- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.301
Yerleşme kanamasıdır oFlyingHummingbird canım bu arada senin regline kaç gün var?
Canım 10 gün bekliyorsun bir gün daha bekle bence :)) sonuç pozitif çıksa bile bazı doktorlar sadece söyledikleri tarihte verilen kan sonucunu alıyor çünkükızlar 3.gün embriyosu çift doktor kan testine 11 dedi ben 10 da baktırmak istyorum. Sizce trans sonraki 10.günde çıkar mı? ( 5.gün test yaptım negatifti)
Aslında en çokta o yüzden takıldım bu konuya eksik hesaplamalardan dolayı gelişimi ile ilgili kafa karıştırabilirler diye. Bir de yurt dışında yaşıyorum normalde, gittiğim zaman ona göre tarih bildiririm 10 Mayısı adet tarihi olarak baz alınca 6+1 çıkıyo o tarihi veririm bende artıkBenimle birebir aynı adet gününüz de transfer tarihinizde. Benim doktorum tüp bebrk hesaplama sitelerinde hesaplanan şekliyle hesapladı. Bugün 6+1’iz. Normal kadın doğumcular pek hakim olmuyor, dondurulmuş transferde, özellikle bizim gibi geç transfer prosedüründe adete göre hesaplarlarsa gelişimi geriden geliyor derler, üzerler sonra.. Dün normal kadın doğum doktoruma da gittim, tarihi kendim bildirdim, gününe göre gelişimi uygun dedi
Ilk gebeligimde çekme bana da oluyodu canım, normal bir şeymiş o.Kızlar ben yine bir şey soracağım
Sol kasığımda çekme var. Açık kahve-pembe akıntı bir iki kez oldu sabah yine ama artık renginden alıyorum korkutucu bir şey olmadığını.
Bu çekme normal mi? Önceden gebelik yaşayan arkadaşlarım bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden
Tabii ki içinizi ferah tutun....doktorunuz güvenmese hastalarını emanet etmez büyük ihtimalle de doktorunuz uzaktan da olsa takiptedirKendi doktorum bir hafta boyunca yokmus canım. Hemsire öyle diyince doktorun telefonunu verin onunla konusucam diye de diretemedim açıkçası. Benle ilgilenen doktoru hep kendi doktorumun yanında görüyodum, bazen muanelerde o da doktorumun yanında oluyodu. O yüzden o kadar kafası çalışıyodur (tecrübesi vardır) heralde ya ben içimi ferah tutayım.
Şimdi okuyunca mesajınızı şaşırdım doğrusu...kadın doktor nasıl böyle rahat onu bunu kesin demisKızlar bu arada kendi doktoruma ulaştım, oksaparı kesme 8. Haftaya kadar devam dedi.
O civarlara denk geliyor demek hep az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım hayırlısıysa olsunYerleşme kanamasıdır oben de olmadı . Ya bilemiyorum ki günü gününe regl olan biri olmasa da ayda bir regl oluyorum ama OPU olduğu ay daha erken olmuştum. Ayda bir hesaplarsak test günüme geliyor adet günüm . Senin ne zaman ?
Benim de test gününden 1 gün önce yani yarın
Amin canım yaa endişeliyim ben bayaa kendimi rahatlatmaya çalışıyorumO civarlara denk geliyor demek hep az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım hayırlısıysa olsun
Rica ederim canım, ne demek.Tabii ki içinizi ferah tutun....doktorunuz güvenmese hastalarını emanet etmez büyük ihtimalle de doktorunuz uzaktan da olsa takiptedirsağlıkla ilerlesin sorumuzu sorduğunuz için de çok teşekkürler
Aynen canım, içim rahat etmeyince hastaneyi arayıp doktorun numarasını alıp aradım. Kimi doktor kese görünce bıraktırabiliyor ama ben kalp atımına kadar kullandırıyorum, 2 hafta daha kullan dedi. Extrofemi ve coraspini kesebilirsin dedi, başka da bir ilaç kullanmıyorum zaten.Şimdi okuyunca mesajınızı şaşırdım doğrusu...kadın doktor nasıl böyle rahat onu bunu kesin demisdemek ki yine de kendi doktorunuza danışmak en dogrusuymus...
canım bana doktor bir tarih verdi bunu son adetin kabul ediceksin dedi başka doktorlara gittiginde onu söyle dediBenimle birebir aynı adet gününüz de transfer tarihinizde. Benim doktorum tüp bebrk hesaplama sitelerinde hesaplanan şekliyle hesapladı. Bugün 6+1’iz. Normal kadın doğumcular pek hakim olmuyor, dondurulmuş transferde, özellikle bizim gibi geç transfer prosedüründe adete göre hesaplarlarsa gelişimi geriden geliyor derler, üzerler sonra.. Dün normal kadın doğum doktoruma da gittim, tarihi kendim bildirdim, gününe göre gelişimi uygun dedi
Bende 5+2 de keseyi ancak gördüm kalp atışını da 6+2 de(karından ) gayet normal yanı endişelenmeye hiç gerek yok❤Kızlar, keseyi gördük çok şükür ama içim pek fahat değil açıkçası. Millet 5.haftasında yok kese, yolk kesesi, yok bebek her şeyi görüyor; ben bgn yalnızca siyah bir kese gördüm o kadar. Transferimin 20.günüydü bgn. Regl tarihine göre hesaplama yaparsam 5+4 günlüktü. Karından ultrasonla bakıldı. Sizler keseyi ve bebeginizi karindan ultrasonla ne zaman görmüştünüz merak ediyorum. Zaten bugün kendi doktorum yoktu, doktorumun olmadigi zamanlarda onun yerine bakan bir kadın ilgilendi benimle. Kesenin yerinin güzel oldugunu, 2 hafta sonrası için kalp atımini dinlemek icin randevu almamı söyledi. Yaptığı yorumlardan dolayı tecrübesi hakkında biraz tereddütlerim oluştu açıkçası. Misal denizlerdeki müsilajdan dolayi bu dönemde balık yenmesini öneriyor musunuz soruma iyi balık (???) bulursanız yiyin tabiki diye karşılık verdi. Saat 12.00 ile 1.00 (güneşin en tehlikeli olduğu saatlerde) güneş kremi kullanmadan d vitamini almak içim güneşe çıkmamı önerdi.progestan fitil ve vitamin haplarım dışında kullandığım diğer tüm ilaçları (oksapar, coraspin, ekstrofem) kesmemi söyledi. Kese göründükten sonta bu ilaçların kullanılmaya devam etmesinin gerekli olmadigi soyledi. Yolda gelirken hemşireyi arayıp durumu ona anlattım. Benle ilgilenen doktorun ilaçlarımı kesmemi soylediginden bunun doktorumun bilgisi dahilinde olup olmadigini sordum. O da doktordun dedigi gibi kese goruldukten sonra kullanmayi bitaktiriyorlar, zaten doktorunuz b.sayar ekranindan durumu gorecektir dedi. Ne diyeyim hakkımda hayırlısı olur inşallah, işin yoksa 2 hafta daha bekle şimdi.
Birde bursa prednol ilacının kimi hastalara 5 gün kimi hastalara gebeligin 8. Haftasına kadar verilmesinin neden kaynaklandiginu merak eden arkadaşlar vardı. Onu da sordum ve biz gerekli görmüyoruz demekle yetindi kendisi ben de daha fazla üstlemedim açıkçası.
Sadece keseyi mi görmüştünüz?Bende 5+2 de keseyi ancak gördüm kalp atışını da 6+2 de(karından ) gayet normal yanı endişelenmeye hiç gerek yok❤
Merhaba, nasılsınız? Ne yaptınız
cnm dikkat et yat ilk 3 gün bnmde öyleydi normal kanamaya döndü sonra uzan dinlen hep hep yatıştayım ben sırtım ağrıdı yapmaktanKızlar ben yine bir şey soracağım
Sol kasığımda çekme var. Açık kahve-pembe akıntı bir iki kez oldu sabah yine ama artık renginden alıyorum korkutucu bir şey olmadığını.
Bu çekme normal mi? Önceden gebelik yaşayan arkadaşlarım bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden
Çok üzüldüm. Şimdi nasılsınız?cnm dikkat et yat ilk 3 gün bnmde öyleydi normal kanamaya döndü sonra uzan dinlen hep hep yatıştayım ben sırtım ağrıdı yapmaktan
Evet, 0.99 mm lik kese göründü sadece.Sadece keseyi mi görmüştünüz?
Bence de en mantıklısı canım biz erken gittik kalp atışını duyamadığı için moralimizi bozdu doktor. O yüzden acele etmemek en mantıklısıÇok sagol canım, ben de tam 8. Haftamda randevu alıcam, kesin olsun diye.
Ben de öyle canım yatmasam azıcık ayaklansam ağrım baslıyor çekme tarzında. Aldırmassam ağrıyı devam edersem ayakta durmaya iş yapmaya direk kanamaya çeviriyor. Denedim kaç kere yattığımda sıkıntım yok çok şükür.bu ağrılar uyarıcı olabiliyor. Yat dinlen sürekliÇok üzüldüm. Şimdi nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?