Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar merhabalar🌺
Bende dün transfer oldum. 🤗
6.gün dondurulmuş embriyo transferi🐣
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿

Bilgilendirirseniz sevinirim🤗
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim😍🍀👣💌
3 gün yatmıştım ben hep. Ama sonrasında yürüyüş yaptım kendimi yormadan günlük hayatıma devam ettim. Hayırlı sonuçlarınız olsun. 🤲🌺

Oksaparı aile hekimine mi yazdırıyosun? Hergün vurulan ilacı nasıl yaZıryorlar aylık mı?
1 kutu 10 günlük zaten şimdi 1 kutu yazdırmıştım yine 1 kutu yazdırcam stoklu gitme demişti tüp bebek hemşirem ne olur ne olmaz ilaçlara gerek kalmayacak bir durum olursa fazla kalasın elinde dedi

38 yaşındayım endometriozis+haşimoto+insülin direnci sebebiyle ilk bebeğim de tüple olmuştu. bir tane dondurulmuş 3. gün embriyom var. umarım çözünürken sağlam kalır. ilk denemem olacak, kısa periyot olacak va tahmini haziranın ilk haftası transfer olur bir aksilik çıkmazsa... Sade frappe Sade frappe

Kızlar merhabalar🌺
Bende dün transfer oldum. 🤗
6.gün dondurulmuş embriyo transferi🐣
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿

Bilgilendirirseniz sevinirim🤗
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim😍🍀👣💌
rabbim hayırla sonuçlandırsın

Merhaba Arkadaslar☺
Öncelikle insallah bu zor sürecte hepimiz güzel haberler aliriz .
Bende gecen ay bahceci fulyada tedavi oldum 30 yumurtam alindi ama sadece 4 tanesi 5. güne kadar dayandi ve donduruldu . Benim durumumda rahim dinlendirmesi yapiliyor yurtdisinda yasiyorum suan almanyadayim 7.6 yine ucucam insallah transfer olmak icin . Insallah hersey güzel gecer . Amaa kafamda deli sorular 4 tanesi donduruldu telefonda sorum kalitesi iyimi diye gebe getire bilecek embryolari donduruyoruz dedi ama beni tatmin etmedi bundan önce 3 kere almanyada denemem oldu iki kere negativdi bikerede kimyasal gebelik oldu malesef allahin bi bildigi vardir hayirlisi.. bukadar denemeden sonra az bucuk kalite bilimlerini anliyorumm 4aa 4bb falan hic söylemedii yani okadar cok merak ediyorumki 😢 arayipta sormayada cekiniyorum aciksasi😅😅 türkiyede iyi embryolarimi sadece donduruyorlar bilemedim simdi

Merhaba Arkadaslar☺
Bende gecen ay bahceci fulyada tedavi oldum 30 yumurtam alindi ama sadece 4 tanesi 5. güne kadar dayandi ve donduruldu . Benim durumumda rahim dinlendirmesi yapiliyor yurtdisinda yasiyorum suan almanyadayim 7.6 yine ucucam insallah transfer olmak icin . Insallah hersey güzel gecer . Amaa kafamda deli sorular 4 tanesi donduruldu telefonda sorum kalitesi iyimi diye gebe getire bilecek embryolari donduruyoruz dedi ama beni tatmin etmedi bundan önce 3 kere almanyada denemem oldu iki kere negativdi bikerede kimyasal gebelik oldu malesef allahin bi bildigi vardir hayirlisi.. bukadar denemeden sonra az bucuk kalite bilimlerini anliyorumm 4aa 4bb falan hic söylemedii yani okadar cok merak ediyorumki 😢 arayipta sormayada cekiniyorum aciksasi😅😅 türkiyede iyi embryolarimi sadece donduruyorlar bilemedim simdi
İnsallah bu sefer bebek olsun 🙏 Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Aslinda kalitesini söylüyorlar burdada. Arayıp sorabilirsin bence

Icimi rahatlatıyorsunuz iyi ki varsınız🥰😊
Bebeğim sürekli bişeyler dağıtıyor döküyor falan mecbur ben toparlıyorum. Yemek yap evi temizle çamaşır as bende hep. Eşim çalışıyor çünkü. Korkmayın. İlk gebelikte de drum hiç yaptırmadı. Bi de benim kızım 13 kilo. Bazen taşımak zorunda kalıyorum gece ağlayınca

Merhaba Arkadaslar☺
Merhaba canım, ben de Almanya da yaşıyorum. Sen ne taraftasın?
Yolun açık olsun bu süreçte, inş tedavin iyi gider. Forumda Fransa da olan bir arkadaşımız vardı, o da TR de yaptırdı, şimdi hamile, darısı sana :)

Çok sevindimm darısı hepimizin başına insallah 😍😍😍 bana belirli bir saat söylemedi doktorum fakat ben her gün aynı saatlerde kullanıyorum umarım güzel dönüşleri olur bizlere de 🌸🌸🌸
Bana verilen ilaç 12 saate bir kullanılıyordu aynı antibiyotik mantığında saati geçirmeden kullandım, sizde dikkat ediyormuşsunuz zaten. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

1 kutu 10 günlük zaten şimdi 1 kutu yazdırmıştım yine 1 kutu yazdırcam stoklu gitme demişti tüp bebek hemşirem ne olur ne olmaz ilaçlara gerek kalmayacak bir durum olursa fazla kalasın elinde dedi
10 günde bir yazılmasını sistem kabul ediyor o zaman, bu iyi haber. Ben de aile hekimine gidip bir sorayım, şimdiye kadar hep kendim aldım bu aefer yazdıracağım çok fazla ilaç gidiyor günde 3’er 5’er içince

Arkadaşlar size muhteşem bir soru ile geldim 😄
Dondurulmuş embriyolar uçakla farklı bir şehre taşınabilir mi? Duyan bilen var mı?
En fazla ne kadar süre yolculuk yapabilir?
Teşekkür ederim şimdiden🥳

Çok saol canım ilkini 8 haftalıkken kaybettim 7 yaşında bi kızım var o kadar çok kardeş istiyo ki iki seferdir onun için deniyorum... Evlat sevgisini tattım ama bu çok başka bişeymiş Rabbim hepinizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah 🤲
Merhaba Allah gönlünüze göre versin. Yazdıklarınizda kendimi gördüm. 6 yaşında oğlum var hergün kardeşi olsun diye dua ediyor. Onun için denedim dün transferim oldu inşallah onların masum günahsız olmalarının hatrina Rabbim nasip etsin👫

Back