Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Anladım canım. Ben de yarın kalp atışı için gideceğim. Biz de görürüz inşallah hayırlısıyla. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aminn hepimizin insallah.. hayırlısıyla görürsünüz insanın içi rahatlıyor

Yaaa çok sevindim çok şükür ben daha çarşambayı bekliyorum kese görmek için

Canım idrarda mı gördün pozitifi ben kan vermeye cesaret edemem erkenden bende 17 haziranda transfer oldum salı yapsam çıkar mı acaba
Evet canım ama erken gebelik testi aldım prodoctor marka. Normal gebelik testinde çok silik çıktı. Transferden sonra 6.gün yaptım. hemde ilk idrarım bile değildi ağrıma katlamayıp yapmıştım. Markete çıkamıyordum kasık ağrısından. Aslında Ben de çok korkuyordum hep negatifi gördüğüm için hiç istemedim yapmak. Evde ekmek yoktu markete çıktım ağrıdan yürüyemedim eve gelip dayanamadım yaptım çıktı

6.gün nereniz ağrıyordu acaba ?

işte bulantı kasık ağrısı flan benim sadece gögüslerim şiş ve iştahsızım başka belirti arıyorum ama yok gibi
Ya ben şöyleyim, iştahsız diilim canım yemek yemek istiyor hatta çok acıkıyor gibi oluyorum ama yemeye başlayınca hiç tadı kalmıyor yemeğin, ağzımda büyüyor.. ayakta kalınca bel ağrısı oluyor, arada karın kasık ağrısı giriyor..göbek şişiyor öğleden sonra.. koku hassasiyeti, mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet yok. Bakalım inşallah yarın kalbi görürüz

sen yarın gidiceksin demi canım benim daha var nasıl bekliycem ya

Bende de koku hassasiyeti mide bulantısı yok ama mide kazınıyor sürekli. Göğüslerimde hafif bir hassasiyet var sadece. Bir de canım tatlı istiyor. Bir tek benim canım tatlı istiyor sanırım Kaç haftalık oldun canım sen biz de yarın kalp atışına gideceğiz. Hayırlısıyla görürüz inşallah

Kızlar şimdi wc den çıktım da kahverengimsi bişey geldi ama leke gibi değil böyle hani akıntı olur ya akıntının rengi kahverengi ama çok çook az bugün transferimin 6. Günü açıklayamıyorum da tam gelen şeyi ama anlayın siz aslında fotoğrafını koymak isterdim ama iğrenirsiniz diye koymak istemedim

İğrenmem ben, birbirimize yardımcı olmak için buradayız. O leke çoğu kişide oluyor, bende de oldu. Siz yine doktorunuza haber verin progesteron takviyesi yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…