Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlar 3.gün embriyosu çift doktor kan testine 11 dedi ben 10 da baktırmak istyorum. Sizce trans sonraki 10.günde çıkar mı? ( 5.gün test yaptım negatifti)
Canım 10 gün bekliyorsun bir gün daha bekle bence :)) sonuç pozitif çıksa bile bazı doktorlar sadece söyledikleri tarihte verilen kan sonucunu alıyor çünkü

Yerleşme kanamasıdır o ben de olmadı . Ya bilemiyorum ki günü gününe regl olan biri olmasa da ayda bir regl oluyorum ama OPU olduğu ay daha erken olmuştum. Ayda bir hesaplarsak test günüme geliyor adet günüm . Senin ne zaman ?
Benim de test gününden 1 gün önce yani yarın

Aslında en çokta o yüzden takıldım bu konuya eksik hesaplamalardan dolayı gelişimi ile ilgili kafa karıştırabilirler diye. Bir de yurt dışında yaşıyorum normalde, gittiğim zaman ona göre tarih bildiririm 10 Mayısı adet tarihi olarak baz alınca 6+1 çıkıyo o tarihi veririm bende artık bende siteden hesapladım 6+1 gösteriyor

Ilk gebeligimde çekme bana da oluyodu canım, normal bir şeymiş o.

Tabii ki içinizi ferah tutun....doktorunuz güvenmese hastalarını emanet etmez büyük ihtimalle de doktorunuz uzaktan da olsa takiptedir sağlıkla ilerlesin sorumuzu sorduğunuz için de çok teşekkürler

O civarlara denk geliyor demek hep az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım hayırlısıysa olsun

Tabii ki içinizi ferah tutun....doktorunuz güvenmese hastalarını emanet etmez büyük ihtimalle de doktorunuz uzaktan da olsa takiptedir sağlıkla ilerlesin sorumuzu sorduğunuz için de çok teşekkürler
Rica ederim canım, ne demek. kendi doktorum olsaydı daha mantıklı bir cavap alabilirdim muhtemelen ama kısmet değilmiş.
Şimdi okuyunca mesajınızı şaşırdım doğrusu...kadın doktor nasıl böyle rahat onu bunu kesin demis demek ki yine de kendi doktorunuza danışmak en dogrusuymus...
Aynen canım, içim rahat etmeyince hastaneyi arayıp doktorun numarasını alıp aradım. Kimi doktor kese görünce bıraktırabiliyor ama ben kalp atımına kadar kullandırıyorum, 2 hafta daha kullan dedi. Extrofemi ve coraspini kesebilirsin dedi, başka da bir ilaç kullanmıyorum zaten.

canım bana doktor bir tarih verdi bunu son adetin kabul ediceksin dedi başka doktorlara gittiginde onu söyle dedi benim beynim yandı çünkü o tarihte adet değildim nasıl ayarlıyolar anlamadım

Bende 5+2 de keseyi ancak gördüm kalp atışını da 6+2 de(karından ) gayet normal yanı endişelenmeye hiç gerek yok❤

Merhaba, nasılsınız? Ne yaptınız
cnm dikkat et yat ilk 3 gün bnmde öyleydi normal kanamaya döndü sonra uzan dinlen hep hep yatıştayım ben sırtım ağrıdı yapmaktan

Çok üzüldüm. Şimdi nasılsınız?
Ben de öyle canım yatmasam azıcık ayaklansam ağrım baslıyor çekme tarzında. Aldırmassam ağrıyı devam edersem ayakta durmaya iş yapmaya direk kanamaya çeviriyor. Denedim kaç kere yattığımda sıkıntım yok çok şükür.bu ağrılar uyarıcı olabiliyor. Yat dinlen sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…