- 31 Ekim 2017
- 93
- 74
- 88
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.941
Beta 4000 civarıydı vajinal ultrasonda gördük biz regl tarihime göre 5+0 daKızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım betahcg 1087 çıktı. Keseyi ne zaman görebiliyoruz?
Cok güzel Allah yardımcınz olsn ilaçlar ne kadar tuttu sizin devam mı transferinz oldu muÜniversite hastanesi oldu artık medical park o yüzden hastane kendi çıkarttı raporu ekstra bir yere gitmedim bütün işlemlerim aynı hastanede oluyor
Amin bütün isteyenlerin Allah yardımcısı olsun inşallahhCok güzel Allah yardımcınz olsn ilaçlar ne kadar tuttu sizin devam mı transferinz oldu mu
Naptın canım bugün test yaptın mı? Koyulaşma durumun ne? Merak ettim seni?Bol şans canım, inşallah kolayca geçer :))
Hayırlısı olsun inşallah canım, senin de ilk denemen sanırım inşallah 1 kerede kolayca olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaAMH değeriniz nedir benim 1.27 eşimde varikösel var fakat sayısı çok düşük değil ben de bugün tüp bebek için igneye başladım çok heycanlıyım inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Rabbm maddi manevi yardımcınz olsn ben daha başlamadım araştırıyorum şuan cok heyecanlıyım 10 yıl sonra ilk kez tüp bebek yaptıracagmAmin bütün isteyenlerin Allah yardımcısı olsun inşallahhrahin dinlendirme aşamasındayım şuan henüz transferim olmadı. İlaçlar da raporla baya indirimli oluyor tabi normal haline göre eczaneden eczaneye de değişiyor 2bine yakın tuttu ilaçlar transfer aşamasında nekadar tutar onları bilemiyorum
Aminn hepimizin inşallahRabbm maddi manevi yardımcınz olsn ben daha başlamadım araştırıyorum şuan cok heyecanlıyım 10 yıl sonra ilk kez tüp bebek yaptıracagm
Hayırlısı olsun inşallah canım, senin de ilk denemen sanırım inşallah 1 kerede kolayca olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana
Benim AMH değerim 3.31, herşey normal hatta hormon değerlerim çok yerinde, eşimin sayısı gayet iyi, ama 4 yıldır boşa kürek salladım.
Yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.
Bende hem heyecan var hem hiç yok... hem olacak gibi düşünüyorum 5 dk sonra yok ya kesin olmaz biraz daha sürünecem ben kesin diyorum. Karmakarışık duygular
Hepimizin sonu güzel olur inşallah
Canım öncelikşe hayırlı olsun tedavinKızlar sizler yumurta toplamı işlemine giderken durumunuz neydi? kasıkta ağrı gibi bişeyler oldu mu?
Benim normal zamanlarda yumurtlamaya 2-3 gün kaladan ağrılarım olurdu. Sabah opu işlemi yapılacak fakat ağrım olmadı Şimdide ağrım yok, oysa daha 7 katı yumurta gelişti. Kafam karışık daha çok ağrıması gerekmez miydi?
Teşekkür ederim canım, seninde hayırlı olsun inşallahCanım öncelikşe hayırlı olsun tedavinbenim ağrım olmuştu baya şiş hissediyodum kendimi rahatsız ediciydi baya 9 yumurta vardı ama bence bünye meselesi kafaya takma Hayırlısıyla sağlıklı embriyolar oluşsum inşallah
Vallahi iyiydi çok şükür 9undan 7si kullanıldı 6embriyo oluştu 4 tanesi 5.güne kaldı donduruldu, erkek föktördü bizim eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükürTeşekkür ederim canım, seninde hayırlı olsun inşallah
Peki 9 yumurta kaliteleri nasıl çıktı? Şu an hangi aşamadasın?
İnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canımVallahi iyiydi çok şükür 9undan 7si kullanıldı 6embriyo oluştu 4 tanesi 5.güne kaldı donduruldu, erkek föktördü bizim eşim ameliyat oldu öyle sperm bulundu çok şükürtransfer için adet olmayı bekliyorum geçen hafta salı opu oldum İnşallah sağlıkla geçer sürecin korkma hemen bitiyor zaten , transferin taze mi olucak ??
Hayırlı olsun canım , sağolasın. Henüz öyle bir kitlenme ağrısı yasamadım ama ağrı durumu normal sayılıyor sanırım. İnsallah darısı basıma pozitifin :)Ben de 2.-3.günlerde bir ara kapı çaldığında birden yataktan kalkarken, bir kere de hapsurdugumda kasıklarıma feci bir agri girmisti. Resmen kitlenmistim agridan kipirdayamamistım bile. Herhalde normaldir diye düşünüyorum. Kan testim pozitif cikti devaminda.
Amin kuzum senin de hayırlı haberlerin olsun canımcımİnşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım
Doktor kist yada pko tarzı bir durumun olmadığından, rahimde iyi gözüküyor hazır olacaktır, taze transfer olacak gibi dedi.
Tam bende bilmiyorum yarın opu sonrası detayları konuşacağım, inşallah sağlıklı foliküller toplanır diye dua ediyorum şuan
Hcg 2000 üzeri olunca kese görünüyormuş karından. 2 gün sonra 2bin olacak zaten senin garanti cumaya falan git. Benim 6900de göründü net bi şekilde. Alttan baktırmaKızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım betahcg 1087 çıktı. Keseyi ne zaman görebiliyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?