- 4 Mart 2021
- 672
- 689
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.161
SağolunDoktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyor
Amin insallahGözünüz aydin sağlıkla devamı da gelsin inşallah. Çift embriyo mu konulmuştu? Ben de hep çift tutmuş gibi hayal ediyorum kendim için ama gidince supriz olabilir
Hadi gözün aydım darısı kucağına almaya inşallahÇok heyecanlıyım arkadaşlar.. ilkini 8 haftalıkken kaybettim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sabah ilk iş hastane
Hadi gözün aydın darısı kalp atışınaKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
Kuzum çok sveşndşm Rabbim kalp atışınıda duyursun inşallahKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
3.gün bugün trasfer gününğ saymıyoruz ve çok çok çok erken boşuna moralini bozarsın neden bu kadar erken yaltınnKızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Ben hala yatıyorum transferdrn sonra hep yattım wc dışında kalkmadım iş hala yapmıyorum nasipse annem gelecek bugün 5 haftalık olduk şükürSızler kacıncı gun yaptınız belırtılerınız neler oldu kac gun yattınız yazarsanız sevınırım
Evet moralım bozuldu cok pisman oldum dayanamadım bı arkadas besıncı gun yapmıs cıkmıs ona aldandım uzgunum3.gün bugün trasfer gününğ saymıyoruz ve çok çok çok erken boşuna moralini bozarsın neden bu kadar erken yaltınn
Masallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnmBen hala yatıyorum transferdrn sonra hep yattım wc dışında kalkmadım iş hala yapmıyorum nasipse annem gelecek bugün 5 haftalık olduk şükür
5.gün 4ab kalitede ben de 6.günü öğrendim idrar testinde ama yaptığıma pişmanım beklemesi çok zor oluyor birdee herkesin bünyesi farklı benim 5 günde çıkar senin 9 günde o yüzden test günü bekle kendi strese sokma yat dinlen dua et Rabbimden iste inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızMasallah cnm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın darısı bıze olsun ıns bana olsun ıns kac gun embrıyosuydu kalıtesı neydı cnm
Sılıkmı cıkmıstı canım erken gebelık testıde aldım normalde aldım carsamba tekrarlayayım barı duanı eksık etme ne olur ıns bnde pozıtıf sonucu alırım5.gün 4ab kalitede ben de 6.günü öğrendim idrar testinde ama yaptığıma pişmanım beklemesi çok zor oluyor birdee herkesin bünyesi farklı benim 5 günde çıkar senin 9 günde o yüzden test günü bekle kendi strese sokma yat dinlen dua et Rabbimden iste inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Test gününü beklemeni tavsiye ederim evet silik çıktıSılıkmı cıkmıstı canım erken gebelık testıde aldım normalde aldım carsamba tekrarlayayım barı duanı eksık etme ne olur ıns bnde pozıtıf sonucu alırım
Tabiki çok erken merak ediyorsanız her gün yapın koyulaşma var mı gün gün diye ya da sağlıklı olarak 10.günü bekleyin. İnşallah olurKızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Birde cok kabızlık sorunu yasıyorum kayısı yıyorum gunde uc adet ama yınede oluyor ne yapıyorsun sen canım korunmak ıcınTest gününü beklemeni tavsiye ederim evet silik çıktı
Ins canım ıns bgun hıc sılıkte yoktu ıns tutmustur duanı eksık etme ne olurTabiki çok erken merak ediyorsanız her gün yapın koyulaşma var mı gün gün diye ya da sağlıklı olarak 10.günü bekleyin. İnşallah olur
Raaht ol canım daha çok erkenKızlar 20mayısta 5gun embrıyosu transferım oldu bu sabah test yaptım odrarda negatıf cıktı cokmu erken
Ay canım cok saol moral verdıgın ıcın allah razı olsunRaaht ol canım daha çok erken
İnşallah, çok teşekkür ederim :)İnşallahhh çok güzel bir değer çıkar. Çok emek veriyoruz . Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?