Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben yaklaşık 8 yıldır içiyorum ama sigarada hiç zorlanmadım ki bağımlılığımı eşim sen içmiyorsun resmen sigarayı yiyorsun der😂
Ama çayı zift gibi içen biri olarak, kahveyi kaşık kaşık yiyen biri olarak bunlara dayanamıyorum😂
Hepimize farklı sınav:) ben üniversiteye başladığından beri hiç sigarasız kalmamıştım, şimdi sigara içmeden nasıl yaşanır onu anlamaya çalışıyorum, çok zormuş... Bebeklerimiz herşeye değer tabi, onlar için herşeye dayanacagiz.

Aynen öyleydi kasiklarim agriyordu . Hatta öyle bi durumdaydimki sanki adet oldum okadar emindimki geldigine direk wcye gidiyodum geldi diye. Rahimde bisey hiss etmedim. Bacaklarim tutmuyor gibiydi böyle ayaga kalkinca titriyor gibiydi. Yani ümitsiz olma canim gercekten hic belli olmaz belkide tutmusdur . Ve cogu insan hamile kalanlar tüp veya normal yoldan fark etmez herkes adetim gelcek sandim diyor adet agrilarim vardi diyor . Peki senin ilk tüp bebek deneyinmi ?
Hayır bu ikinci ama ilkinde bunlar olmadı

Kızlar lekelenme olmuş bende az önce wc de farkettim bugün kasıklarım çok ağrıdı hala devam ediyor aslında ufak ufak işte wc ye gittim progestan fitil yüzünden günlük ped takıyorum onunda gördüm az ama çok fazla değildi açık kahverengi tonunda hemen doktora mı gitmeliyim? Randevum 31 mayısta

Kızlar lekelenme olmuş bende az önce wc de farkettim bugün kasıklarım çok ağrıdı hala devam ediyor aslında ufak ufak işte wc ye gittim progestan fitil yüzünden günlük ped takıyorum onunda gördüm az ama çok fazla değildi açık kahverengi tonunda hemen doktora mı gitmeliyim? Randevum 31 mayısta
İnşallah korkulcak bişey değildir. Taze kan olmadıkça endişelenmemeli diye biliyorum ama tedbirli olmakta fayda var. Numarası yok mu doktorun acil durumlar için 😔 Bi sorun olmadı gidin sırf emin olmak için. Ferah tutun içinizi 🙏🏼

İnşallah korkulcak bişey değildir. Taze kan olmadıkça endişelenmemeli diye biliyorum ama tedbirli olmakta fayda var. Numarası yok mu doktorun acil durumlar için 😔 Bi sorun olmadı gidin sırf emin olmak için. Ferah tutun içinizi 🙏🏼
Numarası var ama aramak istemedim yarın sabaha kadar bekleyeyim dedim çünkü çok küçük 1 damlacık bile değil belkide sabah ilk işim Arıcam sonra hemen doktora gidicem

Numarası var ama aramak istemedim yarın sabaha kadar bekleyeyim dedim çünkü çok küçük 1 damlacık bile değil belkide sabah ilk işim Arıcam sonra hemen doktora gidicem
İnşallah sıkı sıkı tutunmasının belirtisidir. Güzel sağlıklı devam eden bir gebelik olur 🙏🏼

Nisan grubunda pozitif olan herkesin kanaması oldu neredeyse.. zor biliyorum ama strese girme canım. Yatıp dinlen ayakta durma. Yarın erkenden doktorunu arayıp bilgi ver, onun yönlendirmelerine göre hareket edersin. Tüp bebek doktorları normal kadın doğumcular gibi olmuyor, gereksiz bile olsa bir tedbir varsa hemen alıyorlar.. ilaçlarını arttırır belki. Ama ben olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum, içini ferah tut

Kızlar ben günde bir fincan Türk kahvesi bir sade soda, 2 3 bardak da çay içiyorum. Bu miktardan bir şey olmuyormuş çok araştırdım bilginiz olsun. 😊🌺
Aynen dediğin kadardan birşey olmaz ama ilk günler uzak durdum ben yine de tutunmayı olumsuz etkilemesin diye😊

Nisan grubunda pozitif olan herkesin kanaması oldu neredeyse.. zor biliyorum ama strese girme canım. Yatıp dinlen ayakta durma. Yarın erkenden doktorunu arayıp bilgi ver, onun yönlendirmelerine göre hareket edersin. Tüp bebek doktorları normal kadın doğumcular gibi olmuyor, gereksiz bile olsa bir tedbir varsa hemen alıyorlar.. ilaçlarını arttırır belki. Ama ben olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum, içini ferah tut
Teşekkür ederim canım 🤗

Merhaba ben ayın 20 sinde transfer oldum 5. Gün bb kaliteydi ilk günden itibaren adet sancılarım var sağ kasığımda özellikle şişlik hissediyorum salı günü test günüm 2. Denemem olmayacak diye çok korkuyorum benim gibi bütün adet belirtilerini yaşayan var mı
Merhaba, benimde ikinci transferim 22 Mayısta oldu bendede adet belirtileri belirgin şekilde var ama bilemiyorum🤔 benim aşılamayla 7 yaşında 1 kızım var onda test günümü beklerken adet belirtilerim çok bariz vardı hatta tutmadı adet olacağım dedik ama tuttu. 7 sene sonra ilk tüp bebek transferimde yine aynı belirtiler oldu ve kesin hamileyim dedim ama büyük hayal kırıklığı oldu negatif cıktı o yüzden bu transferde bu belirtiler olmasına rağmen guvenemiyorum ve çok umutlanmak istemiyorum😔

Opudan hiç korkmayın orda zorluğu biz çekmiyoruz, biz mışıl mışıl uyurken doktor maharetini konuşturuyor:) buzluk bişey yok yani:) Dualarım seninle canım, inşallah kavuşacaksın bebeğine.
Yok acıcak mı ya da ağrı olcak mı diye değilde kaç tane olcak kaçı sağlam kalcak diye merak ediyorum belirsizlik hayatımın hiç bir yerinde olmadı bu dönem hep belirsizlik olunca merak ediyorum çok 😁

Yok acıcak mı ya da ağrı olcak mı diye değilde kaç tane olcak kaçı sağlam kalcak diye merak ediyorum belirsizlik hayatımın hiç bir yerinde olmadı bu dönem hep belirsizlik olunca merak ediyorum çok 😁
Ah onda çok haklısın canım, insan başka şeyler düşünmeye çalışsa da hep aynı şeyler geçiyor aklımdan. Kaçı döllenir, kaçı devam eder, kalitesi nasıl olacak, tutacak mı... Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏

Canım önemli bir şey değildir ama ben senin yerinde olsam hemen doktoruma giderim 👍🏻

Canım önemli bir şey değildir ama ben senin yerinde olsam hemen doktoruma giderim 👍🏻
Doktorum ile aynı ilde değiliz malesef şu durumda kendim de araba kullanmak istemediğimden başka bir doktora gitmelimiyim diye msj attım kendi doktoruma bakalım dönüş yapmadı henüz

Ah onda çok haklısın canım, insan başka şeyler düşünmeye çalışsa da hep aynı şeyler geçiyor aklımdan. Kaçı döllenir, kaçı devam eder, kalitesi nasıl olacak, tutacak mı... Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏
Evet bide azıcık yumurtam olduğu için kalır daha çok merak ediyorum amin hepimize inşallah 🤲🏻

Back