• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Az önce bir tanıdığımın hamile olduğunu öğrendim hemen hemen 7 8 senelik evliler ve o kadar iyi ve tatlılar ki tüp bebek yapmışlar 3 aylık olmuş ikiz hamile imiş bir erkek bir kız konmuş büyük ihtimal genetipe yollamışlar o yüzden bilgileri var ama bu haftalarda cinsiyet öğreneceklermiş insan çok mutlu oluyor böyle olumlu şeyler duyunca 🤗
Darısı başımıza 🤲🏻🤲🏻

İnanın bende öyleyim olumsuzluk çağırıyormuşum gibi düşünüyordum kendimi ama yalnız değilmişim korkular endişeler umutlu umutsuz durumlardan🤗 hiç transfer olmamışım gibi hiç bişey hissetmiyorum bugün daha 3.günüm gerçi Arada kasığıma sancı giriyor ve geçiyor başka da bişey yok belirti aramıyorum ama histe yok yani 🤭🤭
bende aynıyım canım kendi kendime bende düşüncelere giriyorum acaba ağrım var mı yok mu bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum hepimiz aynı seyi yaşıyoruz demek benimde 3. günüm :)

bende aynıyım canım kendi kendime bende düşüncelere giriyorum acaba ağrım var mı yok mu bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum hepimiz aynı seyi yaşıyoruz demek benimde 3. günüm :)
Ayy ben böyle duyunca çok heyecanlanıyorum sık sık değişken ruh halindeyim mutsuz mutlu heyecanlı kötümser 🤭 hatta bugün evde baya bi gebelik testi var çıkmıcağını bile bile yaptım terapi gibi oluyor bana hem daha 3.günüm hem normal gebelik testi ama işte niyeyse yapıyorum yani 😂 kaçıncı gün embriyosu sizin 🤗

Ben de bugün adet oldum kızlar, estrofeme başladım günde 3.. bir aksilik çıkmazsa 28 Mayıs gibi olacak transfer inşallah.. Yalnız histeroskopi sonrası adetlerim o kadar ağrılı oldu ki yerimden kalkamıyorum iki büklüm.. Emeklerimiz, acılarımız boşa çıkmaz inşallah en hayırlısı ile güzel haberleri alırız hepimiz 🙏🏻

Ben de bugün adet oldum kızlar, estrofeme başladım günde 3.. bir aksilik çıkmazsa 28 Mayıs gibi olacak transfer inşallah.. Yalnız histeroskopi sonrası adetlerim o kadar ağrılı oldu ki yerimden kalkamıyorum iki büklüm.. Emeklerimiz, acılarımız boşa çıkmaz inşallah en hayırlısı ile güzel haberleri alırız hepimiz 🙏🏻
Hadi hayırlısı olsun, peşpeşe olacak transferlerimiz 😊

Günaydın kızlar şimdi iğnemi attım fitilimi attım size yazayım dedim 13:30 da gidip kan vericem progestan değerim için sonra da nasipse yarın için saat alıcam çok heycanlıyım yani Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kucağımızı doldursun 🤲 var mı benim gibi yarın transfer olacak bende arkadaş bulayım yanıma 🤭 hepinizle test günü beklemek harika olacak 🤗

Merhaba kızlar ben de az önce doktordan geldim. İğnelere başladığımın 5.günü bugün. Cetrotide başlattı bugün toplamda 12-13 tane yumurtayı ölçtü tek tek bazıları şimdiden 15mm olmuş bazıları 10mm hepsi farklı birbirinden aynı derecede büyümemiş biraz endişelendirdi beni. E2 testi istedi duruma göre ilaçların dozunu değiştirecekmiş. Haftaya çarşamba ya da perşembe OPU işlemi olabilirmiş. Hayırlısı bakalım.

Günaydın kızlar şimdi iğnemi attım fitilimi attım size yazayım dedim 13:30 da gidip kan vericem progestan değerim için sonra da nasipse yarın için saat alıcam çok heycanlıyım yani Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kucağımızı doldursun 🤲 var mı benim gibi yarın transfer olacak bende arkadaş bulayım yanıma 🤭 hepinizle test günü beklemek harika olacak 🤗
Hayırlı olsun 🤗 benim henüz OPU olmadı aslında gün olarak çok farklı değiliz ama aramızda sanki yıllar var gibi geçmiyor günler 🤭

Merhaba kızlar ben de az önce doktordan geldim. İğnelere başladığımın 5.günü bugün. Cetrotide başlattı bugün toplamda 12-13 tane yumurtayı ölçtü tek tek bazıları şimdiden 15mm olmuş bazıları 10mm hepsi farklı birbirinden aynı derecede büyümemiş biraz endişelendirdi beni. E2 testi istedi duruma göre ilaçların dozunu değiştirecekmiş. Haftaya çarşamba ya da perşembe OPU işlemi olabilirmiş. Hayırlısı bakalım.
Hepsi eşitleniyor merak etmeyin doktorunuz ayarlıyor onu. Hayırlı olsun🤗

Arkadaşlar çok saçma bi durum oldu bu ne derece mantıklı bilemiyorum ama paylaşmak istedim. Ben 3 mayısta transfer oldum 4 mayıstan itibaren hergün test yaptım bide normal erken gebelik filan değil yani transferin 1.günü haricindeki tüm testler ilk 5 dakikada değil kuruyunca belirginleşti. İlk 5 dakika haricindeki çıkan sonuçların dikkate alınmaması gerektiğini biliyorum oyüzden bu sonuçları ciddiye almıyorum. fakat arka arkaya aynı sonucu görünce paylaşmak istedim bana da hatıra kalsın diye yazıyorum. İlk 5 dakikada görebileceğim ikinci çizgiyi hasretle bekliyorum. 🤗

Eklentiler

• 7A465EB6-42BA-48DA-81D6-6BD0CB00AE16.jpeg
    7A465EB6-42BA-48DA-81D6-6BD0CB00AE16.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 80
Daha 5 günde 12-13 yumurtanız büyüdüyse haftaya çarşambaya kadar daha fazla yumurta büyür doktor ayarlıyor o farklılığı zaten toplanan yumurtaların tamamı döllenmiyor benim 30 yumurta toplandı fakat döllenebilecek büyüklükteki yumurta sayısı 18 di bunun da 9 tanesi döllendi hiç endişe etmeyin. şimdiden yumurta sayınızda ilaca verdiği tepkilerde çok iyi Allah yüzünüzü güldürsün 🤗

Benim de bugündü kontrolüm sizinle aynı ilerliyoruz benim de toplam 11 yumurta saydı bunlardan 7-8 tanesi olgunlaşır dedi bana da cetrodit ve merional başlattı siizn gibi kan alındı ve salı tekrar kontrole çağırdı bana da perşembe ya da cuma OPU dendi

Daha 5 günde 12-13 yumurtanız büyüdüyse haftaya çarşambaya kadar daha fazla yumurta büyür doktor ayarlıyor o farklılığı zaten toplanan yumurtaların tamamı döllenmiyor benim 30 yumurta toplandı fakat döllenebilecek büyüklükteki yumurta sayısı 18 di bunun da 9 tanesi döllendi hiç endişe etmeyin. şimdiden yumurta sayınızda ilaca verdiği tepkilerde çok iyi Allah yüzünüzü güldürsün 🤗
Çok teşekkürler ilk denememiz yeni yeni birşeyler öğreniyorum hem doktorumdan hem sizlerden bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek güzel 🤗

Hayırlı olsun canımmm 🤗 tedavi sürecin nasıl oldu. İğne ve fitile ne zaman başladın 😊 ben estrofemin 7.günündeyim yarın kontrolum var 😊

Benim de bugündü kontrolüm sizinle aynı ilerliyoruz benim de toplam 11 yumurta saydı bunlardan 7-8 tanesi olgunlaşır dedi bana da cetrodit ve merional başlattı siizn gibi kan alındı ve salı tekrar kontrole çağırdı bana da perşembe ya da cuma OPU dendi
hayırlısı olsun ne güzel belki aynı gün olur OPU işlemimiz de :) ben gonal ile menapur kullanıyorum 4 gündür ona devam edicem ayrıca cetrodite başladım

Back