How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sadece büyük olanlar 20 ye yakın küçükleri hiç saymadı çok var bakalım sonrasındaki günlerden korkuyorum OPU sonrası başka bir korkum yok 🥺
Bir arkadaşımdan 40 tane toplandı. Herhangi bir sorun yaşamadı, transfer 2ay sonra oldu.
Bir hafta önce benden 29 yumurta toplandı, herhangi bir sıkıntım yok. Endişelenmeyin🤗

• Beğen
Reactions: bbg
Maddiyat kısmı da önemli tabi, insanın içi gidiyor harcadığı paralara ama sonu güzel olsun diye gözünde olmuyor. Daha yeni 1 iğneye 600 lira verdim 🤷🏻‍♀️ Sigortayı 3 yıl önce başlattım ben de doğum teminatlı, geçen sene düşük yaptığım dönemde baya işimr yaradı hiç para vermemiştim.. ama keşke sağlıklı ilerleseydi de yine üstüne para verseydik. Neye karar verirsen hakkınızda hayırlı olsun canım 🙏🏻
Amin canım cümlesini inşallah

Benim transferim 3 hafta sonra, hiçbişi düşünemez oldum, deli gibi gün sayıyorum 😀 transferden sonra da tahlil gününü bekle dur.. sabır testi gibi allahımm🙇🏻‍♀️

474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericem
Tebriklerrr Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin grubun ilk test sonucunun pozitif olduğunu bilmek ne güzel 🤗🤗🤗 kaçıncı gününüz transferinizin

Bugün 2600 çıktı ama daha sonucunu görmeden buna karar verdi doktor . Kontrol sırasında zaten bir sürü yumurta gördüğünden dolayı . Ben de PKO var o da etkili olmuş olabilir bu kararı vermesinde
Tabii, Doktorunuz böyle yaptığına göre bir şeyler görmüş olmalı. Hakkınızda hayırlısı 🙏

Back