How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet geldi valla geçmek bilmedi aslında hala 1 gün daha var☺️ çok emdişeliyim olumsuz olcak diye😔
Olumlu düşünün, şuanda zaten biz ne düşünürsek düşünelim sonuç değişmeyecek. En azından bebek varsa stres hormonuna maruz kalmamış olacak 😊
İdrar testi Yaptınız mı hiç?

Herkesin anatomik yapısı farklı. Aşılama yapıldı bana, rahme ince plastik bir şey sokuyorlar adını unuttum. Ben çok gerilirim. Doktor hop diye girdi rahim ağzından, baya açıkmış rahim ağzın dedi. Normalde ona göre dizayn ediliyor zaten o aparatlar.darlık yoksa cidden saniyelik işlemler. Rahat olun embriyolarınıza bakın🤗
Haklısınız halbuki rahim filmini abestezisiz çektirmiş insanım ama işte 🤗😁

Bugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullak🤭
Şimdi kanda yapsanız çıkar. Pozitifse doktor yarından sonra tekrar ister artışa bakmak için. Yarın Yaparsanız da perşembe tekrar Verirsiniz. Aslında çok fark yok ama siz nasıl isterseniz 🐤

Bugün 11. Gün. Bugün yapsam aslında varsa çıkar ama işte bari diyorım kesin sonucu bir seferde öğreniyim. Şimdi yaparım idrarda çıkmazsa sonra yine umut et kanda çıksın diye böyle kafam allak bullak🤭
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadım 😄

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Resmen umut ederken yoruluyorum. Hayatımda 1 defa idrarla test yaptım çok umutlanmıştım. O kadar üzüldüm ki bir daha hiç yapmadım 😄
Evet maalesef insan bir kere bile o olumsuzu görünce sonrasında tedirgin oluyor. Ben ilk denemede 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda negatifti. O yüzden şimdi korkuyorum🤭

Benim transfer çok kolay oldu ya hatta çok çişim olduğun için 3 kez ultroson kontrolü yapıldı ilkin de 1 bardak verdiler o kadar işedim 🤭 3.son kontrolde de 1.5 bardak işe de gel dediler 🤣🤣 hiç acımadı 2 3 dk sürdü herkes farklı şeyler yaşıyor işte sadece sonrası sorun yani yarım saat yatamadım ben 13:55 yataktan kalkış saatimdş 47 geçe kalktım ben tuvalete çok sıkışık olmamak lazım gitmeden 1 saat önce 1.5 lt su içilse ideal bence 🤗

Back