- 7 Aralık 2020
- 321
- 375
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
Evet geldi valla geçmek bilmedi aslında hala 1 gün daha var çok emdişeliyim olumsuz olcak diyeGeldi mi test gününüz? Ne çabuk geçiyor vakit. Tabii bir de size sormak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geldi valla geçmek bilmedi aslında hala 1 gün daha var çok emdişeliyim olumsuz olcak diyeGeldi mi test gününüz? Ne çabuk geçiyor vakit. Tabii bir de size sormak lazım
Olumlu düşünün, şuanda zaten biz ne düşünürsek düşünelim sonuç değişmeyecek. En azından bebek varsa stres hormonuna maruz kalmamış olacakEvet geldi valla geçmek bilmedi aslında hala 1 gün daha var çok emdişeliyim olumsuz olcak diye
Aynen sonuçtan kaçış yok hayır yapmadım korkudanOlumlu düşünün, şuanda zaten biz ne düşünürsek düşünelim sonuç değişmeyecek. En azından bebek varsa stres hormonuna maruz kalmamış olacak
İdrar testi Yaptınız mı hiç?
Helal olsun size vallahi kaçıncı gününüz?Aynen sonuçtan kaçış yok hayır yapmadım korkudan
Haklısınız halbuki rahim filmini abestezisiz çektirmiş insanım ama işteHerkesin anatomik yapısı farklı. Aşılama yapıldı bana, rahme ince plastik bir şey sokuyorlar adını unuttum. Ben çok gerilirim. Doktor hop diye girdi rahim ağzından, baya açıkmış rahim ağzın dedi. Normalde ona göre dizayn ediliyor zaten o aparatlar.darlık yoksa cidden saniyelik işlemler. Rahat olun embriyolarınıza bakın
Bugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullakHelal olsun size vallahi kaçıncı gününüz?
Şimdi kanda yapsanız çıkar. Pozitifse doktor yarından sonra tekrar ister artışa bakmak için. Yarın Yaparsanız da perşembe tekrar Verirsiniz. Aslında çok fark yok ama siz nasıl istersenizBugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullak
İdrar çok kafa karıştırıcı bence hiç bulaşmayınBugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullak
Evet ama ben yine de yarın yaptırayımŞimdi kanda yapsanız çıkar. Pozitifse doktor yarından sonra tekrar ister artışa bakmak için. Yarın Yaparsanız da perşembe tekrar Verirsiniz. Aslında çok fark yok ama siz nasıl isterseniz
Ayy canımm inşallahh güzel haberi veririm sonra da siz verrsinizzzzbbg senin kadar heycanlıyım haberin olsun İnşallah güzel sonuçlarla gel bize
Yok yüzde 99 çok basit 2 dakikalık iş diyor. Siz çoğunluğun dediğine bakin. Inşallah hemencecik sorunsuz geçsinBunu şuan okumam hiç iyi olmadı
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadımBugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullak
Evet maalesef insan bir kere bile o olumsuzu görünce sonrasında tedirgin oluyor. Ben ilk denemede 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda negatifti. O yüzden şimdi korkuyorumAynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadım
Allah gönünlünüze göre versin, inşallah yarın sabah çok güzel haberler alcazEvet maalesef insan bir kere bile o olumsuzu görünce sonrasında tedirgin oluyor. Ben ilk denemede 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda negatifti. O yüzden şimdi korkuyorum
Amin inşallahhhAllah gönünlünüze göre versin, inşallah yarın sabah çok güzel haberler alcaz
İlk senden haber alıcaz ama sanki vardı bir kaç kişi dahaAmin inşallahhh
Yaptım onda çift çizgi oldu canım. Bakım kanda ne çıkacak yüksektir umarimHayırlısıyla güzel haberler inşallahh benimde test günüm yarın siz hiç idrar testi yaptırdınız mı?