- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.321
Vallahi ilk 5 gün kasın ağrısı bel ağrısı meme ağrısı sonrası için sadece meme acısı. Aslında kendimizi dinlediğimiz için böyle şuanda hiç birşey hissetmiyorum ama inanın ki insana içinde hissediyor o ilk 5 gün tuttu dedim her zaman öyle dua ettim daima pozitiftim. İnşallah senin de tutar. Şuadan 5 haftalık oldum hala meme acım var ama büyük ihtimal progestandan diyorunm artıkGünaydın sonucunuz hayırlı olsun acaba bu süreçte neler hissettiniz hiçbir şey hissetmediğiniz günler oldu mu
Ben de kendi kendimi gereksiz olduğuna ikna ediyorum sürekliKızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Tesekkür ederim canım cok sağol ılac almamda lımon falan ıcsemmı bısey yaparmı dıye karar veremedım ıns artmaz agır gecmezM Mnkfasulyem Gecmis olsun ♡ Bence bir sıkıntı yaratmaz ama ilaç kullanmadan mutlaka doktoruna danış
Doktorum bana kese görene kadar iki günde bir kan vermemi söylemişti canmKızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Doğru söylüyorsun ya insan illa bir belirti arıyor bazen kalktığımda sıfır ağrıyla uyanıyorum da sormak istedim göğüs aşrım benim de hiç gitmedi bugün 5.günüm transfer günüyle beraberVallahi ilk 5 gün kasın ağrısı bel ağrısı meme ağrısı sonrası için sadece meme acısı. Aslında kendimizi dinlediğimiz için böyle şuanda hiç birşey hissetmiyorum ama inanın ki insana içinde hissediyor o ilk 5 gün tuttu dedim her zaman öyle dua ettim daima pozitiftim. İnşallah senin de tutar. Şuadan 5 haftalık oldum hala meme acım var ama büyük ihtimal progestandan diyorunm artık
Çok sevindimm darısı hepimizin başına insallahMerhaba, bende sadece progesteron (lutinus) fitil kullandım sadece. Sana kullanman için belirtilen saatleri aşmadan kullanman önemli biz Allah’a şükür pozitif sonucumuzu aldık, darısı sizlerin başına.
Gelen giden yok bende de perşembe gününü bekliyorum bakalım asıl gelmesi gelen günü@FlyingHummingbird G galuska kızlar napıyosunuz var mı gelen gidenben yarın gidiyorum doktora bakalım napıcazz
Günaydın canım yok ben de iki kez verdim vermene gerek yokKızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Asla oturamıyorum bile bebeğim var. Korkma hiç.Kızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı valla sağolunAsla oturamıyorum bile bebeğim var. Korkma hiç.
Vallahi aslında dinlenmeye özen gösteriyorum ama 3 gündür yatılı misafirim vardı ne kadar bana birşey yaptırmasalarda illaki yoruluyorsun yapıyorsun bu sabah mutfağı topladım kahvaltı ettim direk yattım koltuğa Müge izliyorum bugün böyle geçiricem hiç birşey Yapıcam biraz kasık ağrım var bugün yarında annem geliyor rabbim nasip ederse o zaten bana birşey yaptırmazKızlar, pozitif sonucu alanlar , şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Sürekli yatarak mı? Ben dün bir saat falan yürüdüm sonra içime bir kurt düştü. Doktorunuz ne dedi sizlere?
Icimi rahatlatıyorsunuz iyi ki varsınızAsla oturamıyorum bile bebeğim var. Korkma hiç.
Demek ki ister istemez herkes yoruluyor normalVallahi aslında dinlenmeye özen gösteriyorum ama 3 gündür yatılı misafirim vardı ne kadar bana birşey yaptırmasalarda illaki yoruluyorsun yapıyorsun bu sabah mutfağı topladım kahvaltı ettim direk yattım koltuğa Müge izliyorum bugün böyle geçiricem hiç birşey Yapıcam biraz kasık ağrım var bugün yarında annem geliyor rabbim nasip ederse o zaten bana birşey yaptırmazhaftaya pazartesiye kadar güzelce dinlenme düşüncesindeyim. Yürüyüşt sıkıntı olmaz diyorlar ama hiç öyle içine kuşu falan düşürme herşey yolunda de pozitif ol ben hep öyleyim
Doktora gitmedim ki daha haftaya pazartesi randevumDemek ki ister istemez herkes yoruluyor normalEvet evhamdan uzak olmamız lazım ama stres hiç bitmiyor keseden sonra da kalp atışı bekle sonra kim bilir neyi beklicez
Peki doktorunuz ne tavsiye etti?
Ben 3 kere verdim tüp bebek dr um istemişti diye. Merak ediyorsan ver kese göründükten sonra bakılmıyor.Kızlar yaa size bir sorum var ben 2 kez Kan verdim doktor yeterli dedi burada okudum 3 kez 4 kez veren arkadaşlarımız var yaptırsam mı bende birdaha acaba
İlk 397
İkinci 1014 çıkmıştı
Hayırlı olsun canım ıns hepimiz pozıtıf haberler alırızKızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
2 gün sonra oksaparı yazdırmaya gidicem o zaman baktırayım bariBen 3 kere verdim tüp bebek dr um istemişti diye. Merak ediyorsan ver kese göründükten sonra bakılmıyor.
Kese görünmedi değil mi daha? Hadi güzel sonuçlaraDoktora gitmedim ki daha haftaya pazartesi randevumtüp bebek doktorumda ilaçlarını kullanmaya devam et dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?