Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim transferden önceki 15 gün zaten adet tarihime denk geliyor 12 mayıs adet başlangıç, 27 mayısda transfer günüm
Benim 5 Mayıs adet tarihim 29 Mayıs transfer. 15 gün geri gidince 14 Mayıs oluyo bu gitmem de daha detaylı sorcam ama doktor biz adetten hesaplarız öbür şeyleri karıştırma bence dedi ona göre de 6+6 hamile oluyorum

2 haziranda mi transfer oldun canim? benim de transferin 20.gunu, 5+4 gunluk olduk bugun. benim doktorum cumaya yani 6+0de cagirdi ki daha net gorunur yolk kesesi ve bebk dedi. belki sen icin erken olmustur, bence panik olma...ben de bekliyorum merakla....

Benim keseye 6. Haftanın sonlarına doğru baktık canım. Kalp atışını 8. Haftanın başında duyduk. Yani moralini bozma canım, biraz erken.

Canım sakin güneşe o saatte çıkma estrofem kullandığımız için lekeye çok yatkın olunuyor. Krem siz hele sakın.. Bence Kendi doktoruna Bi ulaş

Kaçıncı gün belirtisi bu canım

Aynen canım, karından geç gözüküyormuş biraz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimle birebir aynı adet gününüz de transfer tarihinizde. Benim doktorum tüp bebrk hesaplama sitelerinde hesaplanan şekliyle hesapladı. Bugün 6+1’iz. Normal kadın doğumcular pek hakim olmuyor, dondurulmuş transferde, özellikle bizim gibi geç transfer prosedüründe adete göre hesaplarlarsa gelişimi geriden geliyor derler, üzerler sonra.. Dün normal kadın doğum doktoruma da gittim, tarihi kendim bildirdim, gününe göre gelişimi uygun dedi

kızlar 3.gün embriyosu çift doktor kan testine 11 dedi ben 10 da baktırmak istyorum. Sizce trans sonraki 10.günde çıkar mı? ( 5.gün test yaptım negatifti)

5. Haftada kese görünür zaten ancak. Ultrason cihazı iyiyse yolk kesesi de belli belirsiz görünür..5+0’da gördük biz. Dün benim 6+0’da sabah kadın doğum doktorumda kalp atışı görünmedi, akşam tüp bebek doktorumda çok net göründü.. Bence cihazla çok ilgili.. normal doktorum bundan sonra 12. Haftaya yakın gel kontrole dedi, tüp bebek doktorum 8. Haftada git kontrole dedi.. Şunu çok met anladım ki normal doğum takibi yapanlarla tüp bebek doktorlarının yaklaşımı ve uygulaması çok farklıymış.. 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorunu dinlemek daha çok içime siniyor benim

Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallah Keseler Kalpler geliyor arka arkaya ne güzel

Yok canım yapmadım Cumayı bekliyorum . Dün akşam çok kasık ağrım oldu sağ sol sonra bacaklarıma indi ağrılar inşallah belirtidir diye dua ediyorum Sen nasılsın ?
İyiyim kuzum 6. Günümdeki hafif kahverengi akıntı dışında başka bi belirtim yok kasık ağrım falan da yok inşallah içimdedir bebeğim perşmbe kan tahlili yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…