• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Biz pazartesi günü tedaviye başlıcam. Hangi ilaçları vericek bilmiyorum ama eczaneden eczaneye değişiyor fiyatlar bununla ilgili bilginiz var mı? özellikle istanbul anadolu yakası için.
Benim tavsiyem merkezin anlaşmalı olduğu eczaneden alman canım. Ne kadar indirim yaptıklarını sorarsın her seferinde de, karambole gitmesin.

Kızlar bugün transferimin 10. Günü, 9. Gün idrar testi pozitifti. Bugün idrar testini tekrarladım daha belirginleşti çift çizgi. Ama tuvalete gittiğimde peceteye kahverengimsi leke geldi. Adet olacakmışım gibi his var:KK43: aranızda böyle olan var mı?
Canım yerleşirken olabiliyormuş, bende olmadı ama ben de bu forumdaki arkadaşlardan okumuştum.

aslında doğru söylüyorsun hastanenin anlaşması varmış doktorum öyle dedi. ben ordan alıyım. teşekkür ederim canım. sen tedavini oldun sanırım :)

Benim tavsiyem merkezin anlaşmalı olduğu eczaneden alman canım. Ne kadar indirim yaptıklarını sorarsın her seferinde de, karambole gitmesin.
aslında doğru söylüyorsun hastanenin anlaşması varmış doktorum öyle dedi. ben ordan alıyım. teşekkür ederim canım. sen tedavini oldun sanırım :)

Kızlar bugün transferimin 10. Günü, 9. Gün idrar testi pozitifti. Bugün idrar testini tekrarladım daha belirginleşti çift çizgi. Ama tuvalete gittiğimde peceteye kahverengimsi leke geldi. Adet olacakmışım gibi his var:KK43: aranızda böyle olan var mı?
Pozitifi gördüysen kanda baktırsana hemde doktoruna danış bir damla kan dahi olsa doktorunun haberi olsun. Yerleşmedir ama ne olur ne olmaz dikkatli ol. Bende olmadı yerleşme kanaması

Rica ederim canım, evet tedavimi oldum, ikinci tedavimde, çok şükür dün kan testinde pozitifi gördük, daha yol uzun tabii...

Merhaba benimde sizin gibi oldu adet belirtilerim vardı gidip kan verdim eve geldiğim de kahverengi lekelenmem olmuştu ama sonucum pozitif geldi. progesteron iğne ve fitil kullanmaya devam ettiğim için bi sorun olmadı 2 gün sonra kesildi lekelenmem

Trasnferde en kötüsü aşırı idrara sıkışık istemeleri en azından benim doktor öyle yapıyo mesane kontrolü yapıyolar azcık bile boşlk olsa kabul etmiyo ille tam full bir de o halde bekletiyolar falan senden önce transfer olan oluyo ameliyathanesi hazırlanması derken mahvoluyosun kıstırıp yere çömelip bekliyorum resmen trasnfer anını allah emeklerimizi boşa gidermesin inş çok emek sarfediyoruz
Benim ilk kızımda o kadar dolmuştu ki transfer öncesi. Yalvardım nolur biraz tuvalete gideyim bayilacam dedim. Çok az yap dedi. Az yaptım ama nasıl canım acıdı. Bunda sadece 600ml su içtim. Tam dolmamış dediler ama bastıra bastıra transferi yaptılar. Bugün ikiz olduklarını ogrendim🥰🌸

Druna söyle veya acile git iğne yaparlar canim

Bende ikiz çocuktan korktuğumdan, Allahın izniyle tek embriyo transferi olmak istiyorum. Yarın opu işlemim var.
Ama baksana olacağın önüne geçilemiyor😍 Sağlıcakla kucağına Al 3 ünü de inşallah 🧿🧿🧿
Hikayeni eşime anlattım, Allah yardımcısı olsun diyor🤣
Allah razı olsun. Sizinde Allah yardımcınız olsun hayırlara vesile olsun inşallah tedaviniz. 🙏🥰

Rica ederim canım, evet tedavimi oldum, ikinci tedavimde, çok şükür dün kan testinde pozitifi gördük, daha yol uzun tabii...
Hayırlı olsun canım bende bugün ikinci transferimi oldum ilki tutmamıştı. Sen ikinci tedavim deyince merak ettim acaba ilk tedavin neden olumsuz oldu ve bu tedavinde ilk tedavinden farklı bir uygulama işlem yapıldımı yada ilaç kullandinmi?

Hayırlı olsun canım bende bugün ikinci transferimi oldum ilki tutmamıştı. Sen ikinci tedavim deyince merak ettim acaba ilk tedavin neden olumsuz oldu ve bu tedavinde ilk tedavinden farklı bir uygulama işlem yapıldımı yada ilaç kullandinmi?
Teşekkürler canım, ilkinde bir tane 5. Gün embriyom vardı 4ab. Şansım yüzde 35 di, yaş 44 çünkü, tutmadı. Bunda iki tane dördüncü gün embriyosuydu iyi kaliteydi. Kaliteyi arttırmak için arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım Opu ya kadar. 17-18 gün yani. Ceviz, badem, kabak çekirdeği yedim. Onlarla ilgisi var mı bilmiyorum ama hem sayı arttı, hem de kalitesi.

Back