Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oh afiyet olsun😂 Bana yasakladı sevgili dr o yüzden korkuyorum, pztsi kalp atışı için gidince sorucam artık😂
Şu an kaçıncı haftadasın canım? Örneğin ben 6+1. Salı günü gideceğim ben de acaba kalp atışı duyulur mu? Doktora soracağım o kadar çok şey var ki ama gidince her şeyi unutuyorum heyecandan 😬

Benim doktor alttan bakıyor hiç bir şey olmaz diyor gerekirse sen de baktır canım. Şu an kaç haftalıksın?
Kuzum tüp bebek drum uzakta bir şehirde diye ben antepte bir dra gidiyorum o alttan bakan bir Dr değil. Arkadaşlarıma da bakmadı. Yoksa kızımda mersindeydik 5+4te kalbini duymuştuk kızımin alttan bakarak. Şu an 6 hafta 3 günlük olması gerek

FlyingHummingbird FlyingHummingbird vee ben de bugün kırmzıları gördümm hastalığım yine saat kurmuş gibi tam zamanlı geldi😄 bana pazartesiye randevu verdiler yani 4. Günde geliceksin dediler 4. Gün transfer hazırlığına başlıyoruz dediler ben hep 2. Gün sanıyordum
Ben geldim canım şimdi doktordan . Değişiyor demek hastaneden hastaneye 2. 4. Artık nasıl uygun görürlerse . Ama benim geçen ayki yumurtalar hala duruyor tam erimemiş biz sanırım bir ay daha beklicez tam anlamadım kan tahlili verdim akşama belli olacak

Şu an kaçıncı haftadasın canım? Örneğin ben 6+1. Salı günü gideceğim ben de acaba kalp atışı duyulur mu? Doktora soracağım o kadar çok şey var ki ama gidince her şeyi unutuyorum heyecandan 😬
Benim 5+4 doktor geçen muayenede 10 gün sonra kalp atışına gel dedi.6.hafta itibariyle duyuluyormuş tabi cihaza da bağlı. Hepsini bi kağıda not et ben öyle yapıyorum 😂

Kuzum tüp bebek drum uzakta bir şehirde diye ben antepte bir dra gidiyorum o alttan bakan bir Dr değil. Arkadaşlarıma da bakmadı. Yoksa kızımda mersindeydik 5+4te kalbini duymuştuk kızımin alttan bakarak. Şu an 6 hafta 3 günlük olması gerek
Anladım canım tüp bebek doktoru olmayanlar daha temkinliler haklısın 😉 o zaman başka doktorda doğum yapacaksın öyle mi tüp bebek doktorunda değil?

Not al Bi kağıda ben hep kağıtla gidiyorum😂

Ben de cumartesi gitcem bakalım. Ay alttan bakmıyor benim Dr. Karından da duymaz diye stres oluyorum. Kalplerini sağ salim duysam rahat edicem bir nebze
Bence senin duyulur ya benim şuan 5+4 doktor ona rağmen pztsi çağırdı kalp atışı için. Alttan bakmak isteseler de baktırmam asla ya. Cihazı kaliteliyse rahat duyulur ben özele gidiyorum ondan devlet hastanesinde çalıştığım halde😂

Back