• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlısı olur inşallah hepimiz için 🤗 Doktorum henüz bir şey söylemedi transfer taze mi olacak olmayacak mı zamanla öğreneceğim. İnşallah öncelikle kaliteli yumurtalarımızı toplayalım kaliteli embriyolarımızı elde edelim. Bir sürü aşaması varmış. Eskiden çok arastırma yapmadan önce günlük bir şey olacakmış gibi düşünüyordum 🤭
İçine girmeden hiçbişey bilmiyoruz maalesef 🤷🏻‍♀️ Amann ne var tüp bebek yaparsınız diynlere yumruk atmak istiyorum gelin de siz yapın kaç aşama kaç iğne ne kadar stress yaşamayan bilemez tabii 😅
Hakkımızda hayırlısıı haberdar edelim gruptan takipteyim bu grubuda 😘

maliyet konusunda bilgi verir misiniz? Özel hastane olunca merak ettim.
Fulya bahçeci bebekte 12.000 TL (Yumurta toplama transfer her defasında kan verme dr muayene herşey dahil) Ödemeyi tedavi başlangıcında önden 3.600 TL daha sonra yumurta toplama yapılacağı gün de 8.400 TL olarak ödedik. Yalnızca İlaçlar dahil değil asıl iğneler çok pahalı ancak biz anlaşmalı eczaneden indirimli aldık. Ortalama onlarda 5.000-6.000 TL civarı tuttu toplamda yaklaşık 18.000 TL mal olmuş oldu ama tabi senin kullanacağın iğneler ve dozlar farklılık göstereceği için artı eksi oynar bu rakamlar.

Bende çok korkuyorum bazen de çok heyecanlanıyorum ruh halim aşırı gel gitli 🤭 folikasitte sorun çıkmadı dimi normalmiymiş öyle olması? Ben transfer hazırlığındayken 20 tane gebelik testi almıştım durup durup yapıyorum bugün transfer gününü saymazsak 4.gün testlerimin hiç biri ilk 5 dakikada ikinci çizgiyi göstermedi olsun meraktan ölücem 🤗🤗🤗
folik asitte sorun yokmuş çok şükür :)

İçine girmeden hiçbişey bilmiyoruz maalesef 🤷🏻‍♀️ Amann ne var tüp bebek yaparsınız diynlere yumruk atmak istiyorum gelin de siz yapın kaç aşama kaç iğne ne kadar stress yaşamayan bilemez tabii 😅
Hakkımızda hayırlısıı haberdar edelim gruptan takipteyim bu grubuda 😘
Zaten sırf bu yüzden aileden bile hiçkimseye söylemedik böyle bir sürece girdiğimizi sadece eşim ve ben varız bu süreçte . Karantinada var neyse ki bu süreci en verimli şekilde geçirmiş oluyoruz daha ne olsun 😀 Yaşayan bilir dediğiniz gibi 😇

Zaten sırf bu yüzden aileden bile hiçkimseye söylemedik böyle bir sürece girdiğimizi sadece eşim ve ben varız bu süreçte . Karantinada var neyse ki bu süreci en verimli şekilde geçirmiş oluyoruz daha ne olsun 😀 Yaşayan bilir dediğiniz gibi 😇
Aynen öyle, karantinada yapılabilecek en iyi şey. Etraftan uzak, bol dinlenmeli 🤗

Kızlar kafamda deli sorular tutmazsa diye ilk tüp bebek denemem olduğu için bilen varsa yardımcı olsun eğer kafamdaki ihtimal gerçek olursa inşallah olmaz da regl geçikmesi oluyor mu yani bu ay benim 14.ünde normalda regl olmam lazım ama aynı zamanda gebelik test günüm doluyor 17 sini beklicem yani bi iğneler regl günlerimizi değiştiriyor mu geçikmi olur mu

Kızlar kafamda deli sorular tutmazsa diye ilk tüp bebek denemem olduğu için bilen varsa yardımcı olsun eğer kafamdaki ihtimal gerçek olursa inşallah olmaz da regl geçikmesi oluyor mu yani bu ay benim 14.ünde normalda regl olmam lazım ama aynı zamanda gebelik test günüm doluyor 17 sini beklicem yani bi iğneler regl günlerimizi değiştiriyor mu geçikmi olur mu
İlaçlardan dolayı zaten regl olunmuyor diye biliyorum aklınıza takılacaksa 14.de gidip özel biyerde veya acilde kan verin sonucu doktorunuza veya asistanına gönderin zaten genelde doktorlar 2 kez test istiyor katlanmayı görmek için 17.sinde doktorunuz geldiği zaman birde orda kan verirsiniz

Bizde de kimse bilmiyor ailelere söylemedik sorup durmasınlar beklentiye girmesinler diye ne olur ne olmaz 🤭

Merhaba arkadaşlar ben de dün iğnelerimi haplarımı kullanmaya başladım.ilk denememiz olacak .yumurtalaıklarda 3 tane çikolata kistim var. Yumurta takibi ve bir kez aşılama oldum.tutmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi.Bursa bahçecide devam ediyoruz. Yaşım 35 giriyorum bir aya kadar.
Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah ❤️

Merhaba arkadaşlar ben de dün iğnelerimi haplarımı kullanmaya başladım.ilk denememiz olacak .yumurtalaıklarda 3 tane çikolata kistim var. Yumurta takibi ve bir kez aşılama oldum.tutmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi.Bursa bahçecide devam ediyoruz. Yaşım 35 giriyorum bir aya kadar.
Su gibi aksın süreciniz sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah 🤲🏻

Evet 11:00 de orada olacağız. Transfer 13:00 de yapılacak :) Benim bu 2. transferim. İlki 2 ay önce oldu ve maalesef negatif sonuçlandı. Ama yine de heyecanlıyım :)
Allahım bu sefer yüzüne gülsün canım kimim duası kabul olacağı bilinmez Rabbim den istiyoruz bizleri geri çevirmeyecek 🤗

Msjların arasında Estrofemin saati ile ilgili msj vardı ama bulamadım kusura bakma arkadaşım Estrofemi ben mesela bugün 4 ünü bir alıcam sabah içmeyi unuttum sıkıntı yok yani illa 8 saat olacak diye istersen 3 ü nü de sabah iç farketmez unuttum içmeyelim saati geçti diye bir durumu yok iğnelere başlayana kadar ben sahur ve iftarda içiyordum sonra sadece hepsini iftardan sonra içmeye başladım.

Ben de 2 bebek kaybedince pozitife sevinemiyorum evet mutlu oluyorum ama ilk bebekte ne tecrubesizdim. Pozitifi gördüm havalara uçtum. Kalbi durdu. Cidden tek duamız sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz bebeklerimiz olsun, pozitifi görmek değil.
Amin canım amin ama lütfen geçmişi düşünme ne olur artık bu yeni bir sayfa aklıma kötü şeyler getirme yeni umut bu olur mu sevincini yaşa lütfen 🤗🤲

Progesteron sonucum 27.19 geldi kızlar 🤲🤗
Yarın 11:30 da merkeze çişinr sıkışık halde gelin dediler 🤗🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤰
Çok heyecanlı 😍 hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🙏🏻 idrar sıkışık gidiliyor ya transferden sonra ne kadar o sekilde bekletiyorlar saatlerce bekleyemeyebilirim ben idrar sıkışık zor biraz 🤭

merhaba hangi ilaçlar yazıldı size

Back