• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da 😔
Böyle bişey hiç duymadım beni transferden sonra 2 dk bile yatırmadılar idrarım içim sonda bile takmadılar kalkıp çişimi yaptım bi bildikleri vardır dedim bu ikinci denemem transferin üçüncü günündeyim ilkinde çok dikkat ettim dikkat ettikçe stres oldum bence biraz teslim olmak gerek

Benim de haftaya transfer var nasipse. İlla klozet mi kullanmak gerekli acaba çok kafama takılıyor, benim evimde klozet yok da 😔
Doktor öyle sölemedi bana ama intrnette araştırınca bazı doktorlar öneriyor klozeti takma kafana canım eğr ki doktor da klozet diyorsa intrnette sandalye tuvaletler var onlardan alablrsn çok pahalı değiller

Alttan sakın baktırma kimse önermiyor düşük olabiliyormuş. Maşallah Allah bebişleri kucağına almayı da nasip etsin🧿♥️
İnşallah canım ama ne bilim ya kalp görmeyince insan rahatlayamiyor yahu. Kızımda 5 hafta 4 gunlukken alttan görmüşlerdi ama bu ikiz olunca ben de ısrar etmedim dra. Ne olur ne olmaz

Bide ben idrara baya sıkışıktım ultrason ilerde bastırsıklaeı için

Transferin nasıl geçti canım ben baya idrara sıkışıktım zorlandım birazcık 🙈
Canım embriyo güzel çözündu rahimde iyi durumdaydı embriyologda doktorumda çok güzel ve başarılı bir transfer olduğunu söylediler artık biz elimizden geleni yaptık takdir allaha kaldı hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkinda. Idrar sıkışıklığı ilk transferde de benim için kabus olmuştu çünkü ben yatarak sürgüye imkansız yapamıyorum o yüzden bu transferden sonra sondayla mesaneyi boşalttılar. Transferden sonra odaya alındım bi 5 saat kalkmadan yattım sonra kalkıp tuvalete gittim ve giyinip eve geldim.

Trasnferde en kötüsü aşırı idrara sıkışık istemeleri en azından benim doktor öyle yapıyo mesane kontrolü yapıyolar azcık bile boşlk olsa kabul etmiyo ille tam full bir de o halde bekletiyolar falan senden önce transfer olan oluyo ameliyathanesi hazırlanması derken mahvoluyosun kıstırıp yere çömelip bekliyorum resmen trasnfer anını allah emeklerimizi boşa gidermesin inş çok emek sarfediyoruz

Canım embriyo güzel çözündu rahimde iyi durumdaydı embriyologda doktorumda çok güzel ve başarılı bir transfer olduğunu söylediler artık biz elimizden geleni yaptık takdir allaha kaldı hayırlısı olur inşallah hepimiz hakkinda. Idrar sıkışıklığı ilk transferde de benim için kabus olmuştu çünkü ben yatarak sürgüye imkansız yapamıyorum o yüzden bu transferden sonra sondayla mesaneyi boşalttılar. Transferden sonra odaya alındım bi 5 saat kalkmadan yattım sonra kalkıp tuvalete gittim ve giyinip eve geldim.
Ben sürüye yaptım mecburen🙈 inşallah güzel haberler alırız hep birlikte 🌸

Kızlarrr transferimin 4.günündeyim gaz sancım hep vardı ama bugun daha bi şiş kasıklarım ağrı girip duruyor öksürüp hapşıramıyorum direk kasılıyor böyle yaşayan oldu mu ? 😔

Back