• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba arkadaşlar ben de dün iğnelerimi haplarımı kullanmaya başladım.ilk denememiz olacak .yumurtalaıklarda 3 tane çikolata kistim var. Yumurta takibi ve bir kez aşılama oldum.tutmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi.Bursa bahçecide devam ediyoruz. Yaşım 35 giriyorum bir aya kadar.
Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah ❤️
Transferinizi kist varken mi yapacaklar kaç cm kistleriniz acaba

Evet bu şekilde yapacağız.4kusurlu beşe yakın cm leri.
Çikolata kistlerim çok sorunlu.canımı çok acıtıyor.özellikle muayenede. Hamile kaldıktan sonra ilaç kullanacağım.
Benimde 7 cm civarı da o yüzden sordum. Nasıl bir ilaç vereceklermiş bebiş olunca. Tutunmasına sıkıntı yapmaz dimi bir şey söylediler mi o konuda acaba

Kızlar selam, benim de yarın transferim olacak. Transfer öncesinde kaç saat önceden yeme içmeyi kesmek lazım? İdrara sıkışık mı olmalıyız? Ayrıca Transfer öncesi dikkat edilmesi gereken şeyler nedir?

Kızlar selam, benim de yarın transferim olacak. Transfer öncesinde kaç saat önceden yeme içmeyi kesmek lazım? İdrara sıkışık mı olmalıyız? Ayrıca Transfer öncesi dikkat edilmesi gereken şeyler nedir?
Yeme içmede sorun yok narkoz verilmiyor idrara sıkışık olmanız gerekiyor sadece 5 dakikalık bi işlem ultrasondan her anı canlı izleyebiliyorsunuz. Avakado öneriyorlar ananas lifli gıda olduğu için iyi geliyormuş kefir rahim dostu olduğu söylenir ev yapımı yoğurt çiğ kuruyemiş portakal suyu benim günlük tükettiğim bunlar. Bu sayede hiç kabız olmadım ayrıca. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız 🙏🏻

Back