıcı ama uzanıp dinlenmeliyiz sürekli inşallah bişey olmayacak sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızAynen. Çok korkuttu şuan devamı yok gibi uzanıyorum ama korkusu yetiyor işte.
İnşallah canımDikkatli olmamız gerektiği sinyali bu akıntılar bence. Ben de biraz fazla hareket etsem akıntı geliyor. Çok sıkıcı ama uzanıp dinlenmeliyiz sürekli inşallah bişey olmayacak sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımız
Canım rahat ol lütfen yarın bak test günün geldi artık ne güzelKızlar size bi sorum var şimdi ben transferin 6. Gününde, beklenen adet tarihimden 3 gün önce azıcık kahverengi akıntı gördüm ... şimdi ise transferin 9. Gününde ve adet olmam gereken günde yani bugün yine aynı akıntı geldi bi öncekinden daha açık bir kahverengi ama çok değil ben şimdi bunu neye yorayım ya ? Doktor bana dedi ki regl olmayacaksın kullandırdığımız ilaçlar engel oluyor regl olmaya dedi ben de acaba diyorum vucüt regl olamıyor diye mi böyle kahverengi akıntı oluyor yoksa bu tutunma belirtisi mi? Yarın kan tahlili günüm ama umutlansam mı üzülsem mi bilemedim bi bilgisi olan yazsın nolur
Canım benim de 19.günüm pozitif aldım ama bugün kahverengi akıntı geldi bayağı günlük pedim dolmuştu. Ama problem yok dedi doktorum. Güvenmek istiyorum. İnşallah her şey yolundadırr. Kırmızı kanama olması gerekiyormuş problem olması için. 3 gün sonra kese görmeye gidicem ben de çok panik oldum ama inşallah güzel olur her şeyKızlar size bi sorum var şimdi ben transferin 6. Gününde, beklenen adet tarihimden 3 gün önce azıcık kahverengi akıntı gördüm ... şimdi ise transferin 9. Gününde ve adet olmam gereken günde yani bugün yine aynı akıntı geldi bi öncekinden daha açık bir kahverengi ama çok değil ben şimdi bunu neye yorayım ya ? Doktor bana dedi ki regl olmayacaksın kullandırdığımız ilaçlar engel oluyor regl olmaya dedi ben de acaba diyorum vucüt regl olamıyor diye mi böyle kahverengi akıntı oluyor yoksa bu tutunma belirtisi mi? Yarın kan tahlili günüm ama umutlansam mı üzülsem mi bilemedim bi bilgisi olan yazsın nolur
Canım rahat ol lütfen yarın bak test günün geldi artık ne güzelgörüyorsun o akıntı herkeste oluyor kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyormuş yarın doktorunda söyler zaten şimdi güzelce dinlen
Kızlar size bi sorum var şimdi ben transferin 6. Gününde, beklenen adet tarihimden 3 gün önce azıcık kahverengi akıntı gördüm ... şimdi ise transferin 9. Gününde ve adet olmam gereken günde yani bugün yine aynı akıntı geldi bi öncekinden daha açık bir kahverengi ama çok değil ben şimdi bunu neye yorayım ya ? Doktor bana dedi ki regl olmayacaksın kullandırdığımız ilaçlar engel oluyor regl olmaya dedi ben de acaba diyorum vucüt regl olamıyor diye mi böyle kahverengi akıntı oluyor yoksa bu tutunma belirtisi mi? Yarın kan tahlili günüm ama umutlansam mı üzülsem mi bilemedim bi bilgisi olan yazsın nolur
Oy ikizler geliyorKızlar bugün net olarak keselerimizi gördük çok şükür. 443 , 1657 , 15 bin derken çook çook şükür ki keselerimizi gördükHatta yine çok şükür ki Allah’ıma keselerin ikisininde dolu olduğunu gördükten sonra bir tanesinin kalbinin attığını da gördük. Doktorum diğerinin atar duyular ama obirazcık daha küçük uyuyor şuan ama önünde atar stres yapma dedi :) keselerin boyları aynı ve yapısı çok iyiymiş maşallah sadece bebeğimizin biri bir tık önden gidiyormuş 15 gün sonrasına tekrar randevu verdi diğer bebeğimizin kalbini de duyabilmek için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu , forumu okumaktan artık neredeyse gözlerim bozulacaktı çok şükür okuduklarım , hayallerim bana da nasip oldu
cnm ilaçlardan oluyor.benim transferden sonra 7.gün başladı 13.gün bitti.adet tarihime göre iki gün önce başladı bu akıntılar.çok şükür pozitifi gördüm kan da.kese için 5 temmuzu bekliyorumKızlar size bi sorum var şimdi ben transferin 6. Gününde, beklenen adet tarihimden 3 gün önce azıcık kahverengi akıntı gördüm ... şimdi ise transferin 9. Gününde ve adet olmam gereken günde yani bugün yine aynı akıntı geldi bi öncekinden daha açık bir kahverengi ama çok değil ben şimdi bunu neye yorayım ya ? Doktor bana dedi ki regl olmayacaksın kullandırdığımız ilaçlar engel oluyor regl olmaya dedi ben de acaba diyorum vucüt regl olamıyor diye mi böyle kahverengi akıntı oluyor yoksa bu tutunma belirtisi mi? Yarın kan tahlili günüm ama umutlansam mı üzülsem mi bilemedim bi bilgisi olan yazsın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?