- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.961
Sizin ikiz mi maşallahDeğerleriniz kaç çıkmıştı
Meye aşırı iyi geliyor. Kabızlık sorununa da direkt çözüm kahvaltıya da ekledim. Turşu, salça,soğan,sarımsak aşığıydım şuan görünce midem bulanıyorKızlar canım bir turşu çekmişyemelere doyamadım bir de meyve yiyorum fresh serinletici olduğu için iyi geliyor. Onun haricinde çikolata manyağı ben kokusundan tiksinmeye basladım
Geçmiş olsun ne rahatsızlığınız var. Benim de Ankilozan spondilitim var ben de bağışıklık baskılayıcı biolojik bir igne kullanıyorum iki haftada bir göbekten . Ama kortizon içermiyor biyolojik ajan diye geciyor . Aslında ben bırakacaktım bu dönemde ama tüp bebek doktorum dedi ki biz bağışıklıligin dusuk olmasını bu dönemde özelikle isteriz çünkü vücut embriyoyu yabancı madde olarak algılar dedi . Ben de o yüzden bırakmadım iğnemi olmaya devam ediyorumzeynep benım kronik rahatsızlığım var atak dönemimde iyileşmek içn yüksek doz kortzon alıyorum 15 gün sonra doz düşüyoruz( yüksek doz demek ((32-40 mg) sen de yüksek alıyormuşsun o yüzden sıfır tuz beslenmeye çalış. Transfer günü mü 32 ile başladın pozitif görene kadar aldın . Bana da verilecekti prednol amadoktor PRoGraf adlı ilacı verdi o da bağışıklık baskılayıcı imiş.
Canım çok geçmiş olsunMerhaba canım, birkaç gündür giremedim, çok fena bulantılarım var, günde neredeyse 8 defa fln kusar oldum. Hayat kalitem çok azaldı.. yaptığım şey uyumak sadece.
Arada öyle ağrılar giriyor canım, endişe etme, bol dinlen. günde 2.5 3 litre su içmek lazımmış doktorum dedi. bu çok önemliymiş..ağrılar su eksikliğine bağlıymış.
Tamam canım deneyeyim sodayı bende çok severim limonlu ayrı güzel oluyor. Ya turşu beni mahfettiMeye aşırı iyi geliyor. Kabızlık sorununa da direkt çözüm kahvaltıya da ekledim. Turşu, salça,soğan,sarımsak aşığıydım şuan görünce midem bulanıyorÇikolatadan ben de soğudum ya mahvediyor midemi. Limonlu sade soda dene canım buz gibi aşırı iyi geliyor
Canım ultrasonu eskiydi. Göbekten baktı ama bebek bile doğru düzgün görünmüyodu. Ben vajinal istedim hersey net göründü o zaman, kalp atışıda bebekte göründü alttan bakınca.Canım vajinal mi bakmıştı kalp atışına göbekten mi.
Evet canım gördüm bebişi, kalbini de gördüm. Burada prosedür gereği kalbi erken dinletmiyorlar. Birdahaki muayenede duyacağım ,İnş.... Sen naptın kalbi duydun mu?Canım çok geçmiş olsuninsallah tez zamanda biter bulantıların. Muayene oldun mu gördünüz mü bebişi
Canım estrofemi kesmeden en son günde kaç alıyordun? Beni 5 ten 3 e düşürdü. Sonra tamamen kesecekmiş ama daha düşürürmü bilmiyorumBana da 8de kes demişti bugün 8+1im. Tüp bebek hemşiresiyle görüştüm kesebilirsin dedi daha doktora sormicam ne tahlil istiyor ne bişey ulaşmak da zor. Allah bebeklerimizi korusun
Benim tee transfer zamanından bu yana günde 3taneydi azaltma artırma yapmadan direkt kesti. İl dışındayım telefonla haberleşiyoruz zaten ne kadar iyi bişey yapılan bilmiyorumCanım estrofemi kesmeden en son günde kaç alıyordun? Beni 5 ten 3 e düşürdü. Sonra tamamen kesecekmiş ama daha düşürürmü bilmiyorum
Ay geçmiş olsun canım aynen dikkat et. Ben bu ara bol tuzlu haşlanmış mısıra takıldım çok iyi geliyorTamam canım deneyeyim sodayı bende çok severim limonlu ayrı güzel oluyor. Ya turşu beni mahfettidirek ishal oldum. Dikkatli tüketmek gerekiyormus gerçekten
Anladım canım. Ben de yarın kalp atışı için gideceğim. Biz de görürüz inşallah hayırlısıyla. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım ultrasonu eskiydi. Göbekten baktı ama bebek bile doğru düzgün görünmüyodu. Ben vajinal istedim hersey net göründü o zaman, kalp atışıda bebekte göründü alttan bakınca.
Canım kasığımın sağ tarafına doğru hafif ağrı giriyor ve bacağıma sonra geciyor dinlenince falan onun dışında pek bir şey yok . Sen nasılsın ?Canım var mı herhangi bi belirtin?FlyingHummingbird
Sağlıkla kucagına al canım7. Hafta bittiğinde, 8. Haftanın içindeyken kesmiş oldu canım.
Ben aynıyım canım ya belirtisiz devamCanım kasığımın sağ tarafına doğru hafif ağrı giriyor ve bacağıma sonra geciyor dinlenince falan onun dışında pek bir şey yok . Sen nasılsın ?
Benimde 11. Gün 463 dü 13. Gün 1657 oldu nasipse bu çarşamba keseyi görmeyi gidicez 2 embriyo transfer edilmişti. Senin adına çok sevindim inşallh o mutluluğu bende yaşarımSağol canım. Benim 11.gün 479 13.gün 911 17.gün 6900( tek keseyi gördük) 10 gün sonra kalp atışında anlaşıldı ikiz olduğu
Canım idrarda mı gördün pozitifi ben kan vermeye cesaret edemem erkenden bende 17 haziranda transfer oldum salı yapsam çıkar mı acaba5.gün embriyosuydu canım. Transferden 6 gün sonra pozitifi gördüm.
Allah gönlüne göre versin canım inşallahBenimde 11. Gün 463 dü 13. Gün 1657 oldu nasipse bu çarşamba keseyi görmeyi gidicez 2 embriyo transfer edilmişti. Senin adına çok sevindim inşallh o mutluluğu bende yaşarım
Çok iyi anlıyorum seni hergün bende o düşüncedeyim sonucumuz iyi olacak instamam canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum sağ ol. Gittim proluton depotu vuruldum geldim. Oksapar vermedi bana doktor niye ki acaba . Çok ilaç alınca daha iyi hissediyorum ben kendimi niyeyse
Biz de öyle canım transferden sonra hiç gitmedim hep telefondan. Bazen ulasamadığmda çok kötü oluyodu. Mesela kanamam varken doktor seruma bi ilaç katmış o katılmaması lazmmış ee tabi ulaşamadğm için nasıl yönlendirecek.. öyle böyle idare ediyoruz Allah'a emanet şekildeBenim tee transfer zamanından bu yana günde 3taneydi azaltma artırma yapmadan direkt kesti. İl dışındayım telefonla haberleşiyoruz zaten ne kadar iyi bişey yapılan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?