- Konu Sahibi Sade frappe
-
Transferinizi kist varken mi yapacaklar kaç cm kistleriniz acabaMerhaba arkadaşlar ben de dün iğnelerimi haplarımı kullanmaya başladım.ilk denememiz olacak .yumurtalaıklarda 3 tane çikolata kistim var. Yumurta takibi ve bir kez aşılama oldum.tutmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi.Bursa bahçecide devam ediyoruz. Yaşım 35 giriyorum bir aya kadar.
Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Evet bu şekilde yapacağız.4kusurlu beşe yakın cm leri.Transferinizi kist varken mi yapacaklar kaç cm kistleriniz acaba
Benim naturel transfer oldu 21. Günde oldumKızlar dondurulmuş embriyo transferinde regl başlangıcıdan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor?
Hiç bir ilaç kullanmadan Oldunuz sanırım değil mi?Benim naturel transfer oldu 21. Günde oldum
Evet hiç ilaç kullanmadım folikül 18mm olduğunda çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra da transfer yapıldıHiç bir ilaç kullanmadan Oldunuz sanırım değil mi?
Benimde 7 cm civarı da o yüzden sordum. Nasıl bir ilaç vereceklermiş bebiş olunca. Tutunmasına sıkıntı yapmaz dimi bir şey söylediler mi o konuda acabaEvet bu şekilde yapacağız.4kusurlu beşe yakın cm leri.
Çikolata kistlerim çok sorunlu.canımı çok acıtıyor.özellikle muayenede. Hamile kaldıktan sonra ilaç kullanacağım.
Teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahEvet hiç ilaç kullanmadım folikül 18mm olduğunda çatlatma iğnesi oldum 6 gün sonra da transfer yapıldı
Çok teşekkür ederim hepimiz inşallahTeşekkür ederim, hayırlısı olsun. Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Herkesin vücut yapısı farklı, olumsuz düşünmeyin lütfenKızlar transver günümü saymazsam bugün 5. Gün. Ve bende belirti ney hiçbise yok
Kendinş dinleme herkeste belirti olacak diye birşey yok ve olumsuz düşünmeKızlar transver günümü saymazsam bugün 5. Gün. Ve bende belirti ney hiçbise yok
Ayy dinlemeyim diyorm ama kafamda karısıyo malesff canmKendinş dinleme herkeste belirti olacak diye birşey yok ve olumsuz düşünme
Ben 19.gün oldum canımKızlar dondurulmuş embriyo transferinde regl başlangıcıdan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor?
Test gününe kadar bekle ve sonrası inşallah ki güzel olur belirti arama ilaç kullanıyoruz hep belirti var gibi gelecek yada hiç yok gibi düşünme yabş daha erkenAyy dinlemeyim diyorm ama kafamda karısıyo malesff canım
İnşallah canım inşallah güzel olurTest gününe kadar bekle ve sonrası inşallah ki güzel olur belirti arama ilaç kullanıyoruz hep belirti var gibi gelecek yada hiç yok gibi düşünme yabş daha erken
Yeme içmede sorun yok narkoz verilmiyor idrara sıkışık olmanız gerekiyor sadece 5 dakikalık bi işlem ultrasondan her anı canlı izleyebiliyorsunuz. Avakado öneriyorlar ananas lifli gıda olduğu için iyi geliyormuş kefir rahim dostu olduğu söylenir ev yapımı yoğurt çiğ kuruyemiş portakal suyu benim günlük tükettiğim bunlar. Bu sayede hiç kabız olmadım ayrıca. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızKızlar selam, benim de yarın transferim olacak. Transfer öncesinde kaç saat önceden yeme içmeyi kesmek lazım? İdrara sıkışık mı olmalıyız? Ayrıca Transfer öncesi dikkat edilmesi gereken şeyler nedir?
Canım, benim de nasıl yapildigina dair bir fikrim yok malesef.Sade frappe sana ne zamandır diyecem unutuyorum canım ya bizde liste yapsak ya diğer ay gruplarında liste var ilk sayfalarında düşünmez misin böyle birşey ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok
Benim 21.gün olduKızlar dondurulmuş embriyo transferinde regl başlangıcıdan ortalama kaç gün sonra transfer gerçekleşiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?