Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet geldi valla geçmek bilmedi aslında hala 1 gün daha var çok emdişeliyim olumsuz olcak diye
Olumlu düşünün, şuanda zaten biz ne düşünürsek düşünelim sonuç değişmeyecek. En azından bebek varsa stres hormonuna maruz kalmamış olacak
İdrar testi Yaptınız mı hiç?

Haklısınız halbuki rahim filmini abestezisiz çektirmiş insanım ama işte

Şimdi kanda yapsanız çıkar. Pozitifse doktor yarından sonra tekrar ister artışa bakmak için. Yarın Yaparsanız da perşembe tekrar Verirsiniz. Aslında çok fark yok ama siz nasıl isterseniz

İdrar çok kafa karıştırıcı bence hiç bulaşmayın

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadım

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadım
Evet maalesef insan bir kere bile o olumsuzu görünce sonrasında tedirgin oluyor. Ben ilk denemede 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda negatifti. O yüzden şimdi korkuyorum

Benim transfer çok kolay oldu ya hatta çok çişim olduğun için 3 kez ultroson kontrolü yapıldı ilkin de 1 bardak verdiler o kadar işedim 3.son kontrolde de 1.5 bardak işe de gel dediler hiç acımadı 2 3 dk sürdü herkes farklı şeyler yaşıyor işte sadece sonrası sorun yani yarım saat yatamadım ben 13:55 yataktan kalkış saatimdş 47 geçe kalktım ben tuvalete çok sıkışık olmamak lazım gitmeden 1 saat önce 1.5 lt su içilse ideal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…