Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar merhabalar🌺
Bende dün transfer oldum. 🤗
6.gün dondurulmuş embriyo transferi🐣
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿

Bilgilendirirseniz sevinirim🤗
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim😍🍀👣💌
Merhaba hayırlı olsun. bende dün 5. Gün transferi oldum. Dün yattım ama bugün yavaştan yavaştan normal hayatıma dönmeye başladım mecburen. Çünkü bi çocuğum daha var oda tedaviyle oldu onda da sürekli yatmamistim. Rabbim hakkımızda hayırlısıni nasip etsin.

Herkese merhaba. Umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız. Ben 30 yaşımdayım,çikolata kisti sebebiyle bu tedaviye başladım . Dün yani 24 mayısta 5.gün 4 bc transferim oldu. Bundan 7 yıl önce ki tedavimden dondurulmuş embriyoydu. O tedaviden şimdi 6 yaşında bi oğlum var. İnşallah pozitif sonuçlanır ,test günüm 5 haziran.
Ayrıca günde 8 estrofem, 3 progestan fitil,2 prolutex iğne, 1 kan sulandırıcı iğne, 1 coraspin, 1 folik asit ve 5 günde 1 kalcadan pruluton iğne olacağım. Sanırım bu kadar çok ilaçla rekor bende🙄

Arkadaşlar size muhteşem bir soru ile geldim 😄
Dondurulmuş embriyolar uçakla farklı bir şehre taşınabilir mi? Duyan bilen var mı?
En fazla ne kadar süre yolculuk yapabilir?
Teşekkür ederim şimdiden🥳
Biz bir hastaneden başka bir hastaneye taşırken bile stres olmuştuk. Çok sarsmayın sallanmasın dediler. Bacaklarınızın arasında tutun arabada sabit dursun ama patlarsa yanarsınız demişlerdi 😄
Ben de sorunun cevabını çok merak ettim şu an 😬🤭

Kızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
:KK200:

Eklentiler

• beta.png
    beta.png
    110 KB · Görüntüleme: 60
Biz bir hastaneden başka bir hastaneye taşırken bile stres olmuştuk. Çok sarsmayın sallanmasın dediler. Bacaklarınızın arasında tutun arabada sabit dursun ama patlarsa yanarsınız demişlerdi 😄
Ben de sorunun cevabını çok merak ettim şu an 😬🤭
Aman yarabbi, patlayan embriyolar mı? Yeni bir fobi eklendi şu an 🥺

Aman yarabbi, patlayan embriyolar mı? Yeni bir fobi eklendi şu an 🥺
Yok patlayabilecek olan şey içine koydukları tüp -196 dereceydi galiba. Ben de taşımadan önce internette gezinirken bir haberde taşınırken yere düşürdüklerini ve embriyoların parçalandığını okuyup korkmuştum 😄
Ama islemi yaparken gayet basitti 😊

Kızlar size danışmam gereken birşey var. Transferimin 5.gününde çok az kanamam gelmişti önce kırmızı sonra pembe 2 kere geldi bitti. Tutunmadır diye düşündüm. İdrar testim pozitif çıkıyor 2 gündür.
Bugün 7.günüm transferimin, afedersiniz wc'de ıkınırken birden ağrı girdi ve kanama geldi tekrardan rengi pembe şeklinde devam ediyor. Gidiyorum geliyorum hala geliyor 1 saattir böyle birşey yaşayan oldumu😔

10 günde bir yazılmasını sistem kabul ediyor o zaman, bu iyi haber. Ben de aile hekimine gidip bir sorayım, şimdiye kadar hep kendim aldım bu aefer yazdıracağım çok fazla ilaç gidiyor günde 3’er 5’er içince
Canım daha bilmiyorum aslında kadın doğumcu rapor yazıyormuş bende haftaya gidicem ya cuma sabah bi gidip sorucam sağlık ocağına haber veririm yine

Back