Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba ben ayın 20 sinde transfer oldum 5. Gün bb kaliteydi ilk günden itibaren adet sancılarım var sağ kasığımda özellikle şişlik hissediyorum salı günü test günüm 2. Denemem olmayacak diye çok korkuyorum benim gibi bütün adet belirtilerini yaşayan var mı
Bende senınle aynı gun transfer oldum canım ara ara bendede oluyor bel agrısı kasık batma

Allah arzı olsun canım, çok teşekkür ediyorum. 10 Mayıs transfer ve Tek tüp evet, Amh 0,67. sadece 2 yumurta toplandı, 1i 3. güne geldi o da AA kaliteydi.. pek umudum yoktu aslında, çünkü embriyo olurs dondururuz demiştik eşimle.. biraz hüsrana uğradık, Allah ol derse oluyormuş :)) Çok şükür. Allah bu yolda emek edenlerin karşılığını versin :))
Canım ikimizin de günü 29.01.2022. Gün gün seni takip ettim, testini paylasiyordun. Çok sevindim pozitif olmasına, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimcim.

Hayir sakin öyle deme vallah bak ben arkadasimla beraber ayni gün transfere denk geldim ikimizdede adet sancisi heran gelicek gibi oldu ikimizde wcden cikmadik hep böyle gelcek gibi hiss ettik vee ikimizdee hamileydikk .. bu en büyük belirtilerden birisii inan bana . Zaten diyorlar ya adet sancisiyla hamile belirtileri ayniii . Iyi düsün iyi olsun canim .
Ayakta duramıyorum bildiğin ama sende de öylemiydi yani rahimin içini sanki büküyorlar diz kapaklarıma kadar sızlıyor en kısası 2 dk sürüyor korkuyorum bu agrı yüzünden

Yani 3.gün embriyosu mu oluyo ? Tuttu mu ? Sorun neydi ?
Yok canım 4. Gün embriyosuydu. Opu günü sayılmıyor. Tuttu çok şükür. Sorun yoktu, yaş 44, bekleme lüksüm yoktu, o yüzden iki aşılama sonra iki tüp bebek yaptık. İkinci tüp bebek tuttu çok şükür, 5. Haftadayim.

Ayakta duramıyorum bildiğin ama sende de öylemiydi yani rahimin içini sanki büküyorlar diz kapaklarıma kadar sızlıyor en kısası 2 dk sürüyor korkuyorum bu agrı yüzünden
Aynen öyleydi kasiklarim agriyordu . Hatta öyle bi durumdaydimki sanki adet oldum okadar emindimki geldigine direk wcye gidiyodum geldi diye. Rahimde bisey hiss etmedim. Bacaklarim tutmuyor gibiydi böyle ayaga kalkinca titriyor gibiydi. Yani ümitsiz olma canim gercekten hic belli olmaz belkide tutmusdur . Ve cogu insan hamile kalanlar tüp veya normal yoldan fark etmez herkes adetim gelcek sandim diyor adet agrilarim vardi diyor . Peki senin ilk tüp bebek deneyinmi ?

4 mayıstan bu yana çay ve kahve içmiyorum delirmek üzereyim😂
Onlara dayaníyorum da sigara beni mahvetti canım ya. 20 yıldır içiyorum o kadar zormuş ki pat diye bırakmak. Transferden sonra beş gün içmedim, sonra sonucu öğrenene kadar günde 2 içtim. Sonucu ogrendigimden beri hiç içmedim, içmeyecegim de. Ama ciddi zorlanıyorum.

Sağol canım, senin de güzel haberlerini bekliyorum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏
Amiiin inşallah 🤲🏻 tek korkum opu ve 5.güne gidip gitmeyecekleri inşallah herşey yolunda gider de bende bebeğime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻❤️

Onlara dayaníyorum da sigara beni mahvetti canım ya. 20 yıldır içiyorum o kadar zormuş ki pat diye bırakmak. Transferden sonra beş gün içmedim, sonra sonucu öğrenene kadar günde 2 içtim. Sonucu ogrendigimden beri hiç içmedim, içmeyecegim de. Ama ciddi zorlanıyorum.
Ben yaklaşık 8 yıldır içiyorum ama sigarada hiç zorlanmadım ki bağımlılığımı eşim sen içmiyorsun resmen sigarayı yiyorsun der😂
Ama çayı zift gibi içen biri olarak, kahveyi kaşık kaşık yiyen biri olarak bunlara dayanamıyorum😂

Ben yaklaşık 8 yıldır içiyorum ama sigarada hiç zorlanmadım ki bağımlılığımı eşim sen içmiyorsun resmen sigarayı yiyorsun der😂
Ama çayı zift gibi içen biri olarak, kahveyi kaşık kaşık yiyen biri olarak bunlara dayanamıyorum😂
Ay kahveyı kasık kasık bnde yerım nasıl canım ıstıyo anltamam

Amiiin inşallah 🤲🏻 tek korkum opu ve 5.güne gidip gitmeyecekleri inşallah herşey yolunda gider de bende bebeğime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻❤️
Opudan hiç korkmayın orda zorluğu biz çekmiyoruz, biz mışıl mışıl uyurken doktor maharetini konuşturuyor:) buzluk bişey yok yani:) Dualarım seninle canım, inşallah kavuşacaksın bebeğine.

Back