• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer
normaldir o zaman ikimizinki de 🤗 doktorları uyguladıkları yöntemler farklı olabiliyor. Normalde pazar çağıraktı da pazar çalışmıyorlar ondan da çağırmış olabilir

Benim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer
Foliküllerime isim koydum ben ve kızlar diye takılıyoruz tüm gün konuşuyorum onlarla hahah kafayı yemezsem iyidir :D

Transferden önce çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Onlarda beta olduğu için çıkabiliyormuş.. inşallah erken tutunmadır ama sizin, heyecanlı olacak beklemek 🤓
Yok yapmadım dondurulmuşlarla transfer olmuştum zaten öncesinde de çatlatma iğnesi yapmadım. İnşallah dediğiniz gibidir hayırlısı artık oldukça heyecanlı vallahi 🤭🤭😂

Tebrikler inşallah bizde ilk dakikadan görebiliriz o ikinci çizgiyi 🤗🤗
Öğreneceksin inşallah merak etme. Ben şimdiye kadar 5 embriyo transferi oldum hepsi tuttu ama devamı gelmedi 2 tanesinin. Bir kızım oldu şimdi de 2 tane konuldu bekliyorum. Dogurmadan sağlıkla sevinemiyorum

Öğreneceksin inşallah merak etme. Ben şimdiye kadar 5 embriyo transferi oldum hepsi tuttu ama devamı gelmedi 2 tanesinin. Bir kızım oldu şimdi de 2 tane konuldu bekliyorum. Dogurmadan sağlıkla sevinemiyorum
Benimde ikinci transferim ilk seferde de tuttu fakat 8.haftada düşük yaptım çok kanamam vardı o yüzden şimdi test için acele edip heyecanlanıyorum ama keseyi bebeği kalp atışını görmek için acele etmemeyi düşünüyorum ilkinde çok fazla doktor gezdik bunda daha temkinli olurum inşallah önce bi sağlıkla tutunmuş olsunlarda inşallah. Allah bağışlasın kızınızı 🤗

Allah sağlıkla doğum nasip etsin, eskiden hep hamile kalayım diye dua ederdim artık tek dileğim sağlıkla doğması. Çok zor çünkü hayal kırıklığı. Kimse yaşamasın 🙏
Gerçekten öyleymiş bende yaşadım hayal kırıklığı tam bir yıkım oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back