Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Günaydın sonucunuz hayırlı olsun acaba bu süreçte neler hissettiniz hiçbir şey hissetmediğiniz günler oldu mu
Vallahi ilk 5 gün kasın ağrısı bel ağrısı meme ağrısı sonrası için sadece meme acısı. Aslında kendimizi dinlediğimiz için böyle şuanda hiç birşey hissetmiyorum ama inanın ki insana içinde hissediyor o ilk 5 gün tuttu dedim her zaman öyle dua ettim daima pozitiftim. İnşallah senin de tutar. Şuadan 5 haftalık oldum hala meme acım var ama büyük ihtimal progestandan diyorunm artık

Kızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Ben de kendi kendimi gereksiz olduğuna ikna ediyorum sürekli Eğer gebeliğin devam edip etmediğini anlamak için yaptırıyorlarsa sonlansa bile bir süre daha betahcg salgılaniyormus galiba. Yanı mantıklı değil ordan anlamak.

Kızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Doktorum bana kese görene kadar iki günde bir kan vermemi söylemişti canm

Doğru söylüyorsun ya insan illa bir belirti arıyor bazen kalktığımda sıfır ağrıyla uyanıyorum da sormak istedim göğüs aşrım benim de hiç gitmedi bugün 5.günüm transfer günüyle beraber

Merhaba, bende sadece progesteron (lutinus) fitil kullandım sadece. Sana kullanman için belirtilen saatleri aşmadan kullanman önemli biz Allah’a şükür pozitif sonucumuzu aldık, darısı sizlerin başına.
Çok sevindimm darısı hepimizin başına insallah bana belirli bir saat söylemedi doktorum fakat ben her gün aynı saatlerde kullanıyorum umarım güzel dönüşleri olur bizlere de

İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Günaydın canım yok ben de iki kez verdim vermene gerek yok

Kızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?

Kızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?
Vallahi aslında dinlenmeye özen gösteriyorum ama 3 gündür yatılı misafirim vardı ne kadar bana birşey yaptırmasalarda illaki yoruluyorsun yapıyorsun bu sabah mutfağı topladım kahvaltı ettim direk yattım koltuğa Müge izliyorum bugün böyle geçiricem hiç birşey Yapıcam biraz kasık ağrım var bugün yarında annem geliyor rabbim nasip ederse o zaten bana birşey yaptırmaz haftaya pazartesiye kadar güzelce dinlenme düşüncesindeyim. Yürüyüşt sıkıntı olmaz diyorlar ama hiç öyle içine kuşu falan düşürme herşey yolunda de pozitif ol ben hep öyleyim

Demek ki ister istemez herkes yoruluyor normal Evet evhamdan uzak olmamız lazım ama stres hiç bitmiyor keseden sonra da kalp atışı bekle sonra kim bilir neyi beklicez
Peki doktorunuz ne tavsiye etti?

Demek ki ister istemez herkes yoruluyor normal Evet evhamdan uzak olmamız lazım ama stres hiç bitmiyor keseden sonra da kalp atışı bekle sonra kim bilir neyi beklicez
Peki doktorunuz ne tavsiye etti?
Doktora gitmedim ki daha haftaya pazartesi randevum tüp bebek doktorumda ilaçlarını kullanmaya devam et dedi

Kızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿

Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim

İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Ben 3 kere verdim tüp bebek dr um istemişti diye. Merak ediyorsan ver kese göründükten sonra bakılmıyor.

Hayırlı olsun canım ıns hepimiz pozıtıf haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…