- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.281
Yok canım yapmadım Cumayı bekliyorum . Dün akşam çok kasık ağrım oldu sağ sol sonra bacaklarıma indi ağrılar inşallah belirtidir diye dua ediyorumCanım naptın tekrar test yaptın mı ?FlyingHummingbird
Benim 5 Mayıs adet tarihim 29 Mayıs transfer. 15 gün geri gidince 14 Mayıs oluyo bu gitmem de daha detaylı sorcam ama doktor biz adetten hesaplarız öbür şeyleri karıştırma bence dediBenim transferden önceki 15 gün zaten adet tarihime denk geliyor 12 mayıs adet başlangıç, 27 mayısda transfer günüm
Kızlar, keseyi gördük çok şükür ama içim pek fahat değil açıkçası. Millet 5.haftasında yok kese, yolk kesesi, yok bebek her şeyi görüyor; ben bgn yalnızca siyah bir kese gördüm o kadar. Transferimin 20.günüydü bgn. Regl tarihine göre hesaplama yaparsam 5+4 günlüktü. Karından ultrasonla bakıldı. Sizler keseyi ve bebeginizi karindan ultrasonla ne zaman görmüştünüz merak ediyorum. Zaten bugün kendi doktorum yoktu, doktorumun olmadigi zamanlarda onun yerine bakan bir kadın ilgilendi benimle. Kesenin yerinin güzel oldugunu, 2 hafta sonrası için kalp atımini dinlemek icin randevu almamı söyledi. Yaptığı yorumlardan dolayı tecrübesi hakkında biraz tereddütlerim oluştu açıkçası. Misal denizlerdeki müsilajdan dolayi bu dönemde balık yenmesini öneriyor musunuz soruma iyi balık (???) bulursanız yiyin tabiki diye karşılık verdi. Saat 12.00 ile 1.00 (güneşin en tehlikeli olduğu saatlerde) güneş kremi kullanmadan d vitamini almak içim güneşe çıkmamı önerdi.progestan fitil ve vitamin haplarım dışında kullandığım diğer tüm ilaçları (oksapar, coraspin, ekstrofem) kesmemi söyledi. Kese göründükten sonta bu ilaçların kullanılmaya devam etmesinin gerekli olmadigi soyledi. Yolda gelirken hemşireyi arayıp durumu ona anlattım. Benle ilgilenen doktorun ilaçlarımı kesmemi soylediginden bunun doktorumun bilgisi dahilinde olup olmadigini sordum. O da doktordun dedigi gibi kese goruldukten sonra kullanmayi bitaktiriyorlar, zaten doktorunuz b.sayar ekranindan durumu gorecektir dedi. Ne diyeyim hakkımda hayırlısı olur inşallah, işin yoksa 2 hafta daha bekle şimdi.
Birde bursa prednol ilacının kimi hastalara 5 gün kimi hastalara gebeligin 8. Haftasına kadar verilmesinin neden kaynaklandiginu merak eden arkadaşlar vardı. Onu da sordum ve biz gerekli görmüyoruz demekle yetindi kendisi ben de daha fazla üstlemedim açıkçası.
Benim keseye 6. Haftanın sonlarına doğru baktık canım. Kalp atışını 8. Haftanın başında duyduk. Yani moralini bozma canım, biraz erken.Kızlar, keseyi gördük çok şükür ama içim pek fahat değil açıkçası. Millet 5.haftasında yok kese, yolk kesesi, yok bebek her şeyi görüyor; ben bgn yalnızca siyah bir kese gördüm o kadar. Transferimin 20.günüydü bgn. Regl tarihine göre hesaplama yaparsam 5+4 günlüktü. Karından ultrasonla bakıldı. Sizler keseyi ve bebeginizi karindan ultrasonla ne zaman görmüştünüz merak ediyorum. Zaten bugün kendi doktorum yoktu, doktorumun olmadigi zamanlarda onun yerine bakan bir kadın ilgilendi benimle. Kesenin yerinin güzel oldugunu, 2 hafta sonrası için kalp atımini dinlemek icin randevu almamı söyledi. Yaptığı yorumlardan dolayı tecrübesi hakkında biraz tereddütlerim oluştu açıkçası. Misal denizlerdeki müsilajdan dolayi bu dönemde balık yenmesini öneriyor musunuz soruma iyi balık (???) bulursanız yiyin tabiki diye karşılık verdi. Saat 12.00 ile 1.00 (güneşin en tehlikeli olduğu saatlerde) güneş kremi kullanmadan d vitamini almak içim güneşe çıkmamı önerdi.progestan fitil ve vitamin haplarım dışında kullandığım diğer tüm ilaçları (oksapar, coraspin, ekstrofem) kesmemi söyledi. Kese göründükten sonta bu ilaçların kullanılmaya devam etmesinin gerekli olmadigi soyledi. Yolda gelirken hemşireyi arayıp durumu ona anlattım. Benle ilgilenen doktorun ilaçlarımı kesmemi soylediginden bunun doktorumun bilgisi dahilinde olup olmadigini sordum. O da doktordun dedigi gibi kese goruldukten sonra kullanmayi bitaktiriyorlar, zaten doktorunuz b.sayar ekranindan durumu gorecektir dedi. Ne diyeyim hakkımda hayırlısı olur inşallah, işin yoksa 2 hafta daha bekle şimdi.
Birde bursa prednol ilacının kimi hastalara 5 gün kimi hastalara gebeligin 8. Haftasına kadar verilmesinin neden kaynaklandiginu merak eden arkadaşlar vardı. Onu da sordum ve biz gerekli görmüyoruz demekle yetindi kendisi ben de daha fazla üstlemedim açıkçası.
Canım sakin güneşe o saatte çıkma estrofem kullandığımız için lekeye çok yatkın olunuyor. Krem siz hele sakın.. Bence Kendi doktoruna Bi ulaşBence karından baktığı için fazla detay vermemiş olabilir. Bana vajinal bakmıştı ve zar zor nokta gördüm. Siz kendi doktorunuza sormadan kesmeyin bence ilaçlarınızı. Olmadı kendi doktorunuz gelince bir de onunla görüşün
Bende de hiç belirti yok yaaaBenim keseye 6. Haftanın sonlarına doğru baktık canım. Kalp atışını 8. Haftanın başında duyduk. Yani moralini bozma canım, biraz erken.
Bana kalp atışına kDar devArkadaşlar bu iğneleri ilaçları ne zaman bırakıyoruz. Bırakan oldumu ?
Belirti bende de yok canımBende de hiç belirti yok yaaa
Çok sagol canım, ben de tam 8. Haftamda randevu alıcam, kesin olsun diye.Benim keseye 6. Haftanın sonlarına doğru baktık canım. Kalp atışını 8. Haftanın başında duyduk. Yani moralini bozma canım, biraz erken.
Kaçıncı gün belirtisi bu canımKızlar ben yine bir şey soracağım
Sol kasığımda çekme var. Açık kahve-pembe akıntı bir iki kez oldu sabah yine ama artık renginden alıyorum korkutucu bir şey olmadığını.
Bu çekme normal mi? Önceden gebelik yaşayan arkadaşlarım bilgi verebilir mi? Teşekkürler şimdiden
Benim vaginal bakıldı bir de. Hem kesede, hem kalp atışında.Çok sagol canım, ben de tam 8. Haftamda randevu alıcam, kesin olsun diye.
Aynen canım, karından geç gözüküyormuş biraz. Hakkımızda hayırlısı olsun.2 haziranda mi transfer oldun canim? benim de transferin 20.gunu, 5+4 gunluk olduk bugun. benim doktorum cumaya yani 6+0de cagirdi ki daha net gorunur yolk kesesi ve bebk dedi. belki sen icin erken olmustur, bence panik olma...ben de bekliyorum merakla....
5+6 dayımKaçıncı gün belirtisi bu canım
Benimle birebir aynı adet gününüz de transfer tarihinizde. Benim doktorum tüp bebrk hesaplama sitelerinde hesaplanan şekliyle hesapladı. Bugün 6+1’iz. Normal kadın doğumcular pek hakim olmuyor, dondurulmuş transferde, özellikle bizim gibi geç transfer prosedüründe adete göre hesaplarlarsa gelişimi geriden geliyor derler, üzerler sonra.. Dün normal kadın doğum doktoruma da gittim, tarihi kendim bildirdim, gününe göre gelişimi uygun dediBenim 5 Mayıs adet tarihim 29 Mayıs transfer. 15 gün geri gidince 14 Mayıs oluyo bu gitmem de daha detaylı sorcam ama doktor biz adetten hesaplarız öbür şeyleri karıştırma bence dediona göre de 6+6 hamile oluyorum
5. Haftada kese görünür zaten ancak. Ultrason cihazı iyiyse yolk kesesi de belli belirsiz görünür..5+0’da gördük biz. Dün benim 6+0’da sabah kadın doğum doktorumda kalp atışı görünmedi, akşam tüp bebek doktorumda çok net göründü.. Bence cihazla çok ilgili.. normal doktorum bundan sonra 12. Haftaya yakın gel kontrole dedi, tüp bebek doktorum 8. Haftada git kontrole dedi.. Şunu çok met anladım ki normal doğum takibi yapanlarla tüp bebek doktorlarının yaklaşımı ve uygulaması çok farklıymış.. 12. Haftaya kadar tüp bebek doktorunu dinlemek daha çok içime siniyor benimKızlar, keseyi gördük çok şükür ama içim pek fahat değil açıkçası. Millet 5.haftasında yok kese, yolk kesesi, yok bebek her şeyi görüyor; ben bgn yalnızca siyah bir kese gördüm o kadar. Transferimin 20.günüydü bgn. Regl tarihine göre hesaplama yaparsam 5+4 günlüktü. Karından ultrasonla bakıldı. Sizler keseyi ve bebeginizi karindan ultrasonla ne zaman görmüştünüz merak ediyorum. Zaten bugün kendi doktorum yoktu, doktorumun olmadigi zamanlarda onun yerine bakan bir kadın ilgilendi benimle. Kesenin yerinin güzel oldugunu, 2 hafta sonrası için kalp atımini dinlemek icin randevu almamı söyledi. Yaptığı yorumlardan dolayı tecrübesi hakkında biraz tereddütlerim oluştu açıkçası. Misal denizlerdeki müsilajdan dolayi bu dönemde balık yenmesini öneriyor musunuz soruma iyi balık (???) bulursanız yiyin tabiki diye karşılık verdi. Saat 12.00 ile 1.00 (güneşin en tehlikeli olduğu saatlerde) güneş kremi kullanmadan d vitamini almak içim güneşe çıkmamı önerdi.progestan fitil ve vitamin haplarım dışında kullandığım diğer tüm ilaçları (oksapar, coraspin, ekstrofem) kesmemi söyledi. Kese göründükten sonta bu ilaçların kullanılmaya devam etmesinin gerekli olmadigi soyledi. Yolda gelirken hemşireyi arayıp durumu ona anlattım. Benle ilgilenen doktorun ilaçlarımı kesmemi soylediginden bunun doktorumun bilgisi dahilinde olup olmadigini sordum. O da doktordun dedigi gibi kese goruldukten sonra kullanmayi bitaktiriyorlar, zaten doktorunuz b.sayar ekranindan durumu gorecektir dedi. Ne diyeyim hakkımda hayırlısı olur inşallah, işin yoksa 2 hafta daha bekle şimdi.
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarrrr ben şimdi doktordan çıktım bir tanecik yavrum olmuşş kese gördük çok şükürrrrr2 istiyordum ama hep sağlıklı olan olsun dedim çok şükür darısı isteyen herkesin başına olsun
İyiyim kuzum 6. Günümdeki hafif kahverengi akıntı dışında başka bi belirtim yok kasık ağrım falan da yok inşallah içimdedir bebeğim perşmbe kan tahlili yapıcamYok canım yapmadım Cumayı bekliyorum . Dün akşam çok kasık ağrım oldu sağ sol sonra bacaklarıma indi ağrılar inşallah belirtidir diye dua ediyorumSen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?