- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.561
Aminn inşallahOlumlu yanından bakalım erken başlayıp erken bitecek demek ki![]()
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahOlumlu yanından bakalım erken başlayıp erken bitecek demek ki![]()
Cumartesi transferim var inşallahBen her gün yaptırıyorum canım, arada gün olsa belki hafiflerdi. Sen hangi süreçtesin canım?
Allah arzı olsun canım, çok teşekkür ediyorum. 10 Mayıs transfer ve Tek tüp evet, Amh 0,67. sadece 2 yumurta toplandı, 1i 3. güne geldi o da AA kaliteydi.. pek umudum yoktu aslında, çünkü embriyo olurs dondururuz demiştik eşimle.. biraz hüsrana uğradık, Allah ol derse oluyormuş :)) Çok şükür. Allah bu yolda emek edenlerin karşılığını versin :))Ayy o kadaar sevindim ki günlerdir size bakıyodum noldu diye 10 mayıstı sanırm transfer gununuz .Cunku tüp bebek yaptırma nedenlerimz aynı bende de tek tup hasarlı abeliyatla baglanacak ve amh 0.51 sizde kaç yumurta toplandı kaçı dollendi ? ay o kaddar mutlu oldum allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür canım çok sevindimFlyingHummingbird yavaştan regli geliyor demekk harikaa canım ... bizim de şimdi kromozom analizi sonucumuz çıktı her şey normal çok şükür onun gerginliğini yaşıyodum ne zamandır... ben de adaçayı içiyorum şmdi regl gelsin artık diye
Benim hep farklı olduğu icin kendime bile şüphe ile yaklaşıyorum kararsızlık yaşıyorumCanimcim hadi gozun aydinbenim 1.gun pembe peceteye kan gelir sonrada asla sokulemem 2.gun en yogun gunum olur ama ben oldu saydim doktorda oyle saydi yani kendini en iyi sen bilirsin bu konuda
![]()
Benim belime vuran bi kasık ağrısı vardı. Bi kere hapşırınca kasığıma giren kramptan ölüyorum sanmıştım. Bacaklarımda daha çok sızlama şeklinde reglken olur ya da günlerce ayakta kalırsın akşam zonklar öyle bi ağrı vardı şimdi geçti şükür. İlaçlardan da olabilir inşallah pozitiftir ondan da olabilirKızlar transfer günü dahil bu gün 7. Günüm. Bu gün kasıklarımda biraz fazla ağrı hissettim. Sol kasığım çekiliyor ağrısı bacağıma vuruyor biraz fazla ağrı hissediyorum neden olabilir acaba. Tecrübeli arkadaşlar fikir beyan edebilir mi. doktoruma danışmana gerek var mı bilmiyorum.
Ne yazıkki güzel haberim yok..Senindee güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün![]()
Ne olur isyan etme ağlama üzülme Rabbim bekletiyorasa güzelleştiriyordur inan ki hepimiz çok bekledik Rabbim sana da nasip edecek en hayırlı zamanda en güzeliniNe yazıkki güzel haberim yok..
Bugün adetim 16. Günü ve rahim kalınlığım 7.7 Progesteron 0.073 e2 180 pazartesi transferim vardı ama rahmimde sıvı birikmesinden dolayı transfer 2 ay ertelendi tekrar başa sarıyoruz antibiyotik tedavisine de başlayacaklar.. Tutamadım kendimi bugün yeni tedaviyi anlatırken ağlaya ağlaya dinledim.. Yıllardır Allahım hayırlısıyla olsun diye dua ediyorum bir türlü olmadı hep bir aksilik hep bir sıkıntı çıktı..
Yumurtalıklarım alındı tüpler alındı bu sıvı nerden kaynaklandığını anlayamadılar..
Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
Canımm benm doktorum tanıdıktı o yüzden pekte tercih meselesi olmadı. Doktorumunda elinde olan birşey değildi. Son dakika embriyolog sıkıntı çıkardı kalitesi çok iyi yaşı küçük (27) ilk denemesi falan diye olmaz devlet denetliyor dedi. Bende hep dua ediyordum Allah'ım hayırlısıını nasip et diye böyle oldu bende itiraz etmedim. Sağlıklı olsunda 1 tane olsun. Çift koydurup tek tutanda çok. İkiz olup erken doğum yapanda çok nasip kısmetKeşke tedavin başlamadan önce sorsaydın canım ben bi ay öncesinden herşeyi sormuştum. Bana çift koyuyoruz dedikleri için o merkezi tercih etmiştim mesela. Gerçi bir tanesi kaldı buna da şükür![]()
Yok asla isyan etmiyorum.. Üzülmek konusu ise o konu da engel olamıyorum kendime.. Kullandığım her ilaç hastalığımı nüksettirebilir hem korkuyorum bu ilaçlardan hem de kurtulamıyorum işte.. Çok şükür bir oğlum var Allahım ona uzun ömür versin ama 9 yıldır 2. Bir evladımız olsun diye çok istedik çok uğraştık ne badireler atlattık ama işte bu istek ne azalıyor ne de gerçekleşebiliyor...Ne olur isyan etme ağlama üzülme Rabbim bekletiyorasa güzelleştiriyordur inan ki hepimiz çok bekledik Rabbim sana da nasip edecek en hayırlı zamanda en güzelini![]()
evett jandarma mardin merkez yada midyat dediler bize tamda belli değil siz nersindesiniz. yaa doğu olarak yasanacak en güzel yer diyorlar bakalım bu arada kadın doğumcu varmı bildiğiniz iyisi hangisi acaba yada özel hastaneBen mardinde yaşıyorum gelin gelin çok güzeldir mardin jandarma mı eşiniz tayin ile mi geliyorsunuz
biraz düşük çıkmış yinede belli olmaz iki gün sonra tekrar bakarsa anlar 2 katına cıkması lazım çünkü14.günkü değeri 6.2
Teşekkür ederim canımBenim belime vuran bi kasık ağrısı vardı. Bi kere hapşırınca kasığıma giren kramptan ölüyorum sanmıştım. Bacaklarımda daha çok sızlama şeklinde reglken olur ya da günlerce ayakta kalırsın akşam zonklar öyle bi ağrı vardı şimdi geçti şükür. İlaçlardan da olabilir inşallah pozitiftir ondan da olabilir![]()
Belin ağrıdıkça minik adımlarla yavaş yavaş odayı turla ben öyle yapınca hafifliyordu. İnşallah Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim canımBu gün dışarı çıktım. Kendi işimi yapıyorum ve sağolsunlar çalışma arkadaşlarım bensiz herşeyi halletmeye çalışıyorlar ama maalesef mesleğim gereği bazı işleri yine de kendim yapmam gerekiyor. Evden yürütmeye çalışıyorum ama bu gün bir imza için tapuya gitmek zorunda kaldım. Beklerken pek de rahat olmayan bir sandalyede oturdum belim boşlukta kaldı bir süre o ara çok ağrım oldu biraz korktum buraya yazdım o yüzden. İşim bittikten sonra arabada koltuğumu rahat bir pozisyonda ayarladım sızının şiddeti geçti biraz. Hemen eve gelip uzandım şimdilik ara ara daha hafif bir sızlama oluyor sadece. Test günüme 2 gün kaldı hayırlısıyla. İnşallah pozitiftir.
![]()
Allah gönlüne göre versin canımCanımm benm doktorum tanıdıktı o yüzden pekte tercih meselesi olmadı. Doktorumunda elinde olan birşey değildi. Son dakika embriyolog sıkıntı çıkardı kalitesi çok iyi yaşı küçük (27) ilk denemesi falan diye olmaz devlet denetliyor dedi. Bende hep dua ediyordum Allah'ım hayırlısıını nasip et diye böyle oldu bende itiraz etmedim. Sağlıklı olsunda 1 tane olsun. Çift koydurup tek tutanda çok. İkiz olup erken doğum yapanda çok nasip kısmet![]()
Merhaba, sanırım yarın sizin test gününüzOhss olsa bilgi verirdi heralde doktorum. devam ederse arayıp sorayım. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Zorlandım bugün. Teşekkürler![]()
Amin inşallah canımBelin ağrıdıkça minik adımlarla yavaş yavaş odayı turla ben öyle yapınca hafifliyordu. İnşallah Allah gönlüne göre versin![]()
Yok canım taze transfer ise OPU işleminden 3-5 gün sonra (OPU’da adetin 10-15.günleri arasında olabilir kişiden kişiye değişiyor ), dondurulmuş transfer ise adettten sonra yine kişiden kişiye değişiyor 15-20gunleri arası gibiKızlar transfer regl döneminde mı oluyor.
Canim vallah bana sorarsan sana ne iyi geliyorsa o iyi gelirr yatmakla olmuyor ben iki kere yattim olmadi ücüncüde yatmadim vallah calistim oldu ama kimyasal yanii yatmaklaa alakasi yok cünkü bütün gün yatmak hem sana iyi gelmez piskolojikmen hemde vicudun icinde iyi bisey degil. Tabikide agir kaldirmamak lazlm fazla yormamak lazim ama hava almak istiyorsan cikip hava alinmali o an cünkü sana o iyi geliyor sana ne iyi geliyorsa bebisinede iyi gelirYa ben hiç yatamadımnormalde hareketli biriyim
Sürekli yatmak çok sıkıcı ya. Şimdilik emily in paris dizisini seyrediyorum,arada meryem suresini açip dinliyorum,balkona çıkıp oksijenimi aliyorumsaglikli beslenme☑
suyunuda deneyimliycem,
Tesekkür ederimm![]()