- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.921
Benim de öyle oldu dün anneme sordum kendisi sağlıkçı bastır sıkıntı olmaz dedi. Ama her enjeksiyondan önce mutlaka biraz çekip kan gelmiyorsa enjekte et dedi. Bunlar kan sulandırıcı olduğundan hemen kanıyor artık.Kızlar, benim artık iğne vurulurken göbeğim kanamaya başladı; normal mi bu? Ilk zamanlar olmuyordu şimdiyse 3 igneden 2si kanatiyor.
Benimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.Merhaba benimde sizin gibi oldu adet belirtilerim vardı gidip kan verdim eve geldiğim de kahverengi lekelenmem olmuştu ama sonucum pozitif geldi. progesteron iğne ve fitil kullanmaya devam ettiğim için bi sorun olmadı 2 gün sonra kesildi lekelenmem
Hem anlaşmalı ile konuş hem de tanıdık aile dostu vb varsa onlardan fiyat al. Benim eşimin kuzeni eczacıydı mesela 5 tutuyor 3400 ödüyorduk. Geliş fiyatına saydırıyordu tanıdık olunca. Ona rağmen bizim 10 bin tuttu raporsuz hala da haftalık 200er liralık ilaç alıyoruz.merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
benim son 2 iğnem kanatmıştı.. sanırım oradaki kılcal damarlar bir süre sonra zedeleniyor.Kızlar, benim artık iğne vurulurken göbeğim kanamaya başladı; normal mi bu? Ilk zamanlar olmuyordu şimdiyse 3 igneden 2si kanatiyor.
Doktoruna mutlaka danış inşallah yerleşme lekesidirBenimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.
Benim de olmuştu zaten 48 saatte yerleşiyormuş umarım onun belirtisidir.Kızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallahİyi akşamlar kızlar transfer tarihi 7 mayis 17 Mayıs ilk kan sonucu 320 19 Mayıs kan sonucu 738 21 Mayıs kan sonucu 1590 çıktı çok şükür. Allah hepimize güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin
Çok teşekkür ederim. Hiç tanıdığım eczacı yok ama bi kaçına soracağımHem anlaşmalı ile konuş hem de tanıdık aile dostu vb varsa onlardan fiyat al. Benim eşimin kuzeni eczacıydı mesela 5 tutuyor 3400 ödüyorduk. Geliş fiyatına saydırıyordu tanıdık olunca. Ona rağmen bizim 10 bin tuttu raporsuz hala da haftalık 200er liralık ilaç alıyoruz.
Koyuluk olarak çok az bir farklılık var gibi ama siz yrn tekrardan yapın mutlaka. Bgn kacinci gününüzdü?Kızlar sizce dünden bugüne koyulaşma var mı? Yorumlarınız benim için değerli :)
Benim de 3 gün oldu günde bi kere peçeteye geldi büyük ihtimalle yerleşmeyle bağlıydı. Bende baya endişelenmeştim tutunmadı mu dış gebelik mi diye çok düşündüm ama çok şükür ki sonuç güzel geldi kalbinizi bozmayın Allah’ın izniyle güzel olsunBenimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.
İnşallah benim de yerleşmeden olmuştur. Bu gün pek bişey hissetmedim dün akşamüstü başlayıp gece yatakta biraz yoğunlaşmıştı. İnşallah benim de seninki gibi pozitiftirBenim de olmuştu zaten 48 saatte yerleşiyormuş umarım onun belirtisidir.Benim pozitif çıktı
Adet olacakmış hissi var, hafif ağrı gibi. Bel ağrısı var. Göğüslerde şişlik pek yok. Doktoruma sordum. Yarın kan testi yapmamı istedi. Inşallah güzel sonuçlar aliriz beraberŞuan tam da benimle aynı durum.. benim de 11. günüm. aynı belirti.. aynı sonuç.. sizde de hafif kasık krampları ve bel ağrısı var mı? Göğüsleriniz de şiş mi?
Merhaba izmir medical park da yaptırıyorum ben raporluyum ilaçlar hariç 6500 ödedik hastahaneyeİzmir de de ilaçlar dahil özelde 12 bini buluyormuş ama devlette raporlu yaptırırsan olağan Bi durum yoksa hastada 6 bin en fazla diye araştırmamı yaptm bakalm hakkımızda hayırlısı olsn hepimizin de
Benim de kahverengi lekelenme oldu sonuç pozitif. Yerleşme belirtisi olarak görülüyormuşBenimde dün kahverengi lekelenmem oldu, bugün daha az yok gibi, yarın ve sonraki günler ne olur bilemiyorum. Açıkçası biraz endişeliyim.
Kızlar bugün 2. Kan testini yaptırdım betahcg 1087 çıktı. Keseyi ne zaman görebiliyoruz?Kızlar dün akşam kahverengi lekelenme olmuştu korkmuştum, bugün kan testi yaptırdım betahcg 380 :) inanamıyorum hala
Sizin kaçıncı gününde lekeleme olmuştu. Tutunma transferden sonra 48 saat icinde oluyor diye biliyorum. 10. Günde lekeleme olunca tedirgin oldum açıkçası.Benim de kahverengi lekelenme oldu sonuç pozitif. Yerleşme belirtisi olarak görülüyormuş
Bende 9. Gün akşamı olmuştuSizin kaçıncı gününde lekeleme olmuştu. Tutunma transferden sonra 48 saat icinde oluyor diye biliyorum. 10. Günde lekeleme olunca tedirgin oldum açıkçası.
Medical park rapor kabul ediyor mu nerden cıkardınz acaba raporuMerhaba izmir medical park da yaptırıyorum ben raporluyum ilaçlar hariç 6500 ödedik hastahaneye
Üniversite hastanesi oldu artık medical park o yüzden hastane kendi çıkarttı raporu ekstra bir yere gitmedim bütün işlemlerim aynı hastanede oluyorMedical park rapor kabul ediyor mu nerden cıkardınz acaba raporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?