Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ya ben öyle düşünmezdim pozitif çıksa her şey yolunda gidiyor diye düşünürdüm eğer negatif çıksa kötü olurdu canım
Ben de öyle diyodumda hiç olumsuz bi insan diilimdir ama kimyasal gebelik olayını öğrenince insan tedirgin oluyo erken öğrenmek o anlamda iyi değil demek istedim inşallah pozitifi görürsün bekle bir kaç gün daha tutabilirsen kendini kuzum

Kaç mg toplamda canım. Ne kadar daha içeceksin

Herkes bu kadar kısa aralıkla az doz mu almış ya..

Canım seninde ağrıların oluyormu. Benm hala oluyor. Sağlı sollu bıçak batırır gibi gelişim ağrısımı bu anlayamadım. Muayene oldunmu kalp atışını duydunuzmu
Merhaba canım, birkaç gündür giremedim, çok fena bulantılarım var, günde neredeyse 8 defa fln kusar oldum. Hayat kalitem çok azaldı.. yaptığım şey uyumak sadece.
Arada öyle ağrılar giriyor canım, endişe etme, bol dinlen. günde 2.5 3 litre su içmek lazımmış doktorum dedi. bu çok önemliymiş..ağrılar su eksikliğine bağlıymış.

32 mg günde mi? tuzsuz besleniyorsun değil mi çok fena şişiriyor kortizon yüz bölgesini
zeynep benım kronik rahatsızlığım var atak dönemimde iyileşmek içn yüksek doz kortzon alıyorum 15 gün sonra doz düşüyoruz( yüksek doz demek ((32-40 mg) sen de yüksek alıyormuşsun o yüzden sıfır tuz beslenmeye çalış. Transfer günü mü 32 ile başladın pozitif görene kadar aldın . Bana da verilecekti prednol amadoktor PRoGraf adlı ilacı verdi o da bağışıklık baskılayıcı imiş.

Canım 3. Gün ise çok erken yapmışsın 5. Günlerde en erken 5te pozitif gören oluyor o da herkes için geçerli değil . Sen iki gün sonra tekrar yap moral bozmaya gerek yok
yok ya yapmayayım yaparsa göremezsem ağlarım çok zaten zor dayanıyorum bidaha kan vermek istiyorum çğnkü testlerden yana hiç silik çizgi bile görmediğimden ötürü bir korku var .

Daha pozitif görmedim beklemedeyim

Evet canım 32 mg. 16x2 =32 tuzsuz yiyorum ne kadar sürede şişiriyo acaba ve bu kadar neden yüksek
canım bilmıyorum bu kaçıncı denemen? başka rahatsızlıpın var mı? mart grubunda kullanan çoktu hep 16 mg idi. burda 4 diyen var ama 4 çok az. Ben kortizon alırken doktor öbür ay başlayalım dedi ben biraz şişmiştim yüz bölgesinden .32 -40 benım hastalığımda kullandığım doz. İlaç tam olrak bağışıklık baskılıyor mucizevi bi ilaç bi yandan da yıkım yapar bol kalsiyum protein al magnzeyum kullanıyordum ben.Bol su iç ödem yapar 1 haftaya anlarsın şişlik olursa zaten şişlik yüzde olur korkma sonra iniyor. 32 ile devamsa Kendine salçasız yemek yap. Salçada tuz çok.

İlk deneme canım.

Kuzum daha çok erken niye moral bozuyorsun hemen idrara geçmiyor degerler bende hep yapacağım diyorum sonra böyle olduğunu bildiğim için yapmıyorum sende hiç moral bozma belirti dersen bende en başından beri yoktu biliyorsun hala yok bir umut bende diyorum ins bebislerimiz tutulmuştur güzel haber alırız

tamam canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum sağ ol. Gittim proluton depotu vuruldum geldim. Oksapar vermedi bana doktor niye ki acaba . Çok ilaç alınca daha iyi hissediyorum ben kendimi niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…