• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sade frappe Sade frappe sana ne zamandır diyecem unutuyorum canım ya bizde liste yapsak ya diğer ay gruplarında liste var ilk sayfalarında düşünmez misin böyle birşey ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok 🙈
Ama gebe kalanlar bana mesaj yoluyla bilgi verebilirlerse (çünkü konuları devamlı takip edemedigim icin kacirabilirim) konunun altina hangi kullanicilarin gebe kaldigini (transfer tarihleriyle birlikte) yazabilirim; bunun icin illa tablo olusturmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Kızlar böyle bir güncelleme isterseniz, yorum olarak yazabilirsiniz :KK54:

Ama gebe kalanlar bana mesaj yoluyla bilgi verebilirlerse (çünkü konuları devamlı takip edemedigim icin kacirabilirim) konunun altina hangi kullanicilarin gebe kaldigini (transfer tarihleriyle birlikte) yazabilirim; bunun icin illa tablo olusturmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Ben isterim🐤🐤

O zaman sonuçları alalım haftaya yazmaya başlarız herhalde 🤗

Çok heyecanlı inşallah herbirimiz gebelik haberini verip adımızı yazdırabiliriz 🤗🤗🤗 en yakın test tarihi kimin acaba

Kızlarr iyi geceler diliyorumm 😘 ben son iğneleri ve çatlatma iğnemi oldum salı günü opu olucam , eşimde tese ameliyatı bakalım bizleri neler bekliyor 🤷🏻‍♀️🙏 herkese tedavisinde başarılar diliyorum bu ay ı bol bereketli kaparız inşallah 🧿
Amin inşallah 🤗 Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınız da 🤲🧿

Kızlar merhaba ben yeniyim aranızda benimde yarın gerçi saat 03 yani bugğn transfer günüm çok heyecanlıyım ve uyuyamıyorum hem işlem acılı mı olıcak hem bebeğim tutacak mı bunların endişesi çok fazla dua edin benim için anne olmak isteyenlerin için nolur 🙏🏻

Herkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum 😥

Merhabalr bende 25 mayis ta başlıyorum nasipse ilk randevum bu ikinci denemem ilki tutmadi suan 'nden Bilmiyorum yumurtanın cok cikmasi icin hangi vitaminleri kullandiniz acaba
Ben sadece yumurta için degil ama bu sürece iyi geleceğini düşündüğüm için d vitamini , omega 3, folik asit , koenzim q10, b vitamini , çinko , magnezyum kullanıyorum.

Herkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum 😥
Bunu şuan okumam hiç iyi olmadı 😁

Bunu şuan okumam hiç iyi olmadı 😁
Herkesin anatomik yapısı farklı. Aşılama yapıldı bana, rahme ince plastik bir şey sokuyorlar adını unuttum. Ben çok gerilirim. Doktor hop diye girdi rahim ağzından, baya açıkmış rahim ağzın dedi. Normalde ona göre dizayn ediliyor zaten o aparatlar.darlık yoksa cidden saniyelik işlemler. Rahat olun embriyolarınıza bakın🤗

Back