Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba ben ayın 20 sinde transfer oldum 5. Gün bb kaliteydi ilk günden itibaren adet sancılarım var sağ kasığımda özellikle şişlik hissediyorum salı günü test günüm 2. Denemem olmayacak diye çok korkuyorum benim gibi bütün adet belirtilerini yaşayan var mı

Merhaba ben ayın 20 sinde transfer oldum 5. Gün bb kaliteydi ilk günden itibaren adet sancılarım var sağ kasığımda özellikle şişlik hissediyorum salı günü test günüm 2. Denemem olmayacak diye çok korkuyorum benim gibi bütün adet belirtilerini yaşayan var mı
Canim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilir 😊 insallah hamilelik belirtisidir 🤲🏼

Arkadaslar ben 7.6 bahcecide olucam transfer icin bi ay rahim dinlendirmesi dedi doktor. Bu bi ay bana yasmin hapi verdi internetden baktim dogum kontrol hapi yaziyor ben neden onu aliyorum suan anlamis degilim 🙄🙄

Arkadaslar ben 7.6 bahcecide olucam transfer icin bi ay rahim dinlendirmesi dedi doktor. Bu bi ay bana yasmin hapi verdi internetden baktim dogum kontrol hapi yaziyor ben neden onu aliyorum suan anlamis degilim 🙄🙄
Canim ben opu oncesi kullandim yumurtalarin hepsini tek boy yapmak icin kullanmistim o ay sonra hormon alinca hepsi ayni buyusun diye, tahminimce senin de regl in duzenli olsun diye vermistir canim bi zarari yok onun 😘

Canim ben opu oncesi kullandim yumurtalarin hepsini tek boy yapmak icin kullanmistim o ay sonra hormon alinca hepsi ayni buyusun diye, tahminimce senin de regl in duzenli olsun diye vermistir canim bi zarari yok onun 😘
Cok tsk ederim bende pco var belkide hani yumurta cok hepsi birden büyüyor bazen sonra büyük kist olusuyor belki onu önlemek icindir diyede düsündüm ama zarari yoksaa sorun yok 😘❤️

Cok tsk ederim bende pco var belkide hani yumurta cok hepsi birden büyüyor bazen sonra büyük kist olusuyor belki onu önlemek icindir diyede düsündüm ama zarari yoksaa sorun yok 😘❤️
Ben de cok arastirdim ve pko ile cok baglantili bir ilac zaten genc kizlara bile veriliyor adet duzenlesin diye ☺️ Biraz adet oncesi sisligi yapabilir o da kisiden kisiye gore degisir ☺️ Doktorun en iyisini bilir icin rahat olsun 💐

Canim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilir 😊 insallah hamilelik belirtisidir

Canim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilir 😊 insallah hamilelik belirtisidir 🤲🏼
İnşallah canım ama umudumu yitirdim desem yeridir

İnşallah canım ama umudumu yitirdim desem yeridir
Hayir sakin öyle deme vallah bak ben arkadasimla beraber ayni gün transfere denk geldim ikimizdede adet sancisi heran gelicek gibi oldu ikimizde wcden cikmadik hep böyle gelcek gibi hiss ettik vee ikimizdee hamileydikk .. bu en büyük belirtilerden birisii inan bana . Zaten diyorlar ya adet sancisiyla hamile belirtileri ayniii . Iyi düsün iyi olsun canim .

İyi akşamlar.
Dondurulmuş embriyo transferi olacağı ay yumurtalar baskilanmis oluyor mu? Yani yumurta çatlamıyor değil mi o ay? Tensferden 1 hafta önce progestan seviyesi de 0.73 normal mi sizce? Doktorla konuşmadım bu konu hakkında hiç.

Kızlar transferden sonra çay kahveyi tamamen bıraktınız mı? Ben hiç içmiyordum bugün 1 Türk kahvesi içtim artık😃
Transfer öncesi günde 2-3 kahve ve sürekli çay içerken; transfer gününden sonra hiç içmedim. Ama ilginç bir şekilde aramıyorum da.
Ama günde 1 bardak içilebilir deniliyor😊

Canım ben 5 sene kullandım hem PKO vardı adetlerim düzenli olsun diye hem de doğum kontrol amaçlı o zamanlar sorun olduğunu bilmiyorduk meğersem boşuna kullanmışız. Yasmin güzel bir ilaç zararı yok merak etme canım

Canım ben 5 sene kullandım hem PKO vardı adetlerim düzenli olsun diye hem de doğum kontrol amaçlı o zamanlar sorun olduğunu bilmiyorduk meğersem boşuna kullanmışız. Yasmin güzel bir ilaç zararı yok merak etme canım
Sagol canim herseyde bi hayir vardir .. bizde iki sene bos bos denedik iki sene sonra fark ettikki normal yoldan olmuyormus.. insan baslarda hic düsünmüyor billmiyorki hemen olcagini saniyor yani biz öyle sanmistik.😂 ama bu isler öyle olmuyormus malesef .. allah büyük hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah 🤲🏼❤️

Back