• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

H Hazel9 G galuska kızlar silerken peçeteyle çok az kan geldi nasıl diyeyim böyle çok çok az fitilin kalıntılarıyla birlikte tırnak ucu kadar. Kıpkırmızı degil kahverengi degil açık bir renk. Korkmalı miyim ? Yattım şimdi bakalım artacak mı ? G galuska senin ne kadar gelmişti canım süre olarak miktar olarak ?
ama sen yine de doktorunu ara bilgi ver.ben öyle yapmıştım bildiğim halde..

Ben de şöyle yapıyorum. Günlük ped artı tuvalet kağıdından birkaç kat ped ölçüsünde, pedin üstüne koyuyorum. Solo marka iyidir diye düşündüm. Çok sık tuvalete gittigim için çok sık değiştirmiş oluyorum.
Ben de sadece selpak peçete katlayıp koyuyorum günde 1 rulo bitiyor sayılır 😁

H Hazel9 G galuska kızlar silerken peçeteyle çok az kan geldi nasıl diyeyim böyle çok çok az fitilin kalıntılarıyla birlikte tırnak ucu kadar. Kıpkırmızı degil kahverengi degil açık bir renk. Korkmalı miyim ? Yattım şimdi bakalım artacak mı ? G galuska senin ne kadar gelmişti canım süre olarak miktar olarak ?
Kuzum yaşadığım bi durum değil ama çok yaşayan var bildiğim kadarıyla, korkma ama doktoruna da bilgi ver bence. Ne xaman test yapcaksın ?

cnm fitil yapıyor benim 7. gün başladı 13.gün bitti.çamur rengi gibi açık sütlü kahve gibi mi.korkulacak bir durum yok doktor olabilir demişti.önemli olan kırmızı olmasın..
Evet fitilden olabilir diye düşünmüştüm ben de çok çok az . Çok kırmızı degil artarsa söyleyeceğim canım doktora şu an çok az diye bir şey demek istemedim

Benim kahverengi akıntı da pembeye döndü. Araştırdım yine normal denmiş hep. Doktoru aramamak için zor tutuyorum kendimi
Evet fitilden olabilir diye düşünmüştüm ben de çok çok az . Çok kırmızı degil artarsa söyleyeceğim canım doktora şu an çok az diye bir şey demek istemedim
Doktorla görüşünce yazar mısınız?

Merhaba herkese, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum maalesef.1 haziranda tek embriyo transfer oldu 5. Gün embriyosu.transferden sonra 11. Gün değerim 40 ikişer gün arayla 71-169-495-1876-ve bugün 2947 bugün aynı zamanda kese görmek için doktora gittim yeni oluşmaya başlamış çok minik daha dedi 0,44mm kese boyutu. Betaı çok düşük başladı ama tam toparlandı derken bugün 2947 çıktı 1876dan 2 kat artmamış. Doktor normal sıkıntı yok dedi ama çok endişeliyim. Daha önce yine tüp bebekle 1 düşüğüm var. Bunda da çok ümitli değilim sanki bırakıp gidecekmiş gibi bebeğim

Merhaba herkese, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum maalesef.1 haziranda tek embriyo transfer oldu 5. Gün embriyosu.transferden sonra 11. Gün değerim 40 ikişer gün arayla 71-169-495-1876-ve bugün 2947 bugün aynı zamanda kese görmek için doktora gittim yeni oluşmaya başlamış çok minik daha dedi 0,44mm kese boyutu. Betaı çok düşük başladı ama tam toparlandı derken bugün 2947 çıktı 1876dan 2 kat artmamış. Doktor normal sıkıntı yok dedi ama çok endişeliyim. Daha önce yine tüp bebekle 1 düşüğüm var. Bunda da çok ümitli değilim sanki bırakıp gidecekmiş gibi bebeğim
Doktorunuz sorun yok demişse endişelenmemeye çalışın. Hcg nin hükmü kese görünene kadar diye biliyorum. Önceden kaybınız olduğu için endişelerinizi anlıyorum ama olabildiğince sakin olup beklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef 🙏

Doktorunuz sorun yok demişse endişelenmemeye çalışın. Hcg nin hükmü kese görünene kadar diye biliyorum. Önceden kaybınız olduğu için endişelerinizi anlıyorum ama olabildiğince sakin olup beklemekten başka yapacak bir şey yok maalesef 🙏
Evet bugün hiç kan vermeseydim keşke, pişman oldum. Haftaya cuma günü tekrar gideceğim, en azından dış gebelik ihtimalini elemiş olduğum için içim bir nebze rahat, gerisini Allah’a emanet ederek bekleyeceğim mecburen🙏🏻Teşekkür ederim Hayırlısı olsun

Kızlar, keseyi gördük çok şükür ama içim pek fahat değil açıkçası. Millet 5.haftasında yok kese, yolk kesesi, yok bebek her şeyi görüyor; ben bgn yalnızca siyah bir kese gördüm o kadar. Transferimin 20.günüydü bgn. Regl tarihine göre hesaplama yaparsam 5+4 günlüktü. Karından ultrasonla bakıldı. Sizler keseyi ve bebeginizi karindan ultrasonla ne zaman görmüştünüz merak ediyorum. Zaten bugün kendi doktorum yoktu, doktorumun olmadigi zamanlarda onun yerine bakan bir kadın ilgilendi benimle. Kesenin yerinin güzel oldugunu, 2 hafta sonrası için kalp atımini dinlemek icin randevu almamı söyledi. Yaptığı yorumlardan dolayı tecrübesi hakkında biraz tereddütlerim oluştu açıkçası. Misal denizlerdeki müsilajdan dolayi bu dönemde balık yenmesini öneriyor musunuz soruma iyi balık (???) bulursanız yiyin tabiki diye karşılık verdi. Saat 12.00 ile 1.00 (güneşin en tehlikeli olduğu saatlerde) güneş kremi kullanmadan d vitamini almak içim güneşe çıkmamı önerdi. 🤔🤔🤔 progestan fitil ve vitamin haplarım dışında kullandığım diğer tüm ilaçları (oksapar, coraspin, ekstrofem) kesmemi söyledi. Kese göründükten sonta bu ilaçların kullanılmaya devam etmesinin gerekli olmadigi soyledi. Yolda gelirken hemşireyi arayıp durumu ona anlattım. Benle ilgilenen doktorun ilaçlarımı kesmemi soylediginden bunun doktorumun bilgisi dahilinde olup olmadigini sordum. O da doktordun dedigi gibi kese goruldukten sonra kullanmayi bitaktiriyorlar, zaten doktorunuz b.sayar ekranindan durumu gorecektir dedi. Ne diyeyim hakkımda hayırlısı olur inşallah, işin yoksa 2 hafta daha bekle şimdi.

Birde bursa prednol ilacının kimi hastalara 5 gün kimi hastalara gebeligin 8. Haftasına kadar verilmesinin neden kaynaklandiginu merak eden arkadaşlar vardı. Onu da sordum ve biz gerekli görmüyoruz demekle yetindi kendisi ben de daha fazla üstlemedim açıkçası.
Merhaba, ben de tüp bebekle hamile kaldım beta çok düşük başladı ama bugün 2947 değerle minik bir kese göründü 0,44mm 4 haftalık dedi doktor. Sizin kese ölçünüz için birşey söyledi mi doktorunuz, transfer tarihim 1 haziran 5. Gün embriyosuydu

Canım benimki böyle bildiğin akıntı şeklinde kahverengi geldi akıntı böyle uzar ya hani sümüksü bi yapısı olur anlatabiliyo muyum bilmiyorum ama o şekilde geldi hemşireye söyleyince de oksapar ile coraspini kesmemi istedi bir de progestan iğne yapalım dedi önlem amaçlı kanama olmasın diye bi daha da olmadı zaten 6. Günümde geldi 2 kere sildim peçeteye 2 sinde de geldi ama az yani ben de hayra yormak istiyorum ama yine de kendimi umutlandırmak da istemiyorum

Merhaba, ben de tüp bebekle hamile kaldım beta çok düşük başladı ama bugün 2947 değerle minik bir kese göründü 0,44mm 4 haftalık dedi doktor. Sizin kese ölçünüz için birşey söyledi mi doktorunuz, transfer tarihim 1 haziran 5. Gün embriyosuydu
Yorum yapmadı ama ultrasonda yazıyo sanırım o değerler, ultrasonu eşim aldı o yüzden bilmiyorum. Neyse artık takmıyorum zaten her doktorun ultrason aleti farklı 2 hafta sonra görürüz inşallah 🤗

Ben de sadece selpak peçete katlayıp koyuyorum günde 1 rulo bitiyor sayılır 😁
Peçetelerin atık malzemelerden yapıldığını duymuştum. Eğer öyleyse, pedlerden daha zararlı olur diye düşünüyorum. Bir arkadaş daha yazmış molpedin parfümsüz, pamuk içerikli günlük pedlerinden var fiyatı da gayet makul. Peçete tercih etmektense o tarz pedleri kullanmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Yorum yapmadı ama ultrasonda yazıyo sanırım o değerler, ultrasonu eşim aldı o yüzden bilmiyorum. Neyse artık takmıyorum zaten her doktorun ultrason aleti farklı 2 hafta sonra görürüz inşallah 🤗
Anladım teşekkür ederim, benim de transferimin 22. Günüydü bugün gördüm, usgde 0,44cm yazıyor yukarı yanlış yazmışım 4,4mm oluyor kese ölçüsü, beta 2947 çıktı bugün. Bana da 9 gün sonra gel dedi, ilaçlarıma aynen devam edeceğim, progestan fitiller iğne ve kan sulandırıcıya. Hayırlısı olsun artık, sağlıkla gelsinler yeter ki, bekleyeceğiz sabırla🙏🏻🥰

Back