• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

canım bana doktor bir tarih verdi bunu son adetin kabul ediceksin dedi başka doktorlara gittiginde onu söyle dedi 🙈 benim beynim yandı çünkü o tarihte adet değildim nasıl ayarlıyolar anlamadım
Transfer tarihinden 2 hafta önce + embriyo günü eklenerek hesaplanıyor canım. 29 mayıs’ta transfer oldum, 2 hafta öncesi 15 Mayıs, 5. Gün embriyosu olduğu için 5 gün daha geriye sayınca 10 Mayıs transfer son adet tarihi olarak kabul ediliyor benim için

Ben de öyle canım yatmasam azıcık ayaklansam ağrım baslıyor çekme tarzında. Aldırmassam ağrıyı devam edersem ayakta durmaya iş yapmaya direk kanamaya çeviriyor. Denedim kaç kere yattığımda sıkıntım yok çok şükür.bu ağrılar uyarıcı olabiliyor. Yat dinlen sürekli
Tamam. Çok açık pembe akıntı başladı şimdi. Şeffaf gibi ama açık pembe tonu. Ağrı falan da hissetmiyorum aslında kendimi de iyi hissediyorum. Çok sıkıldım sürekli evde yatmaktan. Ne zaman parka falan gideyim desem böyle oluyor 😔

Tamam. Çok açık pembe akıntı başladı şimdi. Şeffaf gibi ama açık pembe tonu. Ağrı falan da hissetmiyorum aslında kendimi de iyi hissediyorum. Çok sıkıldım sürekli evde yatmaktan. Ne zaman parka falan gideyim desem böyle oluyor 😔
Canım cok iyi anlıyorum seni. Ben yattığım yerden kalkmadğmda bile olmuştu artık psikolojim bozuldu. Yatmaktan inan çok sıkıldım artık belim sırtım ağırıyor zaten iğne yerlerim full şiş sağa sola bile dönemiyorum kalçalarımdan. Aynılarını yasıyorum birazdaha sabret havalarda ısındı canımız sıkılıyor ama napalım dayanıcaz böyle 12.haftaya kadar 😔

Canım cok iyi anlıyorum seni. Ben yattığım yerden kalkmadğmda bile olmuştu artık psikolojim bozuldu. Yatmaktan inan çok sıkıldım artık belim sırtım ağırıyor zaten iğne yerlerim full şiş sağa sola bile dönemiyorum kalçalarımdan. Aynılarını yasıyorum birazdaha sabret havalarda ısındı canımız sıkılıyor ama napalım dayanıcaz böyle 12.haftaya kadar 😔
Çok haklısın. Umarım bu dönemi çok daha kısa sürelerde atlatırız 🙏💐❤️

Kızlar iyi akşamlar ben bugün dayanamadım kan testi verdim 8.gunum sonuc olarak 68.3 çıktı 5.gun embriyosu ancak 9 haziranda catlatma ignesi olmuştun 3/1 oranında ondan olmaz demi sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var ne yapayım bilemedim şimdi daha çok korkmaya başladım 😔

Kızlar iyi akşamlar ben bugün dayanamadım kan testi verdim 8.gunum sonuc olarak 68.3 çıktı 5.gun embriyosu ancak 9 haziranda catlatma ignesi olmuştun 3/1 oranında ondan olmaz demi sizlerin tecrubelerine ihtiyacım var ne yapayım bilemedim şimdi daha çok korkmaya başladım 😔
Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir. Hayırlı uğurlu olsun 🥳😍

geçmiştir cnm kalsa bile 5 olur 10 olur bu kadar yüksektmez hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

Tebrik ederim canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir artık.

Transfer tarihinden 2 hafta önce + embriyo günü eklenerek hesaplanıyor canım. 29 mayıs’ta transfer oldum, 2 hafta öncesi 15 Mayıs, 5. Gün embriyosu olduğu için 5 gün daha geriye sayınca 10 Mayıs transfer son adet tarihi olarak kabul ediliyor benim için
anladım canım banada o yüzden o tarihi verdiler o zaman

Ayyy ins canım benim bilemedim bu deger iyimi değilmi 10.gun tekrar test vermemi istedi dr öyle diyince korktum ins değerinde artık coook sağol kuzum benim Rabbım isteyen herkese versin ins 🤲🏻🥰
iyi cnm masallah benimde 7. gün değerim 51 di sonra 1550lerde bıraktım vermeyi iki güne bir istiyorlar illaki en az ikiye katlaması lazım

Benimle birebir aynı adet gününüz de transfer tarihinizde. Benim doktorum tüp bebrk hesaplama sitelerinde hesaplanan şekliyle hesapladı. Bugün 6+1’iz. Normal kadın doğumcular pek hakim olmuyor, dondurulmuş transferde, özellikle bizim gibi geç transfer prosedüründe adete göre hesaplarlarsa gelişimi geriden geliyor derler, üzerler sonra.. Dün normal kadın doğum doktoruma da gittim, tarihi kendim bildirdim, gününe göre gelişimi uygun dedi
cnm bu dediklerin bütün dondurulmuş transferlerde geçerlimi ?

Back