- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.581
Evet regl döneminin ikinci günü rahimi hazirliyorlar 10 gün falan sürüyor normal sartlarda ama tabi her kadin farkli oldugu icin daha az yada daha fazla süre bilirKızlar transfer regl döneminde mı oluyor.
Canim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilirMerhaba ben ayın 20 sinde transfer oldum 5. Gün bb kaliteydi ilk günden itibaren adet sancılarım var sağ kasığımda özellikle şişlik hissediyorum salı günü test günüm 2. Denemem olmayacak diye çok korkuyorum benim gibi bütün adet belirtilerini yaşayan var mı
Canim ben opu oncesi kullandim yumurtalarin hepsini tek boy yapmak icin kullanmistim o ay sonra hormon alinca hepsi ayni buyusun diye, tahminimce senin de regl in duzenli olsun diye vermistir canim bi zarari yok onunArkadaslar ben 7.6 bahcecide olucam transfer icin bi ay rahim dinlendirmesi dedi doktor. Bu bi ay bana yasmin hapi verdi internetden baktim dogum kontrol hapi yaziyor ben neden onu aliyorum suan anlamis degilim
Cok tsk ederim bende pco var belkide hani yumurta cok hepsi birden büyüyor bazen sonra büyük kist olusuyor belki onu önlemek icindir diyede düsündüm ama zarari yoksaa sorun yokCanim ben opu oncesi kullandim yumurtalarin hepsini tek boy yapmak icin kullanmistim o ay sonra hormon alinca hepsi ayni buyusun diye, tahminimce senin de regl in duzenli olsun diye vermistir canim bi zarari yok onun
Çok teşekkür ederimYok canım taze transfer ise OPU işleminden 3-5 gün sonra (OPU’da adetin 10-15.günleri arasında olabilir kişiden kişiye değişiyor ), dondurulmuş transfer ise adettten sonra yine kişiden kişiye değişiyor 15-20gunleri arası gibi
Teşekkür ederim çookEvet regl döneminin ikinci günü rahimi hazirliyorlar 10 gün falan sürüyor normal sartlarda ama tabi her kadin farkli oldugu icin daha az yada daha fazla süre bilir
Ben de cok arastirdim ve pko ile cok baglantili bir ilac zaten genc kizlara bile veriliyor adet duzenlesin diyeCok tsk ederim bende pco var belkide hani yumurta cok hepsi birden büyüyor bazen sonra büyük kist olusuyor belki onu önlemek icindir diyede düsündüm ama zarari yoksaa sorun yok
Hepimizin canımAllah gönlüne göre versin canım
Canim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilirinsallah hamilelik belirtisidir
İnşallah canım ama umudumu yitirdim desem yeridirCanim ben üc kere denedim ücündede adet sancim vardi daha dogrusu heran gelicek gibiydi ikisinde geldi adetim ücüncüde hamile kaldim ozamanda adet sancisi vardi ama düsük oldu sonrasinda yani adet sancisi iki türlüde olabilirinsallah hamilelik belirtisidir
Allah razi olsun gülüm vallah icim rahatladiBen de cok arastirdim ve pko ile cok baglantili bir ilac zaten genc kizlara bile veriliyor adet duzenlesin diyeBiraz adet oncesi sisligi yapabilir o da kisiden kisiye gore degisir Doktorun en iyisini bilir icin rahat olsun
Hayir sakin öyle deme vallah bak ben arkadasimla beraber ayni gün transfere denk geldim ikimizdede adet sancisi heran gelicek gibi oldu ikimizde wcden cikmadik hep böyle gelcek gibi hiss ettik vee ikimizdee hamileydikk .. bu en büyük belirtilerden birisii inan bana . Zaten diyorlar ya adet sancisiyla hamile belirtileri ayniii . Iyi düsün iyi olsun canim .İnşallah canım ama umudumu yitirdim desem yeridir
Transfer öncesi günde 2-3 kahve ve sürekli çay içerken; transfer gününden sonra hiç içmedim. Ama ilginç bir şekilde aramıyorum da.Kızlar transferden sonra çay kahveyi tamamen bıraktınız mı? Ben hiç içmiyordum bugün 1 Türk kahvesi içtim artık
Canım ben 5 sene kullandım hem PKO vardı adetlerim düzenli olsun diye hem de doğum kontrol amaçlı o zamanlar sorun olduğunu bilmiyorduk meğersem boşuna kullanmışız. Yasmin güzel bir ilaç zararı yok merak etme canımCok tsk ederim bende pco var belkide hani yumurta cok hepsi birden büyüyor bazen sonra büyük kist olusuyor belki onu önlemek icindir diyede düsündüm ama zarari yoksaa sorun yok
Sagol canim herseyde bi hayir vardir .. bizde iki sene bos bos denedik iki sene sonra fark ettikki normal yoldan olmuyormus.. insan baslarda hic düsünmüyor billmiyorki hemen olcagini saniyor yani biz öyle sanmistik.Canım ben 5 sene kullandım hem PKO vardı adetlerim düzenli olsun diye hem de doğum kontrol amaçlı o zamanlar sorun olduğunu bilmiyorduk meğersem boşuna kullanmışız. Yasmin güzel bir ilaç zararı yok merak etme canım
Benim taze transfer canım. Opudan 4 gün sonra transferim yapıldı. 12 Mayıs'ta transfer oldum.Arkadaşlar merhaba cuma günü opu sonra da taze transfer yapılacak nasipse aranızda taze transfer olan var mı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ?
Yani 3.gün embriyosu mu oluyo ? Tuttu mu ? Sorun neydi ?Benim taze transfer canım. Opudan 4 gün sonra transferim yapıldı. 12 Mayıs'ta transfer oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?