• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

işte bulantı kasık ağrısı flan benim sadece gögüslerim şiş ve iştahsızım başka belirti arıyorum ama yok gibi
Kasık ağrısı var bende maalesef. Koku hassasiyeti var herşey çok kokuyor. İştahım çok açık, çok aç kalırsam midem bulanıyor. Göğüslerimde hafif hassasiyet başladı ama öyle zorlarsam😄

H Hazel9 canım senin kaçıncı gün idrarda çıkmıştı ? G galuska engelleyin beni test yapmamak için kendimi zor tutuyorum bugün 🤣 bugünü atlatsam yarına iş falan unuturum inşallah
Yaaa yapmaa ben çok pişman oldum ne pozitife sevindim ne bişey içim içimi yedi kuzum 😔 kan testi verince sadece rahatladım inandım gerçekten yapma hiç doğru diilmiş ben eşimin gazıyla yaptım transferden sonra 5.gündü çıktı sonra iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikiside kıpkırmızı çıktı hala inanmadım düşün yani o kadar çok şey okudum ki yok kimyasal yok o yok bu o yüzden strese sokma kendini sen de 😊

Yaaa yapmaa ben çok pişman oldum ne pozitife sevindim ne bişey içim içimi yedi kuzum 😔 kan testi verince sadece rahatladım inandım gerçekten yapma hiç doğru diilmiş ben eşimin gazıyla yaptım transferden sonra 5.gündü çıktı sonra iki gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikiside kıpkırmızı çıktı hala inanmadım düşün yani o kadar çok şey okudum ki yok kimyasal yok o yok bu o yüzden strese sokma kendini sen de 😊
Heh ben de 6. Gün yaptın sanmıştım bence de yapma ya dayan direk kanda gör

Heh ben de 6. Gün yaptın sanmıştım bence de yapma ya dayan direk kanda gör
Elimde önceden aldığım testler var 10
tane falan oraya gitmemeye çalışıyorum yaparım diye 😄 ama yaparsam sabah ilk idrarla yaparım sanırım daha kesin sonuç için. Kan testi de versem o idrar testlerini yapıcam sonra bile olsa 😂

Kuzum bugün yapsan da çıkmaz ki 7. Günden sonra idrara karışıyor diye okumuştum ben gerçi H Hazel9 6. Günde mi ne yapmıştı
Evet ben de öyle okumuştum aslinda döllenmeden 11 gün sonra kana geliyormuş kandan 1-2 gün sonra idrara geliyormuş . Bizimkiler 5.gün embriyosu ya bugün de 5. Gün olduysa ancak kana gelmiştir ama H Hazel9 erkenden öğrendi 🤗

bugün çok moralsizim kızlar, babalar günü olayı da iyice duygusallaştırdı. Dün 5gün test yapıp negatifi görünce şaşırmadım erken olduğunu biliyordum fakat yine de şimdi korkmaya başladım, kasıklarımda vücudumda asla bir değişiklik yok . Acaba silik de olsa görünmesi mi lazım tutunmadılar mı diye🥺

Evet ben de öyle okumuştum aslinda döllenmeden 11 gün sonra kana geliyormuş kandan 1-2 gün sonra idrara geliyormuş . Bizimkiler 5.gün embriyosu ya bugün de 5. Gün olduysa ancak kana gelmiştir ama H Hazel9 erkenden öğrendi 🤗
dün bu sebepten gaza geldim yaptım 3.gün embriyosu 5. gün test yaptım negatif

Back