- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.341
Sağol canim benim allahim razı olsun insan tedirgin oluyor ins perşembe gene vereceğim ins değerim artar hayirlisiyla Allaha razı olsunTebrik ederim canım, hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir artık.
Doğru diyorsun dr perşembe tekrar yap dedi ins Rabbım katlanarak benimde değerinin artmasını nasip eder sagolasun canımiyi cnm masallah benimde 7. gün değerim 51 di sonra 1550lerde bıraktım vermeyi iki güne bir istiyorlar illaki en az ikiye katlaması lazım
Pozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordukızlar bugün birşey yaşıyorum agzım zehir gibi ne yesem ne icsem agzımda tuaf bir tat var basına gelen oldumu çok fena oldum
Çıkar tabi ki. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.kızlar 3.gün embriyosu çift doktor kan testine 11 dedi ben 10 da baktırmak istyorum. Sizce trans sonraki 10.günde çıkar mı? ( 5.gün test yaptım negatifti)
Kendi doktorum bir hafta boyunca yokmus canım. Hemsire öyle diyince doktorun telefonunu verin onunla konusucam diye de diretemedim açıkçası. Benle ilgilenen doktoru hep kendi doktorumun yanında görüyodum, bazen muanelerde o da doktorumun yanında oluyodu. O yüzden o kadar kafası çalışıyodur (tecrübesi vardır) heralde ya ben içimi ferah tutayım.
Ben 5+4gibi kese ve yolk saclarini gördüm ama makine ile çok alakalı bir durum. O yüzden tedirgin olma doktorunu bekle kuzumSadece keseyi mi görmüştünüz?
10 saat sanki çok ama doktoruna bir danış ben 3 saatlik yol gitcem ona izin varKizlar bayramda ne yapacaksınız. Memlekete gitmeye izin var mı doktorlariniz tarafından. Bizim memleket 10 saat filan sürüyor sizce izin verirmi. Aracın arka koltuklarına yatak gbi yapıp gitsek
kalp atışı görmeye gidicem inşallah cuma günüPozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordu
Benim sadece 3 gün sürdü sonrasında normale döndü ben dış fırçalıyordum o biraz rahatlatıyorkalp atışı görmeye gidicem inşallah cuma günücok fena bişeymiş katlanıcaz artık
benimde inşallah geçer cok fenaymış dişlerimi bende fırçaladım kaç kere naneli sakız biraz iyi geldiBenim sadece 3 gün sürdü sonrasında normale döndü ben dış fırçalıyordum o biraz rahatlatıyor
Ağzımda aynı söylediğiniz şekilde iki gündür metalik tat var sizin ne zaman olmuştu transfer sonrası bu acaba ?Pozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordu
Kan testinde pozitifi gördükten sonraki 2. Gün başlamıştı yani transferden 12 gün sonraAğzımda aynı söylediğiniz şekilde iki gündür metalik tat var sizin ne zaman olmuştu transfer sonrası bu acaba
Ben de şöyle yapıyorum. Günlük ped artı tuvalet kağıdından birkaç kat ped ölçüsünde, pedin üstüne koyuyorum. Solo marka iyidir diye düşündüm. Çok sık tuvalete gittigim için çok sık değiştirmiş oluyorum.Kızlar molpedin boyasız, parabensiz, vegan ve pamuklu pedleri var. Sürekli onlardan kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım aklınızda bulunsun
Benim bugün 8.gün yeni başladı inşallah bu yüzdendirKan testinde pozitifi gördükten sonraki 2. Gün başlamıştı yani transferden 12 gün sonra
İnşallahBenim bugün 8.gün yeni başladı inşallah bu yüzdendir
Canım gülen dudak şeklinde yapabilirsin yani nasıl diyeyimmmKızlar prolutex iğneyi hep göbeğimin sağına soluna yapıyordum ama artık ben de yaparken zorlanmaya başladım iğne zor girmeye başladı . O yüzden göbeğimin altına yaptım bugün . Oraya yapan var mı oraya da yapılıyor diye biliyorum ama size de sormak istedim ?
cnm fitil yapıyor benim 7. gün başladı 13.gün bitti.çamur rengi gibi açık sütlü kahve gibi mi.korkulacak bir durum yok doktor olabilir demişti.önemli olan kırmızı olmasın..H Hazel9 G galuska kızlar silerken peçeteyle çok az kan geldi nasıl diyeyim böyle çok çok az fitilin kalıntılarıyla birlikte tırnak ucu kadar. Kıpkırmızı degil kahverengi degil açık bir renk. Korkmalı miyim ? Yattım şimdi bakalım artacak mı ? G galuska senin ne kadar gelmişti canım süre olarak miktar olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?