• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynen benim de hastaneden eve geldiğimden beri bel agrım var. Transfer olmasaydı kesin yarın regl olucam derdim.
Bir de sevgili transfer olanlar bir sorum var 🥰 Acaba yatış pozisyonumuz önemli mi? Bir yerde sırt üstü yatmak gerekli diye okumuştum öyle yatıyorum ama bugün de başka bir yerde yan yatilmasini öneriyor. Kafam karıştı.
Valla ben sağa sola sırt üstü hatta yüz üstü bile yatıyorum. Gebeliği ilerleyenler için sırt üstü yatılması bebeğe daha az oksijen gitmesine sebep oluyor diye yan yayılmasını tavsiye ediyorlar diye biliyorum bizim gibi tutunmasını bekleyenler içinde sırt üstü yatmak sıkıntı olsaydı hastanede sırt üstü yatırmazlardı heralde diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Benim transferimin 5. Günü . Uykumdan uyanacak gibi değil ama sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var 2 gündür bazen iiddeti artıyor bazen azalıyor. Ara ara da iğne gibi batmalar oluyor nefesim kesiliyor. İnşallah olumlu birşeydir🙏🏻
Merhaba ben de salı günü transfer oldum. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var çok korkuyorum umarım bunlar olumlu işaretlerdir

Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız benim test günümde 15 Mayıs ama o güne dayanabilirmiyim hiç bilmiyorum 🤗
Amin inşallah siz de♥️ Allah isteyen herkese nasip eder. Ay ne güzel aynı günleri sayıyoruz desene 😂 Ben bekleyeceğim inş. Bir çok yerde okudum herkes erken bakılırsa gebelik oluşsa bile negatif çıkabilir bu da insanı strese sokar diyorlar. Çevremdeki yaptıran herkes de bekle dedi.

Elinle iri bir deri al. Nefesini tut hızlıca sok iğneyi. Yavaşça ilacı içine siringala. Yakıyor ama benim morariklar nokta nokta. İlk kızımda abartmıyorum ilk zamanlar bir buçuk karış morarttigimi bilirim.
Aynısını yapıyorum elime alıyorum hafifi sıkıyorum saplıyorum 🤣🤣 usta olduk artık yaaa şuanda benim kendi attığımda kırarım yok gibi ama hemşirenin dün attığı mosmor oldu zaten şak diye attı anlamadım ne pamuk ne kolonya sıfır. Ben özeniyorum yaa kendime 😄😄😄

Aynen benim de hastaneden eve geldiğimden beri bel agrım var. Transfer olmasaydı kesin yarın regl olucam derdim.
Bir de sevgili transfer olanlar bir sorum var 🥰 Acaba yatış pozisyonumuz önemli mi? Bir yerde sırt üstü yatmak gerekli diye okumuştum öyle yatıyorum ama bugün de başka bir yerde yan yatilmasini öneriyor. Kafam karıştı.
Bana hemşire ilk gün transfer sonrası bikaç saat hareketsiz ve sırtüstü yat dedi sakın kıpırdama dedi😂pozisyonumu da o vermişti yatakta.Sonrasında akşam üzeri geldi artık yavaşça sağa ve ya sola yatabilirsin dedi. Şimdi her türlü yatıyorum ama en çok sağıma

Morarmasını nasıl engellicez acaba var mı bir çözümü acaba baksana yukarıda arkadaş yazmış yer kalmadı diye 🙄 yığınlarca iğne oldum en korktuğum buydu ve geldi işte zamanı inşallah sonucu güzel olur 🤗
Amin inşallah sizin tahlil tarihiniz ne zaman acaba?

Merhaba ben de salı günü transfer oldum. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var çok korkuyorum umarım bunlar olumlu işaretlerdir
Ben dün oldum transfer ama memeler baş kaldırdı acıdan progestan yapıyor işte 🙃
Benim de 1 saattir falan kasık ve bel ağrım oldu daha ilk gün neden bilmem ama

Valla ben sağa sola sırt üstü hatta yüz üstü bile yatıyorum. Gebeliği ilerleyenler için sırt üstü yatılması bebeğe daha az oksijen gitmesine sebep oluyor diye yan yayılmasını tavsiye ediyorlar diye biliyorum bizim gibi tutunmasını bekleyenler içinde sırt üstü yatmak sıkıntı olsaydı hastanede sırt üstü yatırmazlardı heralde diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️
Bende senin gibi her şekilde yatıyorum vallahi hemşire anlattı hepsini bir sıkıntı olmaz dedi

Bana hemşire ilk gün transfer sonrası bikaç saat hareketsiz ve sırtüstü yat dedi sakın kıpırdama dedi😂pozisyonumu da o vermişti yatakta.Sonrasında akşam üzeri geldi artık yavaşça sağa ve ya sola yatabilirsin dedi. Şimdi her türlü yatıyorum ama en çok sağıma
Iyi ki sordum çünkü belki de sürekli sirt üstü yatmaktan belim ağrıyordur 😄 teşekkür ederim

Arkadaşlar OPU’ya hastaneye giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı ? Biliyorum kısa bir operasyon ama terlik , pijama vs siz ne götürdünüz ?

Arkadaşlar OPU’ya hastaneye giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı ? Biliyorum kısa bir operasyon ama terlik , pijama vs siz ne götürdünüz ?
Ben ped ve yedek çamaşır götürdüm ama ona bile gerek kalmadı. Nasıl gittiysem aynen öyle çıktım pedi bile kullanmadım. Üstünüzde metal dahil herhangi bir şey kalmayacak, ona göre ayarlarsınız🤗

Back