- 18 Kasım 2020
- 2.664
- 3.249
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.901
Ben İstanbul'dayım canım. Burda fiyatlar 10.500-12.000 bandında.Siz özelde yaptırıyorsunz sanırım ben de devleti araştırıyorum da o sebepten soruyorm siz nerede yaptıroyprsnz şuan tedavinizi ben İzmir için fiyat karşılaştırıyorm
Artı ilaçlar tabii.Ben İstanbul'dayım canım. Burda fiyatlar 10.500-12.000 bandında.
Anladım canım mutlaka faydası olmuştur hepsi yararlı besinler inşallah bu tedavin hayırlısıyla sonuçlanır yavrularını kucagina alirsinTeşekkürler canım, ilkinde bir tane 5. Gün embriyom vardı 4ab. Şansım yüzde 35 di, yaş 44 çünkü, tutmadı. Bunda iki tane dördüncü gün embriyosuydu iyi kaliteydi. Kaliteyi arttırmak için arısutu-bal-polen karışımı, omepa Q10 ve Maxijuno kullandım Opu ya kadar. 17-18 gün yani. Ceviz, badem, kabak çekirdeği yedim. Onlarla ilgisi var mı bilmiyorum ama hem sayı arttı, hem de kalitesi.
Ben de 2.-3.günlerde bir ara kapı çaldığında birden yataktan kalkarken, bir kere de hapsurdugumda kasıklarıma feci bir agri girmisti. Resmen kitlenmistim agridan kipirdayamamistım bile. Herhalde normaldir diye düşünüyorum. Kan testim pozitif cikti devaminda.Kızlarrr transferimin 4.günündeyim gaz sancım hep vardı ama bugun daha bi şiş kasıklarım ağrı girip duruyor öksürüp hapşıramıyorum direk kasılıyor böyle yaşayan oldu mu ?
İğneyi çıkardıktan sonra Üzerine pamukla 3 4 dk bastır hemen pamukla silip geçme bastırınca kanamıyor canım dediğin doğru ama minnacıkta olsa kan nokta gibi akıyor hemencik kan sulandırıcının etkisi olabilirKızlar, benim artık iğne vurulurken göbeğim kanamaya başladı; normal mi bu? Ilk zamanlar olmuyordu şimdiyse 3 igneden 2si kanatiyor.
İzmir de de ilaçlar dahil özelde 12 bini buluyormuş ama devlette raporlu yaptırırsan olağan Bi durum yoksa hastada 6 bin en fazla diye araştırmamı yaptm bakalm hakkımızda hayırlısı olsn hepimizin deBen İstanbul'dayım canım. Burda fiyatlar 10.500-12.000 bandında.
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ilerleme nasip etsinİyi akşamlar kızlar transfer tarihi 7 mayis 17 Mayıs ilk kan sonucu 320 19 Mayıs kan sonucu 738 21 Mayıs kan sonucu 1590 çıktı çok şükür. Allah hepimize güzel hayırlı sonuçlar nasip etsin
Duam hepimiz için canım, çok teşekkürler. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziAnladım canım mutlaka faydası olmuştur hepsi yararlı besinler inşallah bu tedavin hayırlısıyla sonuçlanır yavrularını kucagina alirsin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, hem çok maliyetli hem zorlu bir süreç ama değecek inşallah çektiğimiz zorluklara..İzmir de de ilaçlar dahil özelde 12 bini buluyormuş ama devlette raporlu yaptırırsan olağan Bi durum yoksa hastada 6 bin en fazla diye araştırmamı yaptm bakalm hakkımızda hayırlısı olsn hepimizin de
Amin inşallah cnm Allah hepimizin yardımcısı olsnHakkımızda hayırlısı olsun canım, hem çok maliyetli hem zorlu bir süreç ama değecek inşallah çektiğimiz zorluklara..
Amin hepimizin insallahHayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ilerleme nasip etsin
İyi diyelim iyi olsun insallah canmKızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Amin Hadi inşallah canımİyi diyelim iyi olsun insallah canm
Raporsuz tabi.10 bin çok değil mi raporsuz mu bu
Bol şans canım, inşallah kolayca geçer :))Bende ikiz çocuktan korktuğumdan, Allahın izniyle tek embriyo transferi olmak istiyorum. Yarın opu işlemim var.
Ama baksana olacağın önüne geçilemiyorSağlıcakla kucağına Al 3 ünü de inşallah
Hikayeni eşime anlattım, Allah yardımcısı olsun diyor
1000 euro tuttu canımKızlar transfer öncesi ve sonrası iğneleriniz ne kadar tuttu fiyat olarak toplam?
Hamile olmadığınızdan eminseniz, adaçayı işe yarar regl sökülmesi için.Acaba adet olana kadar günde bir bardak adaçayı içsek bir zararı olur mu ?
Şuan tam da benimle aynı durum.. benim de 11. günüm. aynı belirti.. aynı sonuç.. sizde de hafif kasık krampları ve bel ağrısı var mı? Göğüsleriniz de şiş mi?Kızlar bugün transferimin 10. Günü, 9. Gün idrar testi pozitifti. Bugün idrar testini tekrarladım daha belirginleşti çift çizgi. Ama tuvalete gittiğimde peceteye kahverengimsi leke geldi. Adet olacakmışım gibi his vararanızda böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?