- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.921
kalp atışı randevusu bekleyenler belirtileriniz varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bir belirti? Benim cuma günü randevumkalp atışı randevusu bekleyenler belirtileriniz varmı
işte bulantı kasık ağrısı flan benim sadece gögüslerim şiş ve iştahsızım başka belirti arıyorum ama yok gibiNe gibi bir belirti? Benim cuma günü randevum
Kasık ağrısı var bende maalesef. Koku hassasiyeti var herşey çok kokuyor. İştahım çok açık, çok aç kalırsam midem bulanıyor. Göğüslerimde hafif hassasiyet başladı ama öyle zorlarsamişte bulantı kasık ağrısı flan benim sadece gögüslerim şiş ve iştahsızım başka belirti arıyorum ama yok gibi
aç kalınca benimde midem bulanıyor ama zorla yiyorum iştahsızımKasık ağrısı var bende maalesef. Koku hassasiyeti var herşey çok kokuyor. İştahım çok açık, çok aç kalırsam midem bulanıyor. Göğüslerimde hafif hassasiyet başladı ama öyle zorlarsam
Transferin 31 mayısta oldu canımTransferiniz ne zaman oldu? Şuan benimde 5+1
Masallah canım benim çok iyi hayirlisiyla kucaginda almayı nasip etsin inş Çok güzel değerlerin maşallahh 2 embriyo muydu canım
Sizin ikiz mi maşallah Değerleriniz kaç çıkmıştıHahaha şuan kaçtasın canım? Benim bulantılarımla beraber başladı 5te ikiz olduğu için erken başlamış sanırım. Ömrümde erik sevmem yemem 2 kg falan yemişimdir bi günde
Yaaa yapmaa ben çok pişman oldum ne pozitife sevindim ne bişey içim içimi yedi kuzum kan testi verince sadece rahatladım inandım gerçekten yapma hiç doğru diilmiş ben eşimin gazıyla yaptım transferden sonra 5.gündü çıktı sonra iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikiside kıpkırmızı çıktı hala inanmadım düşün yani o kadar çok şey okudum ki yok kimyasal yok o yok bu o yüzden strese sokma kendini sen de
Heh ben de 6. Gün yaptın sanmıştım bence de yapma ya dayan direk kanda görYaaa yapmaa ben çok pişman oldum ne pozitife sevindim ne bişey içim içimi yedi kuzum kan testi verince sadece rahatladım inandım gerçekten yapma hiç doğru diilmiş ben eşimin gazıyla yaptım transferden sonra 5.gündü çıktı sonra iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikiside kıpkırmızı çıktı hala inanmadım düşün yani o kadar çok şey okudum ki yok kimyasal yok o yok bu o yüzden strese sokma kendini sen de
Yaa işte delilik nasılsa çıkmaz diye yaptık şok etkisi sakın yapmayınHeh ben de 6. Gün yaptın sanmıştım bence de yapma ya dayan direk kanda gör
Canım vajinal mi bakmıştı kalp atışına göbekten mi.Cok sağol Canım 5+6 da gittik göremedik kalbini. 6+4 te gittim gördük kalp atışını. tekrar kanamam vArdı kırmızı hemde. Serum yedim geldim hatta.
Ya ben öyle düşünmezdim pozitif çıksa her şey yolunda gidiyor diye düşünürdüm eğer negatif çıksa kötü olurdu canımYaa işte delilik nasılsa çıkmaz diye yaptık şok etkisi sakın yapmayın
Elimde önceden aldığım testler var 10Heh ben de 6. Gün yaptın sanmıştım bence de yapma ya dayan direk kanda gör
Evet ben de öyle okumuştum aslinda döllenmeden 11 gün sonra kana geliyormuş kandan 1-2 gün sonra idrara geliyormuş . Bizimkiler 5.gün embriyosu ya bugün de 5. Gün olduysa ancak kana gelmiştir ama H Hazel9 erkenden öğrendi
Canım 3. Gün ise çok erken yapmışsın 5. Günlerde en erken 5te pozitif gören oluyor o da herkes için geçerli değil . Sen iki gün sonra tekrar yap moral bozmaya gerek yokdün bu sebepten gaza geldim yaptım 3.gün embriyosu 5. gün test yaptım negatif