Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Banada cetrotide verdi aynı şekilde bugün üçüncüsünü olcam yarın gitcem pzt ya da salı olcak opu 13 14 saydı bende de hepsi aynı boyda ama geçen ay yasmin kullandırdı bir ay önce hepsi boy boy diye kullandırttı, bence de doktorunuz ayarlar siz kafaya takmayın önemli olan kaliteli olmaları herşey güzel olcak diye düşünün taze transfer mi olcak peki

Hayırlı olsun, güzel haberlerini beklihoruz inşallah

Ben de 1 mayısta transfer oldum ben de dayanamadım az önce yaptım çıktı silik çizgi. İlk kızımda da yapmıştım çıkmıştı. İnşallah sağlıkla gelirler
İlk 5 dakikada mı çıktı benimkiler kuruyunca çıkıyor henüz inşallah bir kaç güne bende hemen görürüm o silik çizgiyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı transferler olur inşallah pozitif haberlerini almak da nasip olsun heyecanlı süreçler

Estrofemi saatli mi kullanıyorsun? 3 tane alıyorum ben, tam 8 saat olmuyor ama aralarında

Transferden önce çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Onlarda beta olduğu için çıkabiliyormuş.. inşallah erken tutunmadır ama sizin, heyecanlı olacak beklemek

Hayırlısı olur inşallah hepimiz için Doktorum henüz bir şey söylemedi transfer taze mi olacak olmayacak mı zamanla öğreneceğim. İnşallah öncelikle kaliteli yumurtalarımızı toplayalım kaliteli embriyolarımızı elde edelim. Bir sürü aşaması varmış. Eskiden çok arastırma yapmadan önce günlük bir şey olacakmış gibi düşünüyordum

Bugünlük dozunu değiştirme dedi 150 150 kullanıyordum. Yarın bakalım ne diyecek. 792 çıkmış E2
Benim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…