Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de 4. gündeyim ve idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Kan testi günümü bekleyeceğim. En sağlıklısı bu her türlü beklemek zorundayız zaten. Erken test yapıp üzülüp strese girmeye üzerimizdeki psikolojik yükü arttırmaya hiç gerek yok bence.

Kızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
İyi cesaret edip 4. Günde test yapmışsın. Benim de 20 mayısta transferim oldu. Durduk yere kendini üzme. 4. Günde idrarda çıkması çok zor. Hiç o testi yapmamışsın gibi kan testi gününü beklemeye devam et. İnşallah hepimiz kan testinde pozitifi görürüz

Ay canım dımı gercekten ne cesaret yaptım bende bılmıyorum senın test gunun ne zaman ıns hepımız aynı gun pozotıf haber alırız senınde bes gun embrıyosumu

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?

Hanımlar merhaba.. Bugun kontrolüm vardı 29 mayısta nasip olursa transferim olacak
Fitil kullanmaya başladım yalnız ileri iterken zorlanıyorum sizin nasıldı zorlanıyor muydunuz ?
Gidebildiği yere kadar itiyodm ben ya bir çok arkdş benmki çıkıyo falan diyodu çıkmasın yeter

FlyingHummingbird G galuska kızlar napıyosunuz var mı gelen giden ben yarın gidiyorum doktora bakalım napıcazz
Hadi bakalım doktorun nasıl bir yol izleyecek haberlerini bekliyoruz valla bende hala tik yok o kasar yürüyüş , bisiklet , meditasyon falan yaptım bugün hala yok bu hafta işlerde yoğun gelmesin dedim artık bende öyle dedim ya kesin gelir hayırlısı

Yaaa gelir gelirr kafaya takmaa hiç benim baya ağrılıo geçio opu dan dolayımı bilmiyorum ama çok karnım ağrıdı iki gündür ilaçta içmedim Evet mutlaka yazıcam ne yapıcağımızı Allah izin verirde inşallah herşey yolunda gider birbirlerimize dua edelim bol bol kuzum

Ay canım dımı gercekten ne cesaret yaptım bende bılmıyorum senın test gunun ne zaman ıns hepımız aynı gun pozotıf haber alırız senınde bes gun embrıyosumu
Evet benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo. 30 mayıs normalde test günüm ama pazar gününe denk geldiği için doktorum 29’unda test yapmamı istedi.

Bugün benimde kontrolüm vardı rahim kalınlığının 8.5 civarı olduğunu söyledi doktorum normalde cumartesi transfer olur demişti ama şimdi pazartesi görünüyor dedi. Estrofem 2*2 sabah içiyordum, 2 tanede öğlen fitil olarak kullanmamı istedi. Sizde estrofem i fitil olarak kullanan oldu küçük olduğu için zor olacak gibi

Ayyyy inşallahhh ben bi o dediğim ilaçları biliyorum. Diğerleriyle henüz tanışmadımHer şey güzel olsun inşallahhh

Sana kötü bi haberim var Estrofem 8.haftaya kadar diğerlerini 12.haftaya kadar kullanacağız yani midene sahip çık, onu sev
evet öyleymiş bugün kontrolde söyledi doktorum bi dünyada progesteron verrdi bakalım kaç kiloya cıkacagım bu işin sonunda neyse bebişimize kavuşalımda bunlara sabredicez artık

bugun bnada basladı progestan hem iğne hem fitil 5 tanede hap var zaten cumada transferim olacak 28 mayısta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…