Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sağolun Evet çift konulmuştu ben de çift istiyordum açıkçası ama hayırlısı sağlıkla olsun da tel çift artık fark etmiyor

Kızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
Hadi gözün aydın darısı kalp atışına Benim de çift transferdi tek kese göründü. Tüp bebek doktorum uzakta ona önce ultrason fotosunu attım sonra aradığımda bir hafta sonra diğerini de görebilirsiniz demişti bekliyoruz işte Tek çift nasıl olursa Allah hayırlı sağlıklısını nasip etsin hepimize

Ben hala yatıyorum transferdrn sonra hep yattım wc dışında kalkmadım iş hala yapmıyorum nasipse annem gelecek bugün 5 haftalık olduk şükür
Masallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnm

Masallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnm
5.gün 4ab kalitede ben de 6.günü öğrendim idrar testinde ama yaptığıma pişmanım beklemesi çok zor oluyor birdee herkesin bünyesi farklı benim 5 günde çıkar senin 9 günde o yüzden test günü bekle kendi strese sokma yat dinlen dua et Rabbimden iste inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Sılıkmı cıkmıstı canım erken gebelık testıde aldım normalde aldım carsamba tekrarlayayım barı duanı eksık etme ne olur ıns bnde pozıtıf sonucu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…