• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

iyi cnm masallah benimde 7. gün değerim 51 di sonra 1550lerde bıraktım vermeyi iki güne bir istiyorlar illaki en az ikiye katlaması lazım
Doğru diyorsun dr perşembe tekrar yap dedi ins Rabbım katlanarak benimde değerinin artmasını nasip eder sagolasun canım 🥰 sen hangi asamadasin kese gordunmu ?

kızlar bugün birşey yaşıyorum agzım zehir gibi ne yesem ne icsem agzımda tuaf bir tat var basına gelen oldumu çok fena oldum 🤮
Pozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordu

Kendi doktorum bir hafta boyunca yokmus canım. Hemsire öyle diyince doktorun telefonunu verin onunla konusucam diye de diretemedim açıkçası. Benle ilgilenen doktoru hep kendi doktorumun yanında görüyodum, bazen muanelerde o da doktorumun yanında oluyodu. O yüzden o kadar kafası çalışıyodur (tecrübesi vardır) heralde ya ben içimi ferah tutayım. 😂

Sadece keseyi mi görmüştünüz?
Ben 5+4gibi kese ve yolk saclarini gördüm ama makine ile çok alakalı bir durum. O yüzden tedirgin olma doktorunu bekle kuzum ❤️

Kizlar bayramda ne yapacaksınız. Memlekete gitmeye izin var mı doktorlariniz tarafından. Bizim memleket 10 saat filan sürüyor sizce izin verirmi. Aracın arka koltuklarına yatak gbi yapıp gitsek 😁

Kizlar bayramda ne yapacaksınız. Memlekete gitmeye izin var mı doktorlariniz tarafından. Bizim memleket 10 saat filan sürüyor sizce izin verirmi. Aracın arka koltuklarına yatak gbi yapıp gitsek 😁
10 saat sanki çok ama doktoruna bir danış ben 3 saatlik yol gitcem ona izin var ☺️

Pozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordu
kalp atışı görmeye gidicem inşallah cuma günü 🙏 cok fena bişeymiş katlanıcaz artık 🤦‍♀️

Ağzımda aynı söylediğiniz şekilde iki gündür metalik tat var sizin ne zaman olmuştu transfer sonrası bu acaba ?

Kızlar prolutex iğneyi hep göbeğimin sağına soluna yapıyordum ama artık ben de yaparken zorlanmaya başladım iğne zor girmeye başladı . O yüzden göbeğimin altına yaptım bugün . Oraya yapan var mı oraya da yapılıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim ?

Kızlar molpedin boyasız, parabensiz, vegan ve pamuklu pedleri var. Sürekli onlardan kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım aklınızda bulunsun 😊
Ben de şöyle yapıyorum. Günlük ped artı tuvalet kağıdından birkaç kat ped ölçüsünde, pedin üstüne koyuyorum. Solo marka iyidir diye düşündüm. Çok sık tuvalete gittigim için çok sık değiştirmiş oluyorum.

Kızlar prolutex iğneyi hep göbeğimin sağına soluna yapıyordum ama artık ben de yaparken zorlanmaya başladım iğne zor girmeye başladı . O yüzden göbeğimin altına yaptım bugün . Oraya yapan var mı oraya da yapılıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim ?
Canım gülen dudak şeklinde yapabilirsin yani nasıl diyeyimmm🤔 u şeklinde gibi göbek deliğini yani ve altına yapabilirsin.

H Hazel9 G galuska kızlar silerken peçeteyle çok az kan geldi nasıl diyeyim böyle çok çok az fitilin kalıntılarıyla birlikte tırnak ucu kadar. Kıpkırmızı degil kahverengi degil açık bir renk. Korkmalı miyim ? Yattım şimdi bakalım artacak mı ? G galuska senin ne kadar gelmişti canım süre olarak miktar olarak ?

H Hazel9 G galuska kızlar silerken peçeteyle çok az kan geldi nasıl diyeyim böyle çok çok az fitilin kalıntılarıyla birlikte tırnak ucu kadar. Kıpkırmızı degil kahverengi degil açık bir renk. Korkmalı miyim ? Yattım şimdi bakalım artacak mı ? G galuska senin ne kadar gelmişti canım süre olarak miktar olarak ?
cnm fitil yapıyor benim 7. gün başladı 13.gün bitti.çamur rengi gibi açık sütlü kahve gibi mi.korkulacak bir durum yok doktor olabilir demişti.önemli olan kırmızı olmasın..

Back