• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eklentiler

• IMG_20210507_132041.jpg
    IMG_20210507_132041.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar ben de az önce doktordan geldim. İğnelere başladığımın 5.günü bugün. Cetrotide başlattı bugün toplamda 12-13 tane yumurtayı ölçtü tek tek bazıları şimdiden 15mm olmuş bazıları 10mm hepsi farklı birbirinden aynı derecede büyümemiş biraz endişelendirdi beni. E2 testi istedi duruma göre ilaçların dozunu değiştirecekmiş. Haftaya çarşamba ya da perşembe OPU işlemi olabilirmiş. Hayırlısı bakalım.
Banada cetrotide verdi aynı şekilde bugün üçüncüsünü olcam yarın gitcem pzt ya da salı olcak opu 🤲 13 14 saydı bende de hepsi aynı boyda ama geçen ay yasmin kullandırdı bir ay önce hepsi boy boy diye kullandırttı, bence de doktorunuz ayarlar siz kafaya takmayın 🤲 önemli olan kaliteli olmaları herşey güzel olcak diye düşünün 🥰🧿 taze transfer mi olcak peki

Günaydın kızlar şimdi iğnemi attım fitilimi attım size yazayım dedim 13:30 da gidip kan vericem progestan değerim için sonra da nasipse yarın için saat alıcam çok heycanlıyım yani Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kucağımızı doldursun 🤲 var mı benim gibi yarın transfer olacak bende arkadaş bulayım yanıma 🤭 hepinizle test günü beklemek harika olacak 🤗
Hayırlı olsun, güzel haberlerini beklihoruz inşallah 🤲

Ben de 1 mayısta transfer oldum ben de dayanamadım az önce yaptım çıktı silik çizgi. İlk kızımda da yapmıştım çıkmıştı. İnşallah sağlıkla gelirler
İlk 5 dakikada mı çıktı benimkiler kuruyunca çıkıyor henüz inşallah bir kaç güne bende hemen görürüm o silik çizgiyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗

Günaydın kızlar şimdi iğnemi attım fitilimi attım size yazayım dedim 13:30 da gidip kan vericem progestan değerim için sonra da nasipse yarın için saat alıcam çok heycanlıyım yani Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kucağımızı doldursun 🤲 var mı benim gibi yarın transfer olacak bende arkadaş bulayım yanıma 🤭 hepinizle test günü beklemek harika olacak 🤗
Hayırlı transferler olur inşallah pozitif haberlerini almak da nasip olsun 🙏🏻🐣 heyecanlı süreçler 😍

Estrofemi 12 gün kullandım ben
İlk 4 gün günde 2 tane
4 gün günde 3 tane
Sonraki 4 gün ve hala günde 4 tane alıyorum
13.gün Rahim kalınlığı kontrolüm oldu pazartesi yani 11mm olmuştu direk iğne ve fitil başladım hala kullanıyorum işte bakalım bugün aldığımız progestan sonucuna göre de yarın transfer saati alıcam 🤗 inşallah senin de herşey yolunda gider yarın haber edersin
Estrofemi saatli mi kullanıyorsun? 3 tane alıyorum ben, tam 8 saat olmuyor ama aralarında

Arkadaşlar çok saçma bi durum oldu bu ne derece mantıklı bilemiyorum ama paylaşmak istedim. Ben 3 mayısta transfer oldum 4 mayıstan itibaren hergün test yaptım bide normal erken gebelik filan değil yani transferin 1.günü haricindeki tüm testler ilk 5 dakikada değil kuruyunca belirginleşti. İlk 5 dakika haricindeki çıkan sonuçların dikkate alınmaması gerektiğini biliyorum oyüzden bu sonuçları ciddiye almıyorum. fakat arka arkaya aynı sonucu görünce paylaşmak istedim bana da hatıra kalsın diye yazıyorum. İlk 5 dakikada görebileceğim ikinci çizgiyi hasretle bekliyorum. 🤗
Transferden önce çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Onlarda beta olduğu için çıkabiliyormuş.. inşallah erken tutunmadır ama sizin, heyecanlı olacak beklemek 🤓

Banada cetrotide verdi aynı şekilde bugün üçüncüsünü olcam yarın gitcem pzt ya da salı olcak opu 🤲 13 14 saydı bende de hepsi aynı boyda ama geçen ay yasmin kullandırdı bir ay önce hepsi boy boy diye kullandırttı, bence de doktorunuz ayarlar siz kafaya takmayın 🤲 önemli olan kaliteli olmaları herşey güzel olcak diye düşünün 🥰🧿 taze transfer mi olcak peki
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için 🤗 Doktorum henüz bir şey söylemedi transfer taze mi olacak olmayacak mı zamanla öğreneceğim. İnşallah öncelikle kaliteli yumurtalarımızı toplayalım kaliteli embriyolarımızı elde edelim. Bir sürü aşaması varmış. Eskiden çok arastırma yapmadan önce günlük bir şey olacakmış gibi düşünüyordum 🤭

Bugünlük dozunu değiştirme dedi 150 150 kullanıyordum. Yarın bakalım ne diyecek. 792 çıkmış E2
Benim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer

Back